Jump to content

visi kas turit fendt technika ir jai prijaučiantys renkames


Recommended Posts

na nezinau kaip jus.kiek teko su valtra grudus wezt ir dirbt,su dziandyru taipogi 135ag na cia pagal strukturinius projektus kazkada pirkta.tai kuro atzvilgiu jie niekam tike.o ju arklius nera ten ju tiek kiek raso.na siemet atsiwarysiu fenda pawasariui su razienine.kaina aisku atstuma.bet kuro ekonomika ir komfortas tai tikrai traukia.seip su razienine veder stat rapid jai su skutiku kalnuos ir pilnu bunkeriu sejamoje tai 1 ha 9l o jai be skutiko pakeltu prieki 3.5l/ha/cia su fend 930.pats dirbau ir galiu teikti kad del ekonomikos ir sweikatos jis siuo metu neturi ligiu.na kiti mano kad swarbu kad laikitu tehnika,bet man kai fende atidirbi 16val laukuose ir jauties taip kad galetum dar padireti.na jai samdai kita dirbti tada tai pirk kaip belarusa tik uzsenska jug ne musu kaulai kentes

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

off topic:

Asmuo, ketinantis tapti Lietuvos BMW klubo nariu, privalo:

1. būti sulaukęs 20 metų;

2. pats, arba jo sutuoktinė (-is), būti tiesioginis BMW markės automobilio arba motociklo savininkas;

3. turėti ne mažesnį nei 2 metų oficialų vairavimo stažą

Tai jei jau busi bmw klubo nariu, su dvyrka nevazinesi :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tevas buvo ,manes nesiveze :D:D:D bet siaip ten vaziavo ne tik kas turi fendt o belekas kas tik nori, tai toks ten ir klubas, tas pac kas buti bmw klube bet vazinet su dviraciu :D:D:D

Tamsta neteisus. Ten kvietė tuos, kas yra ką pirkę iš jų. Į klubą kvietė tik tuos, kurie yra sumokėję už tris Fendt traktorius. Vienas pažystamas turi vieną nupirkęs ir du užsakęs, bet jo nepakvietė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir aš pats prieš 2 metus pirkęs Fendt siūliau Ivabaltei steigti klubą. Ir manau daugelis ūkininkų manė tą patį. Džiugu, kad Ivabaltė imės iniciatyvos, nes tokie renginiai tikrai ne pačių ūkininkų nosiai. Manau, kad tiek renginiu tiek ir pačiu „Fendt delux“ klubu esam patenkinti. Visi pirkę bet kokią Fendt techniką iš Ivabalte tirai turėjo būti pakviesti. Kiek žinau kvietė ir tuos kurie traktorius dar tik užsisakę. Be to buvo žmonių kurie pirkę dėvėtus Fendt iš kitų firmų. Tie, kas turi 3 ir daugiau Fendt traktoriu ir kombainų gavo spec prizus. Gera pradžia-pusė darbo. Linkiu klubui sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo claso klubas, dabar fendo klubas, tai yra tik grazi pompastika, eiline pjanke, uz kazkieno tai pinigus.....

Tai taip. Eilinis piaras. Bet galiu duot kepurę pri..kt, kad nemažai daliai užsirašiusų tai paglostė savimeilę dailiai. :icon-wink: Vienas jau ir čia pasigyrė :)

Turbut turejai mane omeni :icon-wink::D:D:D . neteikiu as tam klubui dideles reiksmes bet o, kadel gi nesudalivavus :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...