Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

kolegos, kaip šiemet lindo diskiniai skutikai į dirvą? kaip rubinas? nes pasak vadybos, vaderio carrier xl geriausiai lindo, ko kitų brandų skutikai tik paviršių draskė ir dulkes gamino.

Bet koks lindo gerai ir graziai dirbo, jeigu tik svorio pakankamai turejo.Su pakabinamais ,ko gero ,buvo problemu.

Paskelbta

pabiroms daiginti braižyti su noraginiu sakyčiau prabanga vien dėl dalių kainos, neskaitant laiko ir sudeginto kuro. Lindo ir man noraginis, bet su lėkštiniais buvo bėdų.

Paskelbta

pabiroms daiginti braižyti su noraginiu sakyčiau prabanga vien dėl dalių kainos, neskaitant laiko ir sudeginto kuro. Lindo ir man noraginis, bet su lėkštiniais buvo bėdų.

Kažin dar su kuriuo pigiau išeitu, nes noraginiam tu daliu žymiai mažiau ir pakeisti jas paprasčiau.

Paskelbta

bet kiek laiko sugaištama, kur per tą patį laiką su diskiniu platesnio darbinio pločio gali suskusti jei ne dvigubai, tai 1,5 karto daugiau.

Na jei tas diskinis nelenda kaip čia anksčiau buvo kalbėta tai ne tik 1,5 karto daugiau nesuskusi bet iš vis nieko nepadarysi. Nežinau su kokiu diskiniu dirbi ir su kokiu noraginiu bet bent mano noragini jei negiliai (sudaiginimui) tai ko gero lengviau traukia nei diskini.

Paskelbta

aš diskinio nebeturiu, todėl ir dairausi kas su kuo dirba, kokie atsiliepimai. turiu noragini amazone cenius 3m, tai su juo lakstyti pabiras daiginti man prabanga. O diskinį galiu patraukti 4,5 - 5 metrus. tai laiko ir kuro atžvilgiu, man neapsimoka su noraginiu. Noraginį pirkau gilesniam purenimui. o jei nelenda diskinis, tai nėra tikslo dirvą prievartauti, naudos iš to vistiek mažai.

Paskelbta

As irgi turiu senius tik 4m visa laik su juo pabiras daiginau tik siemet isigijau lekstini nes rapsa kai nukule 70cm aukstyje tai nejo niekaip aparti kiso o daug kur pagules buvo o to pagulusio nenupjove

Pir am kartui bu au staltech pasiskolines pakabinama 4m

• po 2 savaičių...
Paskelbta

As irgi turiu senius tik 4m visa laik su juo pabiras daiginau tik siemet isigijau lekstini nes rapsa kai nukule 70cm aukstyje tai nejo niekaip aparti kiso o daug kur pagules buvo o to pagulusio nenupjove

Pir am kartui bu au staltech pasiskolines pakabinama 4m

Ir kaip tas Staltech? Pavyko rapsieną sudorot?  Su kokiu volu?

Paskelbta

Neteko, pirma karta toki matau bet pardavejas matosi kazko ant lenku labai piktas, nors butent tas skutikas man labiau atrodo zaislinis nei lenku :D kaip matau cia nei apsaugos jokios nera tai kaip jis reaguos uzsokes ant akmenu?

Paskelbta

Tai čia labai panašu į kito ukrainiečių gamintojo - Veles Agro skutiką. Jei visiškai nėra akmenų laukuose, tai visai geras variantas. Kol kojų nenulankstai ar nenulaužai, visai padoriai dirba.

Paskelbta

jo is nuotraukos atrodo kad tos kojos is apvalaus vamzdzio eis ant posiuku ir per akmenis saibom ir tuoj bus nevienodas gyliu islaikymas, augaliniu liekanu kimsimas tarp sulankstytu koju ir t.t.

Paskelbta

As taip pat norejau rasyt kad konstrukcija primena i Veles agro. Na Zemes ukio padargai be jokios apsaugos jau atgyventas reikalas, primine kai tekdavo art su Odesos plugu kurio apsauga nukeepamas varztas, bet sekmingai linkdavo su visa koja... asmeniskai tokio neziureciau vien delto. Guoliai gali but kokie nori bet tiesioginiai smugiai uzmus gana greit guooli su visa koja. Beje stumimas ant konkurentu jau nebemadinga.

Galvoju, kad geriausia apsauga lekstems yra tokio tipo tiek del kopijavimo tiek del apkrovos diskui/guoliavietei

post-367-0-90093100-1451930746.jpg

Paskelbta

turejau ant storos "linges" tai pakankamai dauk leksciu ant asies maunasi, kas vel apkrova guoliavietems kurios tik 2 vienai aisiai, + kai lipa per akmeni didele apkrova guoliams ir jei vienas dikas lipa kiti kyla i ora ir nedirba zemes

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...