Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
kiek zinau actara lietuvoje uzdrausta ar klysu?

klysti jis vis dar registruotas bet zirniu sarase nera

http://www.vatzum.lt/uploads/documents/actara__prof_naud__mikai_20120418_po_zydejimo__03092013.pdf

Nu kad registruotas tai jo ale tu rask jo pirkt? issimtas is prekybos taip sake pardaveja musu kraste. kazko tai man traukia link to kad veiklioji panasi i ta pacia kur rapsam nuo ziedinuko naudoja.

dviem metam isiimta is prekybos neoktinoidu turintys insekticidai.

nes jie neva turi itaka biciu populiacijai.'

Tiametoksamas (Actara) butent toks ir yra.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

niekada neglifosavau zirniu ir nereglonavau, ir nezadu to daryti. Kulimo laiku patenkintas esu, kulam rugpjucio pirmom dienom, ir buna super. kaip sakant, ka pats prie alaus vartoju, to netrucyju. :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Respect veisle pas mus. Jokio isgulimo. Purksta tik nuo vabalu. Nenaudojau nei fungicidu, nei herbicidu. Leidau ir zolem paaugti. Kad zirniai turetu kur pasistiebti . Sėta Balandžio 18.

Paskelbta
Respect veisle pas mus. Jokio isgulimo. Purksta tik nuo vabalu. Nenaudojau nei fungicidu, nei herbicidu. Leidau ir zolem paaugti. Kad zirniai turetu kur pasistiebti . Sėta Balandžio 18.
Gal gali imesti nuotrauka kaip atrodo nepurkšti herbicidais žirniai.
Paskelbta
Gal gali imesti nuotrauka kaip atrodo nepurkšti herbicidais žirniai.

padarysiu foto kaip mano ekologiniai zirniai atrodo

Paskelbta
Pas mane pasėlis panašus,sėjau 380kg/ha,tik vietom jau išgulęs :([/quote

Nieko pries plauka paimsit :icon-cool:

ta lauka bandziau kulti siande dar nemazai zaliu, bet ir smulkiu zoliu yra tad nezinau ka reiks daryti, bura apie 3t

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...