Jump to content

Lėkštiniai skutikai.


darius73

Recommended Posts

Traktorius puma 225 + čipas 15-25ag, na nesakyčiau, kad čia max. galia :D

Asmeniškai aš pirkčiau 5m skutika, o tete 6m, nes pagal ji sekliam dirbimui turi užtekti 240ag :/

O apie koki skutika konkrečiai kalba eina, nes jeigu lemkenas tai tik sekliam dirbimui turės ka veikt su 5 metrais, antras dalykas pirkti toki skutika tik sekliam dirbimui tai nežinau ar racionalu, o jeigu norėsis normaliai su juo dyrbti tai tokia puma paprasčiausiai yra per lengva 5metru lemkenui,gali ja čipuot kieknori bet jin buksuos net su dubliais jei normaliai ilesi diskus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Turiu rolmako skutiką 4m prikabinamas su lyginimo lenta, guminis volas ,pakaba sėjamajai.Arimą nuakejau,sejamają nordsten noraginę ant skutiko ir vasarinių  pasejom apie 70ha.Sudygo labai graziai vienu zodziu vertas demesio.Po kulimo sesim garstyčias,ant skutiko sumontavo smulkių seklų sėjamają

Gal būtu galimą kaip nors gauti šito derinuko nuotraukų? kaip sudygo? koks arkliukas šitą skutiko+sejamosios komplektą traukia? pats turiu ir skutiką ir sejamają tik dar kolkas trukstą lyginimo lentos ir važiuoklės su pakabą, kuria laikui bėgant susikomplektuosiu, tad būtų įdomu sužinoti daugiau visokių niuansu :))

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelygu ko norima iš to skutiko. Jei normaliai žemę įdirbinėti sėjai iki kokių 14 cm tai 50AG/m kaip minimum reiks norint neropoti vėžliškai. O jei sudaiginti pabiroms 6 cm gyliu, tai 40AG/m per akis. Skirtingiem darbam skirtingi poreikiai.

 

MTZ82 kokias lėkštes ar kitą ražienos išdirbimo padargą galima prikabinti. Pernai išlėkščiavo, todėl galvoju ateityje taip žemę dirbti.

Jeigu 50AG/m tai galiu nebent 1,5m?
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

ukdavidai, ant kiemo tokio skutiko neturi (kurį nurodei nuorodoje). Turi kompakterį 4m, 3 strėlinį su dviem eilėm diskų ir keletą barstyklių. Nebent dabar parsivežė. Įstaiga ten įdomi. Mano atveju, siūlo keisti manąjį į 4m Rolmaką su guminiu volu. Tad domiuosi kaip kas.

turi jie dar 6m su vaziuokle bet vamzdiniu volu tai galvoju nes siap norecisu su guminiu arba su ziediniu
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...