ceck Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 prieš 29 minutes , JCB pranešimas: Pl makro 310, o lt salietra buvo 350-370, tai čia už tą sulfatą pl daug šaukia, o ir tas ne visad auksu žiba. Na pirmi metai kai pabandžiau ne PL, negaliu sakyt kad lb blogas, bet dulka stiprokai, bet susimeta gerai, kitam metui jei gautume tokia pat kaina tą kinišką, manau katučiu plotume JCB 1
Amber Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Iš koncerno kinas ir labai dulka, nepadariau iš galo foto bet valyt kas trašyklia lempas reikėjo. Yra foto tik iš priekio kai buvo išberta 4tonos, tai iš galo reikia ysivaizduoti kaip atrodė
ceck Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Pridedu kaip ir žadėjau foto, čia pats sulfatas jau turi dulkių frakcijos
panjabis Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Nu geriau tada pirkti klaipėdos ar latvišką.
JCB Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Prieš 1 valandų, ceck pranešimas: Pridedu kaip ir žadėjau foto, čia pats sulfatas jau turi dulkių frakcijos Na čia jau maiše matosi problema. Man prieš perkant buvo galimybė pačiupinėti ką perku, tai nekilo klausimų.
Tomas01 Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Prieš 1 valandų, ceck pranešimas: Pridedu kaip ir žadėjau foto, čia pats sulfatas jau turi dulkių frakcijos Čia išvis žiauru Ukius_bulvinskis 1
Ukius_bulvinskis Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Prieš 2 valandas, ceck pranešimas: Pridedu kaip ir žadėjau foto, čia pats sulfatas jau turi dulkių frakcijos O ko neperkat suomiško? BA prekiauja.
ceck Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 prieš 5 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: O ko neperkat suomiško? BA prekiauja. Patikėjom vadyba, sakė lb geras, bet man pofik, svarbu susiberia, ir jei toliau laikysis kainos pirksiu visvien kas pigiau rapolux 1
M&M Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Prieš 17 valandų, ukininkas ed pranešimas: man atrodo tavo barstytuvas gaidys o ne trašos koks barstytuvas Barstytuvas toks kaip Tavo Kam gaidį pirkai? ceck and Ukius_bulvinskis 2
M&M Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Prieš 14 valandų, jaunasis21 pranešimas: Po keliolikos tonų ns achemos kino. Sh sh sh… paskutinis ir pirmutinis kartas. Cia dar galit paspelioti kokia barstelka Pasirodo sulfatas geras kiniečių, o europiečiai nesugeba jam tinkamų barstytuvų pagamint
prancius Paskelbta Balandžio 2 Pranešti Paskelbta Balandžio 2 Gal kas žino kas Joniškyje turi Amonio salietros kokia firma
axe Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Pagal kokia trąšą is appso ivedat nustatymus uzbekiskai salietrai? Amazone appse nera jos
AGROMAN Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Prieš 4 valandas, axe pranešimas: Pagal kokia trąšą is appso ivedat nustatymus uzbekiskai salietrai? Amazone appse nera jos kokiu tikslu reikia suvesti?
yogop Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Prieš 23 valandas, M&M pranešimas: Pasirodo sulfatas geras kiniečių, o europiečiai nesugeba jam tinkamų barstytuvų pagamint Aš kai vadybai papasakojau, kad sulfatas šūdinas. Tai man jie paaiškino kad negebam barstytuvo susireguliuot Ukius_bulvinskis, rapolux, AGROMAN and 3 others 1 5
yogop Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Prieš 4 valandas, axe pranešimas: Pagal kokia trąšą is appso ivedat nustatymus uzbekiskai salietrai? Amazone appse nera jos Kątik kalibravau tai 30m 16/48 720 aps mentelės. O trašų parametrai identiški achemos axe 1
axe Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 prieš valandą, AGROMAN pranešimas: kokiu tikslu reikia suvesti? Ne taip paklausiau, is tikro del menteliu turejau omeny, koeficientas tai pfk, pati pasigaus.
kestoxs Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Prieš 2 valandas, yogop pranešimas: Kątik kalibravau tai 30m 16/48 720 aps mentelės. O trašų parametrai identiški achemos Aš irgi pagal LT arba ruskyno statau
kestoxs Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Taip kinas rūksta. dji_fly_20260328_161722_0_1774721035284_video_cache.mov
grumas Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 4t išbertos pasibandymui..Linas agro sulfato, paskutiniai metai su tokiu reikalu.. Išvis toks drègnas jis atrodo, keista kad dar nesušoko maišuos..
niino Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Pizdavojot Linas agro sulfata kinu, snd isberiau 8T, tai sausa, truputi truputi dulka, bet barstytuvas gan svarus ...
JCB Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Buvo nuplautas, vakar berta, atrodo taip išbėręs nepilnas 20t kiniško, problem 0. Tik apsimelavau, tiekėjas ne sc, o ak.
ceck Paskelbta Balandžio 3 Pranešti Paskelbta Balandžio 3 Prieš 7 valandas, kestoxs pranešimas: Taip kinas rūksta. dji_fly_20260328_161722_0_1774721035284_video_cache.mov pas mane tas pats buvo
ramunas.s Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 Prieš 14 valandų, grumas pranešimas: 4t išbertos pasibandymui..Linas agro sulfato, paskutiniai metai su tokiu reikalu.. Išvis toks drègnas jis atrodo, keista kad dar nesušoko maišuos.. Pas mane ir tas pats buvo. Realiai linas agro trasu kokybe tai tragedija. Trasas atveza pastoviai pasokusias, aisku ner ten akmuo bet vistiek uzkniso juodai
bmarius Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 dar priklauso nuo berimo plocio,skirtumas didziulis kai beri 12m. ,24m. ar 36m.
axe Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 prieš valandą, ramunas.s pranešimas: Pas mane ir tas pats buvo. Realiai linas agro trasu kokybe tai tragedija. Trasas atveza pastoviai pasokusias, aisku ner ten akmuo bet vistiek uzkniso juodai Salietra tai gera, tiek uzb tiek yara polar. Sulfato siemet nepirkau is ju, is po pernykstes patirties su juo rapolux 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti