Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
45 minutes ago, Vilius said:

Kiek 1000gramu sveria respektas? 

Tai ka zvanai varom tuos 400kg ir viskas ? 

Mano Respect 225g sveriantys ir 98% daigumas. Tai 1mln sejant reiktu apie 230kg/ha??? Ar cia blogai skaiciuoju?

Paskelbta
9 minutes ago, u.k aurimas said:

dar reik nepamirs sejos kokybes :) jeigu dalis seklos liks pavirsiui ir nesudigs tad geriau nepagailet keletos kg pridet sejant. :) 

Apie 10 proc. nesudygsta, tai tiek reikia padidinti norma.

Paskelbta

Vakar baigem trest. siandien jau vaziuoja zeme ruosti zirnems. As tresimui naudota technika nuplaunu, volams naujus ziedus sumaunu ir busim pasiruose. Bet ryt laisvadienis, penktadieny arba setadieny parodoje pazliauziot reikes, tai startas su seje kios savaites pradzioje bus.

Paskelbta
4 valandas ago , Vilius said:

Rapsai.lt android programele telefone. Gal dar koki10% uzdeda  ant nesudygimo juk bhna ir perskyla ir panašiai ;)

Gali būti, kad daigumą perskaičiuoja į lauko daigumą, kuris būna gerokai mažesnis už laboratorinį.

Ar jau veikia programėlė ? Nes prieš kokią savaitę neradau dar aš jos.

Paskelbta
42 minutes ago, drapox said:

Gali būti, kad daigumą perskaičiuoja į lauko daigumą, kuris būna gerokai mažesnis už laboratorinį.

Ar jau veikia programėlė ? Nes prieš kokią savaitę neradau dar aš jos.

jau gal metai kaip veikia.

Paskelbta
2 valandas ago , drapox said:

Tai žinau kad veikė pernai, bet niekaip nerandu kaip ją parsisiųsti dabar. :orcs-whip:

Androidam senai buvo, Iphone telefonam neseniai atsirado, todel ir neradot. Asmeniskai ta programele niekam tikus. Nieko gero neraso, tik vieta telefone uzima

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...