Jump to content

Trašų kainos


bLiudas

Recommended Posts

Šiuo metu tai tik agrochema kiek žinau neteikia kreditavimo, bet su kitom firmom problemu nera, tai kitiem metam jau pilnai apsirūpinau ir trašom ir chemija, ir nieko nesake kad nutrauks kreditavimą, čia gal labiau taikoma bus nemokiems ūkininkams :icon-rolleyes:

Šaukštas deguto visą medaus statinę sugadina. :icon-evil: Čia aš apie tuos ūkininkus, kurie manau labai pakenkia visų ūkininkų VARDUI. Buvom išsikovoję tikrai gerą tą vardą. Nežvairai žiūrėjo nei bankai, nei firmos. Šių metų kai kurių ūkininkų "fintai", pridarys rūpesčių visiems. Bent jau mano žiniom, tai tuos fintus išdarinėjantys ūkininkai nėra tokie ubagėliai, kokiais dedasi. Grūdai tebestovi aruoduos ir laukia geresnių kainų, o atsiskaitinėt neatsiskaito, išgalvoja visokių lialialia. Aš manau, kad sąžiningi ūkininkai gaus tiek kreditus iš bankų, tiek ir avansus iš firmų. O, kad tą "degutą" truputi apvalys - pamokins, tai mums sąžiningiems tik geriau nuo to.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei ir toliau tokios grūdų kainų tendencijos, tai ar tik nereikia galvot apie trąšų užpirkimus kitam rudeniui kol dar kaina prieinama :eusa-pray:

kalbant apie 16'ioliktuką pavasariui tai:

NPK 16-16-16 (RUS) 1212 Lt+PVM ir su atidėjimu 1321 Lt+PVM

kitam rudeniui:

NPK 5-15-30+3S+1,2Mg (PL) 1278Lt+PVM ir su atidėjimu 1393Lt+PVM

LinasAgro kainos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Įtariu, kad Linas Agro nepagrįstai prieš naujus tiek užsikėlė ant trąšų. Patirti nuostoliai dėl ūkininkų nevykdomų įsipareigojimų verčia taip elgtis. Čia tik mano nuomonė, kuri nebūtinai turi sutapti su Jūsų :eusa-think:

Kokie dar patirti nuostoliai dėl ūkininkų nevygdomų sutarčių :lol: Nedavežei sutarto kiekio - atskaitė netesybas. Aplamai nevežei - moki netesybas arba garantuotas susitikimas teisme. :eusa-shifty:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

vis delto panašu į realybę beja agrokoncernas siūlo sutartis kitų metų derliui po 600lt vidutiniškai

Jei jau galvojam apie kitų metų pardavimus ,tai Agrokoncerno kainos II kl. dar ir aukštesnės nei 600. Ir dar jie siūlo šį tą papildomo ūkininkams dėl trąšų , tiems kurie sudarinėja sutartis kitiems metams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...