Jump to content

Trašų kainos


bLiudas

Recommended Posts

prieš 24 minutes , snaiperis pranešimas:

gal ne visai i tema bet noriu paklausti ar ir jum simet granmax sulfatas dulka be proto?pernai uzpernai buvo viskas ok.kiek teko matyt kolegos ukininkai ir su latvisku dulkia per laukus, kame bedos?> aciu 

Būtų labai įdomu išgirsti granmax atstovo atsakymus kdl taip dulka šiemet ;) bet turbūt neišgirsim ...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 19 minutes , Ukmin pranešimas:

Būtų labai įdomu išgirsti granmax atstovo atsakymus kdl taip dulka šiemet ;) bet turbūt neišgirsim ...

kiek girdėjau jis netinkamas sandėliuoti ilgesniam laikui,visada sakydavo imk tik šviežų t.y. šiemetinį o teisybė ar ne nežinau,nes pats naudoju tik lenkišką macro

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 23 minutes , Ukmin pranešimas:

Būtų labai įdomu išgirsti granmax atstovo atsakymus kdl taip dulka šiemet ;) bet turbūt neišgirsim ...

Laba diena,

Kompaktuotas amonio sulfatas visada dulka, praktiškai neįmanoma jo padaryti nedulkančio. Šie metai niekuo neišskirtiniai, visuomet dulkių yra panašus kiekis (apie 2 % mažesnės, nei 1 mm). Dėl geresnio šviežio ar pastovėjusio sulfato tai visiškas mitas, nėra jokio skirtumo, sakyčiau netgi atvirkščiai, su laiku granulė atiduoda paskutinius savo drėgmės likučius ir dar labiau sukietėja, todėl barstant ar perpilant dar mažiau apsitrina/apsilaužo, todėl ir dulkių būna truputį mažiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 14 minutes , Dovydas Did pranešimas:

Laba diena,

Kompaktuotas amonio sulfatas visada dulka, praktiškai neįmanoma jo padaryti nedulkančio. Šie metai niekuo neišskirtiniai, visuomet dulkių yra panašus kiekis (apie 2 % mažesnės, nei 1 mm). Dėl geresnio šviežio ar pastovėjusio sulfato tai visiškas mitas, nėra jokio skirtumo, sakyčiau netgi atvirkščiai, su laiku granulė atiduoda paskutinius savo drėgmės likučius ir dar labiau sukietėja, todėl barstant ar perpilant dar mažiau apsitrina/apsilaužo, todėl ir dulkių būna truputį mažiau.

Vienas patarimas kaip gamintojams - vidini maisa riskite prie isorinio - t.y. kad nebutu prapjjauni apacia ir isvaziuoja visas "kand...as" i barstykle. Beje Jusu produkta naudoju jau keleta metu ir galiu teigti kad pastoviai buna susokes, aisku sutrupa ne taip sunkiai, taciau beveik 80 proc maisai susoke. Sandeliuoju po stogu, veza tiesiai is klaipedos, vidinis maisas nebuna pazeistas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 12 minutes , dzipas pranešimas:

Vienas patarimas kaip gamintojams - vidini maisa riskite prie isorinio - t.y. kad nebutu prapjjauni apacia ir isvaziuoja visas "kand...as" i barstykle. Beje Jusu produkta naudoju jau keleta metu ir galiu teigti kad pastoviai buna susokes, aisku sutrupa ne taip sunkiai, taciau beveik 80 proc maisai susoke. Sandeliuoju po stogu, veza tiesiai is klaipedos, vidinis maisas nebuna pazeistas. 

oi, kaip teisingai, blin kaip as nekenčiu, kai vidinis maišas su sulfatu išvažiuoja ir po to reikia ji imti, kratyti, žvejoti...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 39 minutes , Dovydas Did pranešimas:

Laba diena,

Kompaktuotas amonio sulfatas visada dulka, praktiškai neįmanoma jo padaryti nedulkančio. Šie metai niekuo neišskirtiniai, visuomet dulkių yra panašus kiekis (apie 2 % mažesnės, nei 1 mm). Dėl geresnio šviežio ar pastovėjusio sulfato tai visiškas mitas, nėra jokio skirtumo, sakyčiau netgi atvirkščiai, su laiku granulė atiduoda paskutinius savo drėgmės likučius ir dar labiau sukietėja, todėl barstant ar perpilant dar mažiau apsitrina/apsilaužo, todėl ir dulkių būna truputį mažiau.

Laba diena,

Deja, bet šie metai kitoki ... ta prasme dulkėjimas tikrai didesnis. Nežinau kaip kitiem, bet aš kaip bėriau Jūsų sulfatą tai toks vaizdas kaip kalkes berčiau ... nepykit, bet aš kalbu iš savo pusės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 22 minutes , dzipas pranešimas:

Vienas patarimas kaip gamintojams - vidini maisa riskite prie isorinio - t.y. kad nebutu prapjjauni apacia ir isvaziuoja visas "kand...as" i barstykle. Beje Jusu produkta naudoju jau keleta metu ir galiu teigti kad pastoviai buna susokes, aisku sutrupa ne taip sunkiai, taciau beveik 80 proc maisai susoke. Sandeliuoju po stogu, veza tiesiai is klaipedos, vidinis maisas nebuna pazeistas. 

Apsvarstysim klausimą dėl maišo rišimo. Sušokę negali būti maišai, gali būti nebent susistovėję jeigu ilgą laiką sandėliuoti. Kompaktuotas produktas linkęs susistovėti dėl kampuotos granulės, tačiau sušokęs būti negali. Parašykit asmenine žinute savo pavardę, pažiūrėsim kada konkrečiai buvo vežtas produktas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 29 minutes , dzipas pranešimas:

Vienas patarimas kaip gamintojams - vidini maisa riskite prie isorinio - t.y. kad nebutu prapjjauni apacia ir isvaziuoja visas "kand...as" i barstykle. Beje Jusu produkta naudoju jau keleta metu ir galiu teigti kad pastoviai buna susokes, aisku sutrupa ne taip sunkiai, taciau beveik 80 proc maisai susoke. Sandeliuoju po stogu, veza tiesiai is klaipedos, vidinis maisas nebuna pazeistas. 

Kaip mane nervindavo tie maišai iškrentantys .... radau vaistą :D paimi plonos armaturos ir perduri maišus, kurie jau kabo ant šakių. Duriu ties viršum, kad persidurtų plėvelė. Ir niekas neiščiuožia ;) duriu iškarto per du maišus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 23 minutes , Dovydas Did pranešimas:

Apsvarstysim klausimą dėl maišo rišimo. Sušokę negali būti maišai, gali būti nebent susistovėję jeigu ilgą laiką sandėliuoti. Kompaktuotas produktas linkęs susistovėti dėl kampuotos granulės, tačiau sušokęs būti negali. Parašykit asmenine žinute savo pavardę, pažiūrėsim kada konkrečiai buvo vežtas produktas.

Šitas maišas, turbūt apėjo kompaktavimo procesą... 

DSC_2610.JPG

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Del vidiniu maisu ,tai sulfato labai ciuozia i barstykle. Siemet turejau lenkisko tai buvo daug pasokusio, laikiau po stogu, baltarusiskas kompaktuotas dulkejo nedaug, o LT kompaktuotas dulkejo labai, bet buvo kokie 4 maisai kuriuose nebuvo miltu. As galvoju kad nesijoja lituviai jo uz tai taip dulka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...