Jump to content

Tadusia.L

Nariai
  • Pranešimai

    379
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Tadusia.L paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugpjūčio 22 2018

Tadusia.L paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie Tadusia.L

  • Gimtadienis 03/10/1993

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Tadusia.L pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

96

Reputacija

  1. Turime. 3 sezonai turbūt. Labai gera amazone kopija iš techninės pusės. Tikrai gera kaina pagal jo galimybes. Ir labai prasta dažymo kokybė. Sakyčiau nėra skirtumo ar dažyta ar ne rudyja nuo naujo. Galim savo pasiūlyt geros komplektacijos, nes nebenaudojamas jau nuo šio sezono. Negražiai aprudyjes
  2. Apie amazone. Nerandu ką paieškoje vedat? Kaip jos ten vadinasi? Vedant nei pavadinima granmax nei pagal sudeti nerandu.
  3. Sveiki, Ne visai į tema bet ar kolegos randate Myspreader programėlėje Amonio sulfato Granmax arba latviško sulfato pozicijas? Niekaip nerandu gal pagal kažkurias kitas renkatės ir kalibruojat barstykle?
  4. Tadusia.L

    Trašų kainos

    Šunys. Geras požiuris į žmones. Nenustebkit kad kai grudus fiksuosit ir po keliu dienu kaina nukris sakys nėra parašo nėra ir fiksuotos kainos P.S sąskaita gauta elektorine forma galioja be parašo (bent daugelis manau pasirašęs sutikimą dėl elektroninių sąskaitų). Taip, kad būkit ramus nusipirkęs ( nemanau, kad pavasari bus stipriai geriau)
  5. Tadusia.L

    Trašų kainos

    https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5303640&span=2 Prašom. :)
  6. Tadusia.L

    Išmokos 2014-2020

    Taip šiek tiek pasijaus. Bus mažiau pajamų, tuo pačiu mažiau išlaidų. Šiek tiek naudos dirvožemiui sėjomainai ir kultūra einanti po to manau nustebintų teigiamai. Suprantama, kad seniesiams augalininkams kuriems šis reikalas neaktualus gal būtų net šiek tiek pikta. Bet pagalvokit ką daryt ūkininkui kuris atsisako gyvulių ir turi koki 100-200 ha pievų. Ne visos jos aišku bus daugiametės virs 5 metų, bet esmė išlieka panaši. Dirbai 20 m pirkaisi žemes nutarei pakeisti ūkininkavimo šaka ir lieki išskirtinis. Arba turi atsisakyti išmokų kuro ir dirbti nedeklaruojant laukų arba eiti į darbo birža.
  7. Tadusia.L

    Išmokos 2014-2020

    Tai jeigu į rudenį išartą daugiametę pievą pavasarį išėsim žolyną jis irgi nebus virš 5 metų. Nei teoriškai nei praktiškai, bet tada europai tiks. Tai kodėl netinka dobilai migruojantys po laukus?
  8. Tadusia.L

    Išmokos 2014-2020

    Ant visos Lietuvos ūkių padalintų nuo dirbamo ploto 3-5%. Leistų sėti dobilus (ar kitus žeme gerinančius augalus) ir kas pora metų keisti laukus. Nepajustume nei vienas , o po poros metų gal dar ir padėkotume, kad privertė. Sakyčiau netgi labai tinka dar į žalia kursą.
  9. kad vėjo nelabai rodo, laukai balti o lauke ramu ramu.
  10. Tadusia.L

    Kombaino pasirinkimas

    Sveiki, gal kas iš kolegų nuomonėm pasidalintu apie MF Activia tarkim MF 7345 MCS (ar panašius fendt). Labiau gal norėtus išgirsti nuomone apie ne pirmus metus dirbančius bent 5 kokius. Naujais visi džiaugiasi kokios markės bebūtų, bet įdomu ar ir po 5 metų nuomonės nepasikeičia?
  11. Tadusia.L

    Strip-till

    O klausimas pamąstymui. Būtent dėl žirnių nežinau kaip jums pavyksta užauginti, bet man beveik visada kaip taisykle sugula ir nemaža dalis lieka nenukulti arba išbarstyti. Aš viska suskutu diskiniu sekliai ir jie iki kviečių sėjimo dar spėja užaugti vos ne 50cm. Masės daug dar karta suskutu diskiniu ir sėju. Su tuo kurmiu jau manau būtų be šansų, bet ne prie to linkstu aš. Nemanot, kad geriau antrą žirnių bangą užaugint dėl sukaupiamo azoto, negu kaip suprantu jūsų atveju po kūlimo niekas nedaroma dar gal jei kas yra prieš sėja nuglisofuojama?
  12. Tadusia.L

    Strip-till

    Liktai 80 ir į viršų. Gal minimaliai galiu klysti.
  13. Tadusia.L

    Strip-till

    kaip jūs skaičiuojate?
  14. Tadusia.L

    Strip-till

    Netaikiau jums
×
×
  • Create New...