Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 1,8k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
prieš 40 minutes , Bitas pranešimas:
prieš 44 minutes , Bitas pranešimas:

Manau veiktų ir atvirkščiai, bet kitas klausimas kaip užtikrinti normos tolygumą, grūdų srauto nevarinėsi ratu kaip purkšuve gi..

Nerandu video dabar, bet seklos perteklius keliauja ratu. Paskui ikelsiu

Paskelbta

Iškilo durns klausims ar pajungus Horsch Pronto  ventiliatoriu nuo traktoriaus hidraulikos, užteks tepalo srauto kitoms hidro poroms, pvz. išketi sėjamąją galulaukėje. traktorius Valtra T serija, siurblio srautas 73 l/min.

Paskelbta
prieš 52 minutes , Byla pranešimas:

Iškilo durns klausims ar pajungus Horsch Pronto  ventiliatoriu nuo traktoriaus hidraulikos, užteks tepalo srauto kitoms hidro poroms, pvz. išketi sėjamąją galulaukėje. traktorius Valtra T serija, siurblio srautas 73 l/min.

Nu vargsi labai , pas mane virs 100l/min su virs dar kazkiek nepamenu tiksliai ,  kur sejamaja kabinu, tai uztenka is bedos nekelia labai greit bet dar pakanka , bet jei butu dar 30-40 proc silpnesnis kai tavo atveju tai nepadirbciau tikrai :D ventiliatorius irgi pajungtas nuo hidraulikos.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, Matazzz pranešimas:

Nu vargsi labai , pas mane virs 100l/min su virs dar kazkiek nepamenu tiksliai ,  kur sejamaja kabinu, tai uztenka is bedos nekelia labai greit bet dar pakanka , bet jei butu dar 30-40 proc silpnesnis kai tavo atveju tai nepadirbciau tikrai :D ventiliatorius irgi pajungtas nuo hidraulikos.

Pas mane 114l srautas siurblio turėt užtekt sukti sėjamosios ventiliatorių ir dar sėjamaja kelnot? 

Paskelbta
prieš 59 minutes , Vilius pranešimas:

Pas mane 114l srautas siurblio turėt užtekt sukti sėjamosios ventiliatorių ir dar sėjamaja kelnot? 

Pazejau pas save tiksliai dabar 110l yra , tai uzteks normaliai nera stebuklas bet pakanka, sukies jau ant galo su traktorium ilgas gabaritas gaunasi kol sejamoji pradeda suktis jau pakyla ir sejamosios dirbimas.

Paskelbta
prieš 33 minutes , Matazzz pranešimas:

Pazejau pas save tiksliai dabar 110l yra , tai uzteks normaliai nera stebuklas bet pakanka, sukies jau ant galo su traktorium ilgas gabaritas gaunasi kol sejamoji pradeda suktis jau pakyla ir sejamosios dirbimas.

Bet pas mane ne horsch , jei keicia kazka :D

D2E182F1-D351-43EB-B499-D277EECCC18B.jpeg

Paskelbta
On 2021-03-06 at 12:13, Matazzz pranešimas:

kodėl neėmei nuo darbinio ventiliatoriaus,man tai labai patiko

Paskelbta
prieš valandą, Minduksx pranešimas:

tai dar ir papildomu arkliu is bardacioko atsiranda, kai darbinis yjungtas :)

o tai sakai kai ant darbinio tai traktorius nevalins? :icon-lol:

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Niekas nebuvo susidūręs kad pronto technologinių vėžių sklendžių varikliukų dantratukus nusuka, sklendes laužo? Toks vaizdas kad uždaro, bet varikliukas per prievarta sukas ir jo neatjungia. Gal kažkur reguliuojas srovės atjungimas.

Paskelbta
prieš 40 minutes , Jonas1995 pranešimas:

Niekas nebuvo susidūręs kad pronto technologinių vėžių sklendžių varikliukų dantratukus nusuka, sklendes laužo? Toks vaizdas kad uždaro, bet varikliukas per prievarta sukas ir jo neatjungia. Gal kažkur reguliuojas srovės atjungimas.

kreipkis į servisą,vargu ar kas čia padės 

Paskelbta
prieš 43 minutes , Horsch pranešimas:

Jei kalnų nėra tai trauks kokių 15cm-18cm nagų gyliu.

Koks normalus gylis nagų skaitosi? Kad 100% atitiktų gamintojo nurodymus. 
Pvz rapsu - kvieciu sejai?

3m focusui ag poreikis? Suvalkijoi

Paskelbta
prieš 50 minutes , Witalikas pranešimas:

Koks normalus gylis nagų skaitosi? Kad 100% atitiktų gamintojo nurodymus. 
Pvz rapsu - kvieciu sejai?

3m focusui ag poreikis? Suvalkijoi

Manau jei padai sutvarkyti rapsui pilnai iki 20cm  kalto gylis. Kviečiam  10-15

Paskelbta

Padas dingsta savaime, nieko ten tvarkyt nereikia.

Kai žemės nebetrini į miltus tai dulkės ir nebenusėda per kapiliarus.

Kokio dydžio ūkiui tiktų 4 metrai ?

Kuo daugiau metrų tuo mažiau hektarų vienam metrui, tuo didesnis resursas.

Čia jau kišenės reikalai, ne ūkio dydžio.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...