Jump to content

ar jum reikalingi siaudai


arunis

Recommended Posts

  • Atsakymai 129
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

:eusa-hand: as geriau susmulkinsiu ir ramei miegosiu,negu del keliu lt nervuosiuos ar imsi ar neimsi lis nelis ,gaudyk paskui veja laukuose :eusa-pray: finise reiks paciam nuvest nuo lauko kad darbai nesustotu :eusa-liar: ir lieki zmogau buratinu ,nes jus verslininkai jokios atsakomybes neprisiimat ir garantijos jokios nesiulot :eusa-snooty: jai rimti butut tai atlektut pries kulima apziuret lauku zoletuma, busimu siaudu kieki ivertint.jai tinka sutari kaina uz tona ,paemimo nuo lauko data ir viska fiksuoji sutartyje.taipat turetut palikt rankpinigius ar uzstata kaip garantija kad ketinimai rimti.tai turetu buti mazdaug puse numatytos gauti sumos.visa tai padengti kastams ,jai reiks paciam siaudai tvarkyt

Taip ir turi būti,o palikti be avanso ,neverta net tartis.P.s šiemet pas mus supresoti ir lauko pakraštyje po 130-150 ėjo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Tai jau prie sito ir taikomes zadam ateti visas pievas sukulturinti granuliu gamybai nes su šiaudais kas met vis mažiau ir mažiau pasmus nederlingos zemes trasu nieks daug nededa tai ir siaudu nieko nėra tik bereikalingas daužymasis dar 2011 buvo sėta daug rapso nes daug kam isalo zieminiai tai su siaudais buvo strioko :(

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

praeita sezona is musu apie 20 ha pievu nusipjove ir susisuko rulonus granuliu gamintojas. Kaip pradziai likom patenkinti, visgi atkrito papildomos islaidos, idomu kaip siemet bus. Nezinau ar jiems pasiteisino tos granules is sieno ar ne. Isties jei sienas jiems pasiteisins, tai turetu buti uzdrausta sieno smulkinimas, juk taip sukuriama verte. Tik nemanau, kad vyriausybe sugalvotu, kokiu efektyviu priemoniu, tokiems sprendimams igyvendinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 4 savaičių...

eziuko svajones , kad jus pievas pjausit ju neatnaujindami , netresdami ir neganydami . O ir seip tik koks puskvailis ukininkas ar zemes savininkas del tumpalaikes naudos, tegali leist taip alint savo zeme.Turiu i as tokiu puskvailiu miestieciu zemes savininku , kurie del ismoku prasydavo tas pievas nusienaut .Kelis metus da apsimokejo tokias pievas pjaut , bet kai is tu pievu tik pastoviai imama i nieko neduodama , tai siandien jos plikos ir matosi kaip varles sokineja .Del mazo deliaus neapsimoka ne kuro degint, ce ir miestieciu zemes savininku poblema , kad tokiu ju pievu ne veltui nieks nebenori sienaut , del ju nualinimo.Isnuomotu normaliom salygom , susitvarkyciau kaip man reikia , butu naudos ir man ir zeme liktu nenualinta.O dabar visi miescionys savininkai nori tik , kad nupjautum jiems zole del ju ismoku o kad tose pievose ner ko pjauti ir zeme alinama , jiems ne motais .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

del pievu alinimo tai matau cia jus ukininke siek tiek perdedate. Labai jau ziurite kaip is ukininkaujancio puses. Jiems viskas yra gerai: uz susmulkinima sumoka 130lt tarkim, visa kita pelnas ir nelabai jau svarbu, kad toj pievoj bus reciau zoles; dar traktoriui mazesne apkrova. Ir taip pievos jau labai smarkiai nenualinsi, cia palyginus dar maza zala jai.

Svarbiausia, ko noreciau, kad greiciau valstybe uzdraustu pievu smulkinima ir skatintu sieno surinkima is tokio tipo pievu ir perdirbima, nes dabartiniu atveju tai dengi na veter, ko normaliai mastant neturetu visiskai buti. tikiuosi klerkams dasus ir imsis veiksmu, o ne dovanos zmonems pinigus beveik uz nieka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Pas visus skirtinga taktika ar palikt šiaudus ar ne ar kas kelinti metai isvesti siaudus is lauku , bet yra taip visi smulkina ir daugiau nieko nedaro ir aparia ardami kita pavasari atvercia tos pacius siaudus tai man paaiskinkit kur logika ? Sutinku ten du sezonus is eiles palikt siaudus susmulkintus , bet kai palieka metai is metu ir poto skundziasi kad ivairios ligos metas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na noriu prikelti truputi tema ir noriu pasikonsultuoti del siaudu pardavimo..kokia dregme turi buti siaudu kad pirktu granulem daryti? ar atvaziuoja patis pasiimti rulonus ar reikia nuvezti? kokia kaina uz tona?

Cia ziurint kur esi ir kaip toli nuo gamintojo. Atvezus kita kaina, jei turi laiko - gali buti, kad apsimoka vezti. Kaina tai per Lietuva labai skiriasi 60-120 Lt/t+PVM. Jei didelis kiekis, tai ir daugiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...