JCB Paskelbta Gegužės 5 Pranešti Paskelbta Gegužės 5 Prieš 6 valandas, Bulvinykas pranešimas: pernai 24t po 353. Minus sakykim 88 už sertifikuotą. Ką čia gali uždirbti namie ruošdamas? Tai tokių veislių pofik kaina, o jei nori geresnės, pridėk dar bent šimtą ir tada kitaip skaičiuojasi. Prieš 5 valandas, Zilvis55 pranešimas: Čia ne apie jaunumą ar išpyzdėjimą. Tiesiog paimk lapą ir ir susiskaičiuok viską įsivertindamas. Nepamiršk išmokos už sertifikuotą, gpm, vsd, psd, savo laiko, maišų, transporto... Pasidalink rezultatu skaičiavimo - yra tikimybė kad pats nustebsi. Čia žiūrint kaip skaičiuosi, jei valdiškai- transportui pagal valandinį, sau atlyginimą, kompleksiniai pietūs, tai susidaro. Ne retai maišai pernykščiai, (biškį pagraužti), balansai minusiniai arba ūkininkas turi neįgalumą. Aš kažkaip suskaičiuoju apie 100eur skirtumą tonai, jei koks 35t kiekis, nu ir susidaro. Dar gal ir galima nuspaust iki 50eur skirtumą tonai, bet irgi, kai būna atveža sėklą, žiūri tą maišą prasidaręs ir nesupranti.. čia jie mano atvežtus pašarinius kviečius subeicavo...?? Ne dažnai, bet aplamai, norėtųsi kokybės geresnės. Matazzz, viktorass, Bauer and 2 others 5
AGROMAN Paskelbta Gegužės 5 Pranešti Paskelbta Gegužės 5 Pernai c2 siūlė po 480€, c3 pirkau po 270€, o savo pardaviau po 160 € vid. kaina. Matematika aiški.
Augunstas Paskelbta Gegužės 30 Pranešti Paskelbta Gegužės 30 On 2026-05-04 at 12:16, Inkaras pranešimas: Prisidedu prie klausimo. Iki šiol turėjau žmogelį, kur su rankom į arpą pripildavo, tada išvalytus grūdus rankom supildavo į didmaišius ir per metus 10-15 tonų valydavom. Visada planuose buvo, kad kažka Jūsų pasiūlymai Pradziai ,sneko ilgo.paskui pagal fantazija
Andrius13 Paskelbta Rugpjūčio 11 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 11 On 2025-12-23 at 06:59, JCB pranešimas: Po teisybei su tuo ciklonu pasiruošdavau kviečius sėklai, iš jo tiesiai į beicavimo aparatą. Aišku pasikuli gražų lauką. Avižas irgi su juo ruošiu. Pupom jei labai žolėtos, nepatiko. Kaip už tokią kainą vis geriau, nei neturėti nieko. Pavyksta atsireguliuoti, kad smulkias avižas išpūstu? Viskas ok? Pabandžiau avižas vakar kulti, šiandien grainmore rado 46 saika, galvoju pirkti ciklona, gal pritemsiu iki 48, kad nereiktu 30ha nukūlus į pamiške vežti
Juozukas Paskelbta Rugpjūčio 12 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 12 Prieš 5 valandas, Andrius13 pranešimas: Pavyksta atsireguliuoti, kad smulkias avižas išpūstu? Viskas ok? Pabandžiau avižas vakar kulti, šiandien grainmore rado 46 saika, galvoju pirkti ciklona, gal pritemsiu iki 48, kad nereiktu 30ha nukūlus į pamiške vežti Grainmore isvis nevesk, po valomos ir dziovykles 54 saikas nuvezi ir dar atskaito 20e/t. Siemet girdejau tas pats -20e/t kas veze
axe Paskelbta Rugpjūčio 12 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 12 Prieš 16 valandų, Juozukas pranešimas: Grainmore isvis nevesk, po valomos ir dziovykles 54 saikas nuvezi ir dar atskaito 20e/t. Siemet girdejau tas pats -20e/t kas veze Tai kas dar jas perka?
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 20 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 20 Riela seed 45, gal kažkas turite tokią? Ar kokia panašia . Po sietais yra kamuoliukai kurie turėtų valyt sietą, bet aš asmeniškai nematau, kad jie pasiektų tą sietą. Valant kviečius, užkemša sietą. Sietas aišku mažokas 1,5 mm. Bet abejojam ar pakeitus į 2 mm, nebus tas pats, nes visdėlto kažkoks nubarškinimas turėtų būt. Gal kas susidūrėte su tuo?
Duncia Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 On 2026-08-20 at 16:47, kestoxs pranešimas: Riela seed 45, gal kažkas turite tokią? Ar kokia panašia . Po sietais yra kamuoliukai kurie turėtų valyt sietą, bet aš asmeniškai nematau, kad jie pasiektų tą sietą. Valant kviečius, užkemša sietą. Sietas aišku mažokas 1,5 mm. Bet abejojam ar pakeitus į 2 mm, nebus tas pats, nes visdėlto kažkoks nubarškinimas turėtų būt. Gal kas susidūrėte su tuo? O sveikas atvykęs i nusiskundimu apie šia valomąją kompaniją. 1 klausimas ar nasumu patenkinti? Toliau, kaip ciklono ventiliatorius neismetineja silumimis? Pas mane taip sumontuotas, kad atrodytu turi buti kitaip be alkuniu tiesiai i ciklona. Pridedu foto kaip instrukcijoj ir kaip pas mane sumontuota. Max nasuma pasiekiam nezinau 40 m3 dziovykla pildom 2-3 valandas. Siemet su fuzarioze bedos tai kad sukelti ciklono ventiliatoriaus jega daugiau padidinus nutraukima nebepaveza ventiliatorius ismeta siluminis. Tai dziovykla apie 28-29 t pildom 5 valandas. Max nasuma koki pasiekiam tai 2,5 val ir 28 t. Kas yra 11,2 t/val. Kai deklaruoja kad 18 dregmes kviecius isvalo 40 t/val. Jai tik daugiau paleidi byra viskas per krastus. Turiu dar vieną ūkininką kuris planuoja mesti lauzynan tokia valomąją. Nes turi tas pacias bedas. As dar bandysiu aiskintis su bokstuva. Gal pas tave viskas ok ir mes nemokam sureguliuoti? Kas del sietu, gal kai pravalom daugiau prabira. Bet ir nevalius byra i maisa tai pilnai neuzklijuoja.
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 prieš 50 minutes , Duncia pranešimas: Aš tik paleidau, dar nuvalęs esu gal vieną kitą toną. Klausimų ten milijonas. Su ventiliatorių jo problema. Galvojom gal mūsų pajungimas blogas, dabar atstumą man dužo sumažinom ir be alkūnių palikom, tai matavau 60 laipsnių variklis palaiko? Lyginant su kitais aukštokas temperatūra. Bet šiuo metu šiluminės nemeta, tikiuosi bus gerai. Bet atsukus visą galingumą nieko jis nuo kviečių nenutraukia, dulkes. Bandom keist sietą matau kviečiam 1.5 tikrai mažas. 2 mm bandysiu dėt. Matau sietas kažkiek linksta ties viduriu tarpas padidėja. Kamuoliukai nelabai dirba. Matysiu. Kas dėl našumo, nelabai mes ir tikimės 40 tonų, nelabai jie ir žadėjo kad tiek bus. 15 t manau būtų gerai rezultatas man. Bet jo klausimu daug. Jei ciklonas ant kviečių nedirba, tai tas pirminis valymas našumo ir nepasieks. Pats dozavimas ganėtinai neaiškiai nurodytas. Kaip ten tiksliai sureguliuot irgi neaišku. Paleidimo nebuvo. Skambinant ir bandant aiškintis. Kaip ten sako daug mes jų pardave visiem dirba nesiskundžia. O čia B**** apie sietų valymą neturi jokio supratimo. Tokia ir įmonė pasirodo…
Duncia Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 prieš 48 minutes , kestoxs pranešimas: Aš tik paleidau, dar nuvalęs esu gal vieną kitą toną. Klausimų ten milijonas. Su ventiliatorių jo problema. Galvojom gal mūsų pajungimas blogas, dabar atstumą man dužo sumažinom ir be alkūnių palikom, tai matavau 60 laipsnių variklis palaiko? Lyginant su kitais aukštokas temperatūra. Bet šiuo metu šiluminės nemeta, tikiuosi bus gerai. Bet atsukus visą galingumą nieko jis nuo kviečių nenutraukia, dulkes. Bandom keist sietą matau kviečiam 1.5 tikrai mažas. 2 mm bandysiu dėt. Matau sietas kažkiek linksta ties viduriu tarpas padidėja. Kamuoliukai nelabai dirba. Matysiu. Kas dėl našumo, nelabai mes ir tikimės 40 tonų, nelabai jie ir žadėjo kad tiek bus. 15 t manau būtų gerai rezultatas man. Bet jo klausimu daug. Jei ciklonas ant kviečių nedirba, tai tas pirminis valymas našumo ir nepasieks. Pats dozavimas ganėtinai neaiškiai nurodytas. Kaip ten tiksliai sureguliuot irgi neaišku. Paleidimo nebuvo. Skambinant ir bandant aiškintis. Kaip ten sako daug mes jų pardave visiem dirba nesiskundžia. O čia B**** apie sietų valymą neturi jokio supratimo. Tokia ir įmonė pasirodo… Visas reguliavimas pagal pajautima pagal juos. Tipo pasizaisit ir bus gerai. Uzdejus max ventiliatoriaus nutraukimą iki kol neismeta siluminis traukia kazkiek smulkius grudus ir skaldukus. Parašyk ar pavyks bent 15 t/val padaryti. Mes valom su 2,5 ar 2,6 apatiniu sietu nes fuzarioze norim kazkiek apmazinti. Seip uztenka gal 2 mm ar 1,8 mm. As pernai pasistaciau, jau tada kilo klausimų del našumo, bet kazkaip galvojau gal dar nemoku sureguliuoti. Kol siemet paprašiau duoti kito ūkininko nr. kuris turi tokia pačią valomąją tai tas viską patvirtino ką as pats patyriau ir isdejo valomąją i suns dienas. Dar turiu garantija metams tai jei nebus sprendziama problema kazka reikes ieskoti teisiniais keliais. O jus reikalaukit kad viskas atitiktų ka žadėjo. Pas mane ir pasiūlymuose ir instrukcijoje našumas pagal aukščiau įkeltą lentelę. Net puse tiek nesiekia kiek rašo. Bokstuva kol kas be komentarų ignoruoja. Anksciau sakydavo kad cia ideliom salygom toks nasumas 40 t/val. Bet net su 15-16 dregmes kvieciais negaliu paleisti smarkiau, nes tada nebetelpa i sietu stalciu ir begs zemen viskas
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 Prieš 1 valandų, Duncia pranešimas: Visas reguliavimas pagal pajautima pagal juos. Tipo pasizaisit ir bus gerai. Uzdejus max ventiliatoriaus nutraukimą iki kol neismeta siluminis traukia kazkiek smulkius grudus ir skaldukus. Parašyk ar pavyks bent 15 t/val padaryti. Mes valom su 2,5 ar 2,6 apatiniu sietu nes fuzarioze norim kazkiek apmazinti. Seip uztenka gal 2 mm ar 1,8 mm. As pernai pasistaciau, jau tada kilo klausimų del našumo, bet kazkaip galvojau gal dar nemoku sureguliuoti. Kol siemet paprašiau duoti kito ūkininko nr. kuris turi tokia pačią valomąją tai tas viską patvirtino ką as pats patyriau ir isdejo valomąją i suns dienas. Dar turiu garantija metams tai jei nebus sprendziama problema kazka reikes ieskoti teisiniais keliais. O jus reikaukit kad viskas atitiktų ka žadėjo. Pas mane ir pasiūlymuose ir instrukcijoje našumas pagal aukščiau įkeltą lentelę. Net puse tiek nesiekia kiek rašo. Bokstuva kol kas be komentarų ignoruoja. Anksciau sakydavo kad cia ideliom salygom toks nasumas 40 t/val. Bet net su 15-16 dregmes kvieciais negaliu paleisti smarkiau, nes tada nebetelpa i sietu stalciu ir begs zemen viskas Del našumo, aš labai nepergyvenu, juo labiau tikrai bent mane informacija buvo pasiekus, kad nebus deklaruojamo, todėl ir rinkausi didesnius skaičius, nes pirminiam variante turėjom JCC berods kur deklaruoja 15t kas vėl nėra aišku ar gali pati pasiekti. Tas ventiliatorius ir sietai man labiau kliūna. Jo našumas ir šiluminis. Aišku mes truputį kitaip pasidarė su lanksčia žarna ir stengėmės be jokių alkūnių. Tai dar nežinau kiek jis laikys. Bet kad jis sukasi pilnu apkrovimu tai čia faktas. Per kiek laiko jum užkaista ir meta šiluminę? Tada iš kur sietus perkate ar iš jų kažka patys konstruojate? Su rapsu atrodė viskas neblogai. Dėl kviečius kažkaip sunkiau. Ar tuos sklendinius varžtus iš viršaus pilnai esate išsukę? Ir byrėjimą tik su rankena iš šono reguliuojate? Instrukcijoje jie apie O ir Z padėti kalba. Bet ir tai nesuprantamai. O uždaryta Z atidaryta? Oro sklendė nuotraukoje pilnai atidaryta?
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 On 2026-08-20 at 16:47, kestoxs pranešimas: Riela seed 45, gal kažkas turite tokią? Ar kokia panašia . Po sietais yra kamuoliukai kurie turėtų valyt sietą, bet aš asmeniškai nematau, kad jie pasiektų tą sietą. Valant kviečius, užkemša sietą. Sietas aišku mažokas 1,5 mm. Bet abejojam ar pakeitus į 2 mm, nebus tas pats, nes visdėlto kažkoks nubarškinimas turėtų būt. Gal kas susidūrėte su tuo? Kiek kainuoja tokia?
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 prieš valandą, AGROMAN pranešimas: Kiek kainuoja tokia? Pernai buvo apie 14 +pvm. Dar sietu komplektai nepigus per 400 kiek pamenu 1 komplektas.
Duncia Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 Prieš 3 valandas, kestoxs pranešimas: Del našumo, aš labai nepergyvenu, juo labiau tikrai bent mane informacija buvo pasiekus, kad nebus deklaruojamo, todėl ir rinkausi didesnius skaičius, nes pirminiam variante turėjom JCC berods kur deklaruoja 15t kas vėl nėra aišku ar gali pati pasiekti. Tas ventiliatorius ir sietai man labiau kliūna. Jo našumas ir šiluminis. Aišku mes truputį kitaip pasidarė su lanksčia žarna ir stengėmės be jokių alkūnių. Tai dar nežinau kiek jis laikys. Bet kad jis sukasi pilnu apkrovimu tai čia faktas. Per kiek laiko jum užkaista ir meta šiluminę? Tada iš kur sietus perkate ar iš jų kažka patys konstruojate? Su rapsu atrodė viskas neblogai. Dėl kviečius kažkaip sunkiau. Ar tuos sklendinius varžtus iš viršaus pilnai esate išsukę? Ir byrėjimą tik su rankena iš šono reguliuojate? Instrukcijoje jie apie O ir Z padėti kalba. Bet ir tai nesuprantamai. O uždaryta Z atidaryta? Oro sklendė nuotraukoje pilnai atidaryta? Sietus, kuriu truko daremes patys pirkom sietinius lakstus is baltic invest. Geudu srautas pagrinde reguliuosjasi su sklende kur 2 rankeneles kairej ir desinej. Atsuki jas jei nori daugiau grudu praleisti per valoma. Jei nori kad daugiau ciklonas trauktu mazyte rankena sukam kuo kairiau kai priesais stovi. Taip pat ir didele rankena ten kazkaip kuo desiniau labiau ir ciklonas traukia. Daugiau nesuprantu ka ji reguliuoja. Lyg ir niekas nesikeicia ja sukiojant.
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 22 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 22 Prieš 2 valandas, Duncia pranešimas: Sietus, kuriu truko daremes patys pirkom sietinius lakstus is baltic invest. Geudu srautas pagrinde reguliuosjasi su sklende kur 2 rankeneles kairej ir desinej. Atsuki jas jei nori daugiau grudu praleisti per valoma. Jei nori kad daugiau ciklonas trauktu mazyte rankena sukam kuo kairiau kai priesais stovi. Taip pat ir didele rankena ten kazkaip kuo desiniau labiau ir ciklonas traukia. Daugiau nesuprantu ka ji reguliuoja. Lyg ir niekas nesikeicia ja sukiojant. Mes pasidare taip. Pridedu nuotraukas, jokiu alkūnių. Tikiuosi šiluminė nemėtys. Bet apkrova vistiek yra. Kaip ir minėjau variklio korpusas apie 60 laipsnių laikosi. Dar pridedu kas man dėl našumo buvo kalbėta prieš perkant. Tai labai daug ir nesitikiu, mano transporteriai berods iki 15t našumas. Sietai žiūriu tikrai savo standartą pasidarė 98x149. Tai pirkau iš Pasvalio 100x150 matysiu ar nupjaut kiek reikės ar taip sueis. Dėl tos papildomos rankenos orui. Galvoju ar pas mane ji yra. Reiks peržiūrėt papildomai. Bauer 1
Duncia Paskelbta Rugpjūčio 23 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23 Prieš 12 valandų, kestoxs pranešimas: Mes pasidare taip. Pridedu nuotraukas, jokiu alkūnių. Tikiuosi šiluminė nemėtys. Bet apkrova vistiek yra. Kaip ir minėjau variklio korpusas apie 60 laipsnių laikosi. Dar pridedu kas man dėl našumo buvo kalbėta prieš perkant. Tai labai daug ir nesitikiu, mano transporteriai berods iki 15t našumas. Sietai žiūriu tikrai savo standartą pasidarė 98x149. Tai pirkau iš Pasvalio 100x150 matysiu ar nupjaut kiek reikės ar taip sueis. Dėl tos papildomos rankenos orui. Galvoju ar pas mane ji yra. Reiks peržiūrėt papildomai. Padaryk nuotrauka jei iseina is kitos puses, ne ten kur tas ventiliatorius. Pas tave dar kitaip padaryta. Pas mane tas variklis kitoj pusej. Jei ne ant max traukimo tai jis ir sildamas laikys. Tik niekaip nesuprantu kaip tas netgi 15 t/val padaryti. Dar padarysiu foto koks pas mane reguliavimas.
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 23 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23 prieš valandą, Duncia pranešimas: Padaryk nuotrauka jei iseina is kitos puses, ne ten kur tas ventiliatorius. Pas tave dar kitaip padaryta. Pas mane tas variklis kitoj pusej. Jei ne ant max traukimo tai jis ir sildamas laikys. Tik niekaip nesuprantu kaip tas netgi 15 t/val padaryti. Dar padarysiu foto koks pas mane reguliavimas. Mes patys perkėlėme jį į kitą pusę. Bet mum žiauriai keista, turim rielos džiovyklą ten ciklono variklis daug mažesnis ir atstumas pūtimo daug ilgesnis ir su alkūne, bet jis dirba ir našiau ir tvarkingiau.
niino Paskelbta Rugpjūčio 23 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23 Prieš 9 valandas, AGROMAN pranešimas: O ISM Separator nenaudojat? Apie aerodinamines kalbi ? Cia rimti vyrai tik sietines naudoja
Augunstas Paskelbta Rugpjūčio 23 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23 On 2026-08-22 at 10:49, kestoxs pranešimas: Aš tik paleidau, dar nuvalęs esu gal vieną kitą toną. Klausimų ten milijonas. Su ventiliatorių jo problema. Galvojom gal mūsų pajungimas blogas, dabar atstumą man dužo sumažinom ir be alkūnių palikom, tai matavau 60 laipsnių variklis palaiko? Lyginant su kitais aukštokas temperatūra. Bet šiuo metu šiluminės nemeta, tikiuosi bus gerai. Bet atsukus visą galingumą nieko jis nuo kviečių nenutraukia, dulkes. Bandom keist sietą matau kviečiam 1.5 tikrai mažas. 2 mm bandysiu dėt. Matau sietas kažkiek linksta ties viduriu tarpas padidėja. Kamuoliukai nelabai dirba. Matysiu. Kas dėl našumo, nelabai mes ir tikimės 40 tonų, nelabai jie ir žadėjo kad tiek bus. 15 t manau būtų gerai rezultatas man. Bet jo klausimu daug. Jei ciklonas ant kviečių nedirba, tai tas pirminis valymas našumo ir nepasieks. Pats dozavimas ganėtinai neaiškiai nurodytas. Kaip ten tiksliai sureguliuot irgi neaišku. Paleidimo nebuvo. Skambinant ir bandant aiškintis. Kaip ten sako daug mes jų pardave visiem dirba nesiskundžia. O čia B**** apie sietų valymą neturi jokio supratimo. Tokia ir įmonė pasirodo… Pagavo tave spekuliantai,kaip sako:Didesne zuvis suede ->maza zuvi . Pirminio valymo valomoji ,pagal schema primityvi ir viskas.Elevatoriuose sudetingiau yra,aisku ir cia galima idiegt papildomu opciju.... Beje,nasumas priklauso nuo dregmes ir siukslingumo ,net labai.Ventiliatorius turi traukti tokius lengvus kaip peliuska o ne smulkius grudelius .Sietai valosi sepeciais arba plaktukais is apacios ,arba paciam barskinti
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 23 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23 Prieš 3 valandas, niino pranešimas: Apie aerodinamines kalbi ? Cia rimti vyrai tik sietines naudoja bet koks našumas už tai!
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 23 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23 prieš valandą, Augunstas pranešimas: Pagavo tave spekuliantai,kaip sako:Didesne zuvis suede ->maza zuvi . Pirminio valymo valomoji ,pagal schema primityvi ir viskas.Elevatoriuose sudetingiau yra,aisku ir cia galima idiegt papildomu opciju.... Beje,nasumas priklauso nuo dregmes ir siukslingumo ,net labai.Ventiliatorius turi traukti tokius lengvus kaip peliuska o ne smulkius grudelius .Sietai valosi sepeciais arba plaktukais is apacios ,arba paciam barskinti Niekas čia nieko nepagavo, yra džiovykla yra sietine valomoji, yra orinė, ką reikia ta ir naudoji. Na dar poros bokštelių trūksta, bet gal ir tą padarysim su laiku…
Augunstas Paskelbta Rugpjūčio 24 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 24 Pirminis valymas .. 45t:60min=0,750t pralaidumas -750kg/min kvieciu.. galinga
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 25 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25 On 2026-08-23 at 07:47, Duncia pranešimas: Padaryk nuotrauka jei iseina is kitos puses, ne ten kur tas ventiliatorius. Pas tave dar kitaip padaryta. Pas mane tas variklis kitoj pusej. Jei ne ant max traukimo tai jis ir sildamas laikys. Tik niekaip nesuprantu kaip tas netgi 15 t/val padaryti. Dar padarysiu foto koks pas mane reguliavimas. Kas čia per kosmosas. Sumažinom viršutinį, pareguliavom oras pradėjo gerai nutraukinėti, bet apatinis, va taip va dirba… 2mm. Prieš tai buvo 1.5. Tada kalbėjau sako didink sietą, dabar parodžiau, sako mažink sietą
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti