Jump to content

Aure

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Aure paskelbtas turinys

  1. Aure

    GEDIMAI

    Sveiki kolegos, deutz-fahr agrotron 120 meta klaidą, kad dingęs greičių dėžės tepalo slėgis, nuo ko pradėti žiūrėti / ardyti??
  2. Gal būtu galimą kaip nors gauti šito derinuko nuotraukų? kaip sudygo? koks arkliukas šitą skutiko+sejamosios komplektą traukia? pats turiu ir skutiką ir sejamają tik dar kolkas trukstą lyginimo lentos ir važiuoklės su pakabą, kuria laikui bėgant susikomplektuosiu, tad būtų įdomu sužinoti daugiau visokių niuansu )
  3. Sveiki! diskinio skutiko komplektavimas su sėjamąja? kas bandėte? būtų įdomu sužinoti atsiliepimus apie tokius komplektus nes pats žadu kažką panašaus naudoti.
  4. Aure

    PLŪGAI

    o kaip su dylančiomis dalymis? kaip greitai jas sudevit? kokiose žemėse ariat?
  5. diskinio skutiko komplektavimas su sėjamąja? kas bandėte? būtų įdomu sužinoti atsiliepimus apie tokius komplektus nes pats žadu kažką panašaus naudoti
  6. Aure

    PLŪGAI

    Sveiki! Reikia nuomonės apie plūgus- Overum CX 4975 H ar Vogel&Noot XM 950 ST su lingine apsaugą, + - ?
  7. Aure

    class kombainų atsarginės dalys

    turiu claas mercator 75 bugna, gal tiktu. del naujo bugno pasiskambink i konekesko arba birzu zemtiekima.
  8. skirtumas tikrai didelis, kuro maziau valgis su belaipsne, siaip patogiau viska daryt. pasikviesk birzu vadybininka ir jo issiklausinek.
  9. dar turime presa is birzu, dDIECI, kombaina. servisas tikrai gerai atlieka savo darba, nesiskundziam.
  10. Patys turime DF agrotron 120, jokiu dideliu bedu nebuvo, patogus traktorius. Tavo vietoje labiau dairyciausi i TTV arba i agrotron 6 serijos modelius. ---> http://www.zemtiekimas.lt/produktai/agr ... rettyPhoto
  11. gal kabina turit yra ant to kur dalimis parduodam, bet ji yra savadarbe, tai net nezinau kaip ja butu imanoma nuimti.
  12. Mes turim claas mercator 75 parduot, 3.6m kederis, turim dar ir antra toki pat, bet ji pardavinejam dalimis.
  13. Apie Nh nzn ka pasakyt, bet apie du pastaruosius: DF- patogus traktorius, geros pavaru dezes, TTV lengvai pasidaro iki 65km/h, variklis galingas- bet problemos su turbinom ir kuro siurbliais- grybauja ir zemo slegio pompeles ir auksto. labai lepus ausinimo klausimu- siauras priekis , mazi radiatoriai, nepatikimos vandens pompos didziausia problema pasibaigianti variklio mirtimi. Su laiku pradeda blogai veikti priekinio tilto amortizacija. Daug problemu su elektronika degancios saugiklines ir hidraulikos bei transmisijos moduliai, pastarieji labai bijo virinimo darbu. nemazai bedu sukelia porankyje esantys valdymo mygtukai.Hydraulika galinga bet nekokybiska, daznos bedos su LS linija- arba veikia arba neveikia niekas arba sudegina hidraulikos siurbli, problematiskas skirstytuvas- jeigu veikia tai gerai arba del kokio menkniekio neveikia niekas visiskai. MF- patogus tik su amortizuojanciu tiltu, galingi priekiniai tiltai. Varikliai patikimi nesvarbu ar t2 ar t3. Idiotiskai padarytas kapotas. Vario deze megsta savalaiki technini aptarnavima, kartais atsiranda bedu su sensoriais dezes, bet cia dazniau del prieziuros nes ant dezes megsta kauptis purvas del tos pacios bedos kencia hidraulines zarnos po 5 metu karts nuo karto megsta pratrukti. Hidraulika galinga ir turinti mazai problemu. Su elektra siaip neturi daug bedu, didesne problema yra per menkas generatorius- kai reikia dirbt su visom sviesom labai apsikrauna jegines grandines. Kabinoj bedos dazniausiai- uzsikirtes silto/salto kraniukas , isdege saugiklinej sviesu saugikliu lizdai ir trumpu ilgu perjungimo svirtele. nesvieciantys mazieji skydelio monitoriai. dar kartais pasitaiko bedu del senai atnaujinto softo- pradeda oziuotis galulaukes valdymas ir atminties perkelimas i atminties kortele ypac naujesnes kurios yra didenes talpos nors musu DF perpus silpnesnis, su isvardintais gedimais net nebuvome susidure, bet musiskiam dar tik 3 metai. TTV deze eina tik DF TTV traktoriams, o tame DF agrotron 265 tokios tikrai nebus. DF agrotron 265 yra tas pats kaip dabar DF agrotron X720.
  14. manau Kruciaus Valtra pavilktu toki pluga www.agroakademija.lt/video/?Id=44&Tid=2
  15. vakar baigem v.miezius, byrejo apie 5.5t/ha siais metais labai gerai uzderejo. 90% javu jau nukulta
×
×
  • Create New...