Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Su kompais reikalas tas, kad kontroleris skaiciuoja teorini nusidevejima pagal ikrovimo ciklu skaiciu, taigi daugeliu atveju celes buna geros bet tiesiog kontroleris nelwidzia ju normaliai ikraut. Taigi pakeitus tik celes vistiek baterija nelaikys.

Paskelbta

Tam ir valdymo procesorius nusiresetina, persiprogramuoja, ar pakeiciamas. Nezinau tu vingrybiu. Vezu tam kas zino ir moka padaro sumoku pinigus ir naudojuosi.

Esi tvarkęs ličio akumus ? Ta prasme, ką tiek reikia dirbti, kad jie sugestų.  Man dar nei vienas nebuvo užlinkęs.

Paskelbta

Kurie čia parametrai? Atsukimo momentas toks pat, tik užveržimo dewalt mažesnis ant 66Nm. Baterijos vienodos, Garantija tokia pat. Abu bešepetėliniai.Net svoris vienodas. Kad galva 3/4 ta pvz man daugiau minusas nei pliusas. Vistiek didžioji dalis varžtų būna iki 32mm galvom. Na man tiesiog geltona spalva gražesnė :D

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

Liudo yrankiai turi. Pirkau kazka pas juos netoli 100e pamenu sakau duok ir ta mazgote nes mano jau suplysus gavau dovanu. Seip apie 5e kainuoja. Tiek kad mano senoji buvo nuo 7iki32 o sitoje nera kur deti 3 ar 4 raktu

Paskelbta

Labai įgriso visus įrankius vežiotis traktoriaus kabinoje, dėžutės ženkliai permazos, gal turit kokį originalų sprendimą?

manau  pati rimciausia  ir didziausia butu galima kabint ant priekio 

post-2394-0-96394400-1467304946_thumb.jpg

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Labai įgriso visus įrankius vežiotis traktoriaus kabinoje, dėžutės ženkliai permazos, gal turit kokį originalų sprendimą?

Pasidariau prie laiptu normalia deze su dviem skyriais prie laiptu,patogu issokus pasiimt koki rakta o ir islipant aikstele gavosi,nakti neisgriusi stacia galva.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...