Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 29 minutes , JCB pranešimas:

Pl makro 310, o lt salietra buvo 350-370, tai čia už tą sulfatą pl daug šaukia, o ir tas ne visad auksu žiba. 

Na pirmi metai kai pabandžiau ne PL, negaliu sakyt kad lb blogas, bet dulka stiprokai, bet susimeta gerai, kitam metui jei gautume tokia pat kaina tą kinišką, manau katučiu plotume

Paskelbta

Iš koncerno kinas ir labai dulka, nepadariau iš galo foto bet valyt kas trašyklia lempas reikėjo. Yra foto tik iš priekio kai buvo išberta 4tonos, tai iš galo reikia ysivaizduoti kaip atrodė🙃

att.TrhRdj31WsaHzT1Kw2r10V8zD_2olDTDW3U0KtUlmVA.jpeg

Paskelbta
Prieš 1 valandų, ceck pranešimas:

Pridedu kaip ir žadėjau foto, čia pats sulfatas jau turi dulkių frakcijos

Na čia jau maiše matosi problema. Man prieš perkant buvo galimybė pačiupinėti ką perku, tai nekilo klausimų. 

Paskelbta
prieš 5 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

O ko neperkat suomiško? BA prekiauja. 

Patikėjom vadyba, sakė lb geras, bet man pofik, svarbu susiberia, ir jei toliau laikysis kainos pirksiu visvien kas pigiau 😆

Paskelbta
Prieš 14 valandų, jaunasis21 pranešimas:

Po keliolikos tonų ns achemos kino. Sh sh sh… paskutinis ir pirmutinis kartas. Cia dar galit paspelioti kokia barstelka😁

Pasirodo sulfatas geras kiniečių, o europiečiai nesugeba jam tinkamų barstytuvų pagamint :D

Paskelbta
Prieš 4 valandas, axe pranešimas:

Pagal kokia trąšą is appso ivedat nustatymus uzbekiskai salietrai? Amazone appse nera jos

Kątik kalibravau tai 30m 16/48  720 aps mentelės. O trašų parametrai identiški achemos

Paskelbta
prieš valandą, AGROMAN pranešimas:

kokiu tikslu reikia suvesti?

Ne taip paklausiau, is tikro del menteliu turejau omeny, koeficientas tai pfk, pati pasigaus.

Paskelbta
Prieš 14 valandų, grumas pranešimas:

4t išbertos pasibandymui..Linas agro sulfato, paskutiniai metai su tokiu reikalu..

Išvis toks drègnas jis atrodo, keista kad dar nesušoko maišuos..

IMG_5772.jpeg

IMG_5773.jpeg

Pas mane ir tas pats buvo. Realiai linas agro trasu kokybe tai tragedija. Trasas atveza pastoviai pasokusias, aisku ner ten akmuo bet vistiek uzkniso juodai

Paskelbta
prieš valandą, ramunas.s pranešimas:

Pas mane ir tas pats buvo. Realiai linas agro trasu kokybe tai tragedija. Trasas atveza pastoviai pasokusias, aisku ner ten akmuo bet vistiek uzkniso juodai

Salietra tai gera, tiek uzb tiek yara polar. Sulfato siemet nepirkau is ju, is po pernykstes patirties su juo

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...