Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2020-12-03 at 20:43, gbandinis pranešimas:

O kokia kaina c2 sekla siemet zirniu LA stumdo? Gal kas domejotes? Jei nea, ryt pats parasysiu kaina, nes skambinsiu :icon-smile:

nu tai kokia kaina? :icon-smile:

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
prieš valandą, vytkalt pranešimas:

Auginat gal kas zirnius Manager? Auginu Respect, butu ydomu palygint.

tai kad naujai registruota veislė,tik rudenį linas agro pradejo pardavinėt,aš ir 2t pasiėmiau pabandymui.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Vakar Youtubej maciau ukrainieciai jau vasarinius zirnius seja :) ,jie ten pamise ,sausio menesi salietra barste,kasa laiste,o dabar zirnius seja,dar sniego vietom yra ir zeme pavirsiam pasalus bet seja,sako pernai taip pabande ir viskas gerai uzaugo.

Paskelbta
On 2021-02-04 at 19:07, vytkalt pranešimas:

Auginat gal kas zirnius Manager? Auginu Respect, butu ydomu palygint.

Respect mes irgi auginome, bet šitos veislės negali ilgai atsėliuoti. Penktaisiais metais pradėjo augti antras aukštas (kažkokie mutantai), tai turėk uomenyje. 4 metai su ta pačia sėkla, paskui keisk. Mes perėjome ant pupų.

Paskelbta
prieš 35 minutes , Špyžius pranešimas:

Respect mes irgi auginome, bet šitos veislės negali ilgai atsėliuoti. Penktaisiais metais pradėjo augti antras aukštas (kažkokie mutantai), tai turėk uomenyje. 4 metai su ta pačia sėkla, paskui keisk. Mes perėjome ant pupų.

Su pupom geriau ?

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 2 minutes , UK. POVILAS pranešimas:

Kaip ruošiate žeme žirnių sėjai, buvo kviečiai iš rudens suskusta diskiniu, kaip teisingiausia butu dabar seti žirnius ? 

Žiurint kokia sėjamoji. Aš tai su noraginiu pravažiuočiau ir sėčiau.

Paskelbta
prieš 12 minutes , ramas 1 pranešimas:

Patirtis bent mano rodo purskiant ant sudygusiu zoliu palileidzia daugiau.

Tai jai lauki kai jos buna isleide ne viena tikra lapely tai nenuostabu kad ju nepajima visu as taip taikiau tris sezonus ir zirniai man svarut svaruteliai net vijoklio rudeninio nebuvo kas ant sraiges sukdavosi pastoviai.Beto nereik zirniu ten set kur zinai kad zoliu sabakstynas buna

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...