Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Rugsėjo 27, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2007 Koki alu megstate?ar bandote naujas rusis ar perkate toki kuris kainuoja pigiausiai?kokios rusies skaniausias jums?galbut yra ukininku kurie namuose uzsiraugia savos gamybos alaus? Kai pradejau gerti alu,tai pirkdavom papigija original toki 4.2%. Brudas negaliu..per vasara buvau pameges svyturio gintarini,utenos zalia-pilsneris.Nervuoja tas mokestis uz buteli..niekas ju nepriduoda daugiau,tik mokam papildomus pinigus...Dabar propaguoju alu skardinese tai Kalnapilis pilsneris (melynas) ir ko gero man skaniausia uzsienietiska alu - Heineken.Laukiu nesulaukiu akcijos,nes maximoi jis 3lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
efrendas Paskelbta Rugsėjo 27, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2007 Paskutiniu metu dažniausiai Švyturio Gintarinį ragauju Kartais Extra. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyga Paskelbta Rugsėjo 27, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2007 5-6% stiprumo prie vienos rusies neapsistoju Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 as visa iki 5 stiprumo. tauras, kalnapilis, ir utenos melyna. beje, nerekomenduoju gert alaus skardinese, bent uzsienietisko, nes del didesnio galiojimo laiko i ji dedamas moteriskas hormonas. ta mokslininkai nustate istyre JAV furistus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 as praktiskai negeriu bet jei geriu tai Dlaita Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 pagrinte svyturio ekstra arba gintarini, na dar ledo alu geriu ir zigulini. na iki 5 laipsniu. o stipresni nebeskanus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 moteriski hormonai? geras,man cia patiko sis teiginys Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 as visa iki 5 stiprumo. tauras, kalnapilis, ir utenos melyna.beje, nerekomenduoju gert alaus skardinese, bent uzsienietisko, nes del didesnio galiojimo laiko i ji dedamas moteriskas hormonas. ta mokslininkai nustate istyre JAV furistus. as kiek zinau tai kad negalima gert is skarbonkiu del to kad ten liktais cinko aptinkama kuris kenkia organizmui Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 moteriski hormonai? geras,man cia patiko sis teiginys cia rimtas dalykas, skaiciau pries keleta metu rimtam leidini. del didesnio galiojimo laiko, dedama kazkokia medziaga, kurioje yra estrogeno..... todel furistu figuros keiciasi...... minty JAV buvo tureta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aukstaitis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Tokio mešlo kaip alus ar degtinė išvis negeriu, nematau prasmės. Atsigaivint gali ir mineraliniu vandeniu, o per šventes nematau taipogi prasmės prisigert. P.S. atsiprašau visų kuriuos ižeidžiau alkoholi pavadindamas mešlu, tiesiog as tokios nuomonės apie jį. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Tokio mešlo kaip alus ar degtinė išvis negeriu, nematau prasmės. Atsigaivint gali ir mineraliniu vandeniu, o per šventes nematau taipogi prasmės prisigert.P.S. atsiprašau visų kuriuos ižeidžiau alkoholi pavadindamas mešlu, tiesiog as tokios nuomonės apie jį. nesutinku. tarkim naminis alus Birzuos ir Pasvalyje yra gaminamas nuo senoves, kaip dzukijoj ir zemaitijoj samane. svarbiausia, nepiktnaudziaut.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aukstaitis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Taigi aš ir neperšu niekam savo nuomonės. Aš čia pasakiau savo požiūrį. Beje aš neturėjau omeny samanės ar tikro naminio alaus, aš kalbėjau apie šiuo metu prekybos centruose prekiaujamą "brudą". Jeigu Jūs pamatytumet savo akim kaip dabar gaminamas kaikurios rūšys alaus tai negertumėt jo daugiau niekad. Padaromas iš koncentrato tas stiprusis alus, ispilstomas, o kas lieka dar statinėj pripilama vandens (kad gautus ten 5 ar 6 proc.) ir į butelius. Ir galit ginčytis kiek norit bet šita savom akim maciau (aisku ne ekskursijos metu) vienoje is didziausiu gamyklu. Vienu žodžiu tingiu aš čia ginčytis ir jokiu būdu neįrodynėju jokių tiesų. Jei aš negeriu tai negeriu, o kiti prašom į sveikatą, man dėl to galva neskauda, tik tegu "šposų" neprikrečia girti ir bus visiems gerai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
paulens Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 as alu geriu tik kasi ziuredamas, utenos melynas gardziausias. savaitgaliais pirteleje geriam Davros 9.5 arba 7 o gryze i kambari nuplaunam viska samane labai sveika.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 austaiti,kiekvienas zmogus turi savo nuomone ir isitikinimus.Visi skirtingi-visi lygus! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Švyturio Ekstra Draught. Nėr geriau man . Kaip tik dabar ir plaunu savaitės dulkes nuo gomurio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Švyturio "Gintarinis" Aišku su saiku ir vietoje. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Kazkaip nepamegau da aliaus, nors retai po skanios ir socios vakarienes visai tinka bet labiau gira traukia bet gera. Labai patiko zemes ukio parodoj, su razinkom.. mmm.. ir duonos kepaliuke troskinys... (apsiseilejau) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazkass Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2007 As irgi nemegejas normalaus alaus, kazkaip neskanu, dar kolkas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nerijus2 Paskelbta Spalio 1, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2007 as tai svyturio alu daugiausia geriu ekstra man skaniausias, o vat is skarbonkiu visai ne tas skonis nors vasara kai karsta tai "ledukas" gubernijos sakyciau 2,8 stprumo gerai, svedijoj kai dirbau tai budavo 1,8 stiprumo tai labai gerai o va visai bealkoholinis netinka, bet silpnas alus bent jau man geriiausiai malsina troskuli, ne gira ne limonadas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
runkelis Paskelbta Spalio 20, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 20, 2007 Mano megstamiausias alus yra Tauro "taurusis" Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Rugpjūčio 13, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 13, 2008 blin, labai reik alaus is mieziu salyklo darymo technologijos pazystamas, kuris darydavo, po zemele jau... juk yra mokanciu, ir daranciu tai ar pamacisyt???? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
drapox Paskelbta Rugpjūčio 14, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 14, 2008 Su laiku darydavau. Kažkur ir technologiją turėjau susirašęs, bet nalabai dabar turiu tam laiko, dar 200 ha nekulta. Kreipkis įžiemojus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Rugpjūčio 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2008 Galiu isduot savo technologija tik siek tiek primirsta nes gal jau 15 metu neteko uzsiimt . Siaip tai gal kokius 3 sikius savarankiskai dariau ir iseidavo gana neblogai. Karta netgi dariau is kvieciu salyklo tai alus gavosi toks tamsiai rudai rausvas o ir skonis gardus . Tai va praktikos nedaug toje sritije bet kol gyvas tevukas dar yra pas ka pasikonsultuot. Beje pagal ji alu galima daryti dvejopa. Pirma tai isgauni daug ir dameti cukraus ir jau gaunasi "dopingas" apie kuri nekokie atsiliepimai o antra tai kiek isvarves is salyklo ir to gero bus kuris budavo "atsigerti o nepasigerti". Pastaraji ir esu isbandes. Na bet laiko tai jau reikia paaukot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Rugpjūčio 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2008 reikia asmenishkai konsultuotis, internete surashyt visko manau neimanoma beja isduosiu ka reikia daryt kad butu skaidrus kaip pirktinis, ogi praleisti per pieno separatoriu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Rugpjūčio 15, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 15, 2008 Va sitos technologijos dalies ir truko . Dabar bus galima pradet serijine gamyba Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti