Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 3 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Nebesėsim, net prie 4t derliaus (kas yra tikrai neblogai) vos vos savikainą padengė. Plius dar kombaino laužymas. 

kas tiek sukelia savikaina? nuo žolių, pati sėkla..

Paskelbta
On 2026-02-02 at 13:34, Gunia pranešimas:

kas tiek sukelia savikaina? nuo žolių, pati sėkla..

Čia skaičiavau prieš išmokas, bet tai ir yra mūsų ūkininkavimo rezultatas, o išmalda kurią gaunam iš ES ir biudžeto, tik neleidžia pasitraukti. 

Viskas po truputį, savikaina gavosi 700, pajamos 750, čia neįvertinis amortizacijos.

Paskelbta
prieš 58 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Čia skaičiavau prieš išmokas, bet tai ir yra mūsų ūkininkavimo rezultatas, o išmalda kurią gaunam iš ES ir biudžeto, tik neleidžia pasitraukti. 

Viskas po truputį, savikaina gavosi 700, pajamos 750, čia neįvertinis amortizacijos.

Tai iskur žirnem toke savikaina?

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Ukius_bulvinskis pranešimas:

is fantastikos tokia savikaina, nebent aap pagal agrovadybininku slapiausius sapnus ir npk riebiai po 300

Paskelbta
prieš 9 minutes , LS1 pranešimas:

is fantastikos tokia savikaina, nebent aap pagal agrovadybininku slapiausius sapnus ir npk riebiai po 300

pas mane 1020 € ir minusas 😡

Paskelbta
Prieš 15 valandų, LS1 pranešimas:

Trąšos 150, chemija 95, kuras 90, nuoma 160, sėkla 90, kulimas+išvežimas 115, tai vat ir gaunasi 700.

Paskelbta
prieš 22 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Trąšos 150, chemija 95, kuras 90, nuoma 160, sėkla 90, kulimas+išvežimas 115, tai vat ir gaunasi 700.

O tu už ačiū dirbi ir kitų amortizuojamu  investicijų neturi ? Jei taip tada dar už tai kokią savikaina beveik apsimoka auginti. 👍

Paskelbta
prieš 29 minutes , AG Paulius pranešimas:

O tu už ačiū dirbi ir kitų amortizuojamu  investicijų neturi ? Jei taip tada dar už tai kokią savikaina beveik apsimoka auginti. 👍

Tai vat ir klausimas ar beapsimoka tą žemę raust. 

Paskelbta

Aišku, kad neapsimoka jau seniai apie tai kalbejau. Bet žemės ūkis yra gyvenimo būdas ir kiti neturi išeities dėl to tokių "rausiančiu" kurie dirba buvo ir bus. O ES pašalpa tam ir yra skirta, kad padėtu tiems kurie neturi ekonominio supratimo. Žemės ūkio sektoriaus ne efektyvumas vis labiau bus perkeliamas ant ūkininkų pečių kuriu sparčiai mažėja, tai spaudimas bus dar didesnis. 

Paskelbta
prieš 23 minutes , AG Paulius pranešimas:

Aišku, kad neapsimoka jau seniai apie tai kalbejau. Bet žemės ūkis yra gyvenimo būdas ir kiti neturi išeities dėl to tokių "rausiančiu" kurie dirba buvo ir bus. O ES pašalpa tam ir yra skirta, kad padėtu tiems kurie neturi ekonominio supratimo. Žemės ūkio sektoriaus ne efektyvumas vis labiau bus perkeliamas ant ūkininkų pečių kuriu sparčiai mažėja, tai spaudimas bus dar didesnis. 

Žemės nuomos skelbimus paskaičius neatrodo kad taip jau tiek blogai yra, kaip kad sakai.

Paskelbta
prieš valandą, tadasjo pranešimas:

Žemės nuomos skelbimus paskaičius neatrodo kad taip jau tiek blogai yra, kaip kad sakai.

Taip, tas tai pat man keista... bet kaip sakau gal aš kai ko nesuprantu.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, tadasjo pranešimas:

Prie derlingesnių žemių gali ir kitokia matematika būti, arba ardosi nes reikia kažkokius įsipareigojimus pasiekti. 

Paskelbta
prieš valandą, Nykstys pranešimas:

Taip, tas tai pat man keista... bet kaip sakau gal aš kai ko nesuprantu.

Viskas paprasta žemių nebėra laisvų, o kaip kitaip paimti - išmušti sukeliant kainą. Po to nebe moka nuompiningių prašo palaukti, blogi metai ir tt. Kaip kitaip galima paaiškinti tokias aukštas kainas už nuomą 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, AG Paulius pranešimas:

Drasiai pasakyta, ES skirta, kas neturi ekonominio supratimo :) Tai pas jus jis yra ar ne?

Paskelbta
prieš 9 minutes , kverneland83 pranešimas:

Viskas paprasta žemių nebėra laisvų, o kaip kitaip paimti - išmušti sukeliant kainą. Po to nebe moka nuompiningių prašo palaukti, blogi metai ir tt. Kaip kitaip galima paaiškinti tokias aukštas kainas už nuomą 

Aš tai atvirkščiai girdžiu, žmonės paskambina ir pasakoja, kad niekas neskuba susimokėti už praeitus metus, ieškau kito nuomininko :)

Paskelbta
prieš 24 minutes , prancius pranešimas:

Drasiai pasakyta, ES skirta, kas neturi ekonominio supratimo :) Tai pas jus jis yra ar ne?

Manau, kad turiu pakankamą išsilavinimą, patirtį ir žinių bagažą teigti, kad taip. Aš nesirenku vykdyti veiklos kuri yra potencialiai nuostolinga. 

Paskelbta
prieš 18 minutes , AG Paulius pranešimas:

Manau, kad turiu pakankamą išsilavinimą, patirtį ir žinių bagažą teigti, kad taip. Aš nesirenku vykdyti veiklos kuri yra potencialiai nuostolinga. 

Pagal Jūsų logika taip išeina, kad ES parama Jums neturėtų būti skiriama

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...