Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Ar zirniu ziedynai irgi jautrus karsciui? Labai velai pradejo zydet pizdukai

Man rodos kad jautrūs..kiek čia vis būdavo karščiu per žydėjimą ..viršus nukepdavo...nors rodo tik pora dienų karštesniu..nemanau kad sureaguos labai.

Paskelbta
On 2025-07-02 at 08:59, M&M pranešimas:

Carnadine ir fungis pictor active nuo rapso susitaupė, tai po 0,5l/ha, gan prabangus variantas, bet žirniai gražūs tai.... :)

nu carnadine 0,5 l/ha tai jau labai stipru, klausims ar verta tiek dėti. 

Paskelbta
Ką tik, dariius 30 pranešimas:

Visi purskiat insekticidu? labai jau nesinori juos mindzioti nes dydis yspudingas siemet.

Važiuosiu ieškoti šiandien vabalų, sprendžiu tą pačią dilemą ....

Paskelbta

Kadangi mačiau kokie šiemet žirniai, su purškimais nedelsiau, prieš ~10 dienų paskutinis purškimas ir kad nesinervuoti dėl vabalų sekantį kartą žirnius apžiūrinėsiu kai laukai gelsti pradės.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, dariius 30 pranešimas:

Visi purskiat insekticidu? labai jau nesinori juos mindzioti nes dydis yspudingas siemet.

nepurskiu. bet zydi kol kas letai. anksciu uzmegzta tik po 4-6, bet žiedu dar daugokai. vabaliukai prisivalge pas kaimynu, kur anksciau zydejo :D 

Paskelbta
prieš 1 minutę , manttys pranešimas:

nepurskiu. bet zydi kol kas letai. anksciu uzmegzta tik po 4-6, bet žiedu dar daugokai. vabaliukai prisivalge pas kaimynu, kur anksciau zydejo :D 

na pas mane dauguma nuzydejo kai buvo salta ir vejuota , tada drugeliai dar nlb ir skraide tai guodziu save kad nebus tiek daug kirmeliuku 😁 

Paskelbta
prieš 8 minutes , dariius 30 pranešimas:

na pas mane dauguma nuzydejo kai buvo salta ir vejuota , tada drugeliai dar nlb ir skraide tai guodziu save kad nebus tiek daug kirmeliuku 😁 

as nelabai ir esu turejes daug pagrauztu. gal i musu dievo uzmista krasta nei kenkejai neskraido :D pupos visad buna suvarpytos, bet zirniai ne

Paskelbta
Prieš 14 valandų, jaunasis21 pranešimas:

nu carnadine 0,5 l/ha tai jau labai stipru, klausims ar verta tiek dėti. 

Ne ne, aš apie pictoriaus normą kalbėjau, Carnadine tai registruotą 0,25 purškiau :)

• po 4 savaičių...
Paskelbta
prieš 32 minutes , manttys pranešimas:

Tai ar bus saibu kazi 😀

O jei rimtai, kaip jusu zirniai? Mano nekaip, bet nera privoluoti

Stačiuose žirniuose jau antro derliaus užuomazgų yra🫡

20250801_140632.jpg

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...