Plūgiokas Paskelbta Birželio 27, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 27, 2025 Prieš 20 valandų, Salilinas pranešimas: Žirniai siemet ispudingi Bus " Šaibų"
axe Paskelbta Birželio 27, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 27, 2025 On 2025-06-26 at 19:49, Salilinas pranešimas: Žirniai siemet ispudingi nufotkink tą grožį prieš kūlimą kaip atrodys Remse and Ukius_bulvinskis 2
manttys Paskelbta Birželio 27, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 27, 2025 Prieš 2 valandas, axe pranešimas: nufotkink tą grožį prieš kūlimą kaip atrodys maza ka, gal nebus vetru maniskiai siemet zemi, iki keliu, tai viliuosi, kad nepargrius
M&M Paskelbta Birželio 30, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 30, 2025 Pernai irgi įspūdingi žirniai buvo apie metrą aukščio, bet per tas audras kai griuvo tai griuvo, teko gramdyt....
manttys Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Ar zirniu ziedynai irgi jautrus karsciui? Labai velai pradejo zydet pizdukai
Gunia Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: Ar zirniu ziedynai irgi jautrus karsciui? Labai velai pradejo zydet pizdukai Man rodos kad jautrūs..kiek čia vis būdavo karščiu per žydėjimą ..viršus nukepdavo...nors rodo tik pora dienų karštesniu..nemanau kad sureaguos labai. manttys 1
Mantas2342 Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Prieš 5 valandas, manttys pranešimas: Ar zirniu ziedynai irgi jautrus karsciui? Labai velai pradejo zydet pizdukai Jautrūs, gal net dar labiau nei pupų, nes labiau atsivėrę į saulę.
M&M Paskelbta Liepos 2, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 2, 2025 Prieš 23 valandas, LS1 pranešimas: nuo vabalu purskiat? ir ka naudojat Carnadine ir fungis pictor active nuo rapso susitaupė, tai po 0,5l/ha, gan prabangus variantas, bet žirniai gražūs tai.... Ukius_bulvinskis, MV ūkis and prancius 3
jaunasis21 Paskelbta Liepos 3, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 3, 2025 On 2025-07-02 at 08:59, M&M pranešimas: Carnadine ir fungis pictor active nuo rapso susitaupė, tai po 0,5l/ha, gan prabangus variantas, bet žirniai gražūs tai.... nu carnadine 0,5 l/ha tai jau labai stipru, klausims ar verta tiek dėti.
dariius 30 Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 Visi purskiat insekticidu? labai jau nesinori juos mindzioti nes dydis yspudingas siemet.
prancius Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 Ką tik, dariius 30 pranešimas: Visi purskiat insekticidu? labai jau nesinori juos mindzioti nes dydis yspudingas siemet. Važiuosiu ieškoti šiandien vabalų, sprendžiu tą pačią dilemą ....
Bauer Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 Kadangi mačiau kokie šiemet žirniai, su purškimais nedelsiau, prieš ~10 dienų paskutinis purškimas ir kad nesinervuoti dėl vabalų sekantį kartą žirnius apžiūrinėsiu kai laukai gelsti pradės.
manttys Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 Prieš 2 valandas, dariius 30 pranešimas: Visi purskiat insekticidu? labai jau nesinori juos mindzioti nes dydis yspudingas siemet. nepurskiu. bet zydi kol kas letai. anksciu uzmegzta tik po 4-6, bet žiedu dar daugokai. vabaliukai prisivalge pas kaimynu, kur anksciau zydejo
dariius 30 Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: nepurskiu. bet zydi kol kas letai. anksciu uzmegzta tik po 4-6, bet žiedu dar daugokai. vabaliukai prisivalge pas kaimynu, kur anksciau zydejo na pas mane dauguma nuzydejo kai buvo salta ir vejuota , tada drugeliai dar nlb ir skraide tai guodziu save kad nebus tiek daug kirmeliuku
manttys Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 prieš 8 minutes , dariius 30 pranešimas: na pas mane dauguma nuzydejo kai buvo salta ir vejuota , tada drugeliai dar nlb ir skraide tai guodziu save kad nebus tiek daug kirmeliuku as nelabai ir esu turejes daug pagrauztu. gal i musu dievo uzmista krasta nei kenkejai neskraido pupos visad buna suvarpytos, bet zirniai ne
dariius 30 Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: as nelabai ir esu turejes daug pagrauztu. gal i musu dievo uzmista krasta nei kenkejai neskraido pupos visad buna suvarpytos, bet zirniai ne ir as pernai nepurskiau ir priduodant problemu nebuvo Witalikas 1
M&M Paskelbta Liepos 4, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 4, 2025 Prieš 14 valandų, jaunasis21 pranešimas: nu carnadine 0,5 l/ha tai jau labai stipru, klausims ar verta tiek dėti. Ne ne, aš apie pictoriaus normą kalbėjau, Carnadine tai registruotą 0,25 purškiau
prancius Paskelbta Liepos 27, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 27, 2025 Kaip suprasti, kad jau laikas žirnius gifosuoti?
manttys Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 On 2025-06-27 at 16:35, Plūgiokas pranešimas: Bus " Šaibų" Tai ar bus saibu kazi O jei rimtai, kaip jusu zirniai? Mano nekaip, bet nera privoluoti
jawax Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 prieš 32 minutes , manttys pranešimas: Tai ar bus saibu kazi O jei rimtai, kaip jusu zirniai? Mano nekaip, bet nera privoluoti Stačiuose žirniuose jau antro derliaus užuomazgų yra
Bauer Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 Prieš 3 valandas, jawax pranešimas: Stačiuose žirniuose jau antro derliaus užuomazgų yra Pas mane tas pats, dar žalias žirnis, o jau dygsta.
Gunia Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2025 Prieš 7 valandas, jawax pranešimas: Stačiuose žirniuose jau antro derliaus užuomazgų yra Keista...100% daigumas
prancius Paskelbta Rugpjūčio 3, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2025 On 2025-06-17 at 09:45, JCB pranešimas: Jei 20e/ha negąsdina, galiu duot kontaktus, pasikalbėsi. Jei galite pasidalinkte kontaktais. Dekui JCB 1
dzipas Paskelbta Rugpjūčio 3, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 3, 2025 Prieš 4 valandas, prancius pranešimas: Jei galite pasidalinkte kontaktais. Dekui Dvi savaites i prieki darbu pas juos... JCB 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti