Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandų, Vilius pranešimas:

800e man atrodo 

20180404_163327.jpg

Labai jau panasi o gal net ta pati pas mane mf, o greiciausiai ir class kuri yra dar pigesne uz mf. Kaskada teko pirkt senesniam mf tokia tai classo identiska tik ciut atspalvis skyresi buvo pigesne jei gerai pamenu apie 300lt

IMG_20180404_201610.jpg

Paskelbta
Prieš 6 valandų, Vilius pranešimas:

800e man atrodo 

20180404_163327.jpg

neisizeiskit tiktai jei jautresni bet uz trauke mokat 800e o kilpa zmoniska uz 50e isivirint kaip matau neina.bus gaila kai kabli sulauzys.pasikartosiu nznau aplinkybiu gal priekaba ne jusu tik pasakau ka matau :)

Paskelbta
Prieš 2 valandų, M&M pranešimas:

Ta prasme, nusiperki už pigiai naują john deere ir tada iškart papildomai traukes perki?:icon-rolleyes:

Nauja ne pagal uzsakyma is aiksteles jeigu perki, tai daznai buna desine trauke paprasta ideta, nes su abiem tokiom jau kaip papildoma opcija skaitosi. 

Paskelbta

Džionis jau nuo senu laiku dešinė traukė būna kažkokia huine. Negalejo iš kart abi rimtas idet. Del 600 ar 800e nepergyvenu  žinau dojuj ji tiek kainuoja as kitaip susisukau ;)

O del to kablio tai ta ruskine kilpa tinka ir niekas ten nelužta 

Paskelbta
prieš 1 minutę , Vilius pranešimas:

Džionis jau nuo senu laiku dešinė traukė būna kažkokia huine. Negalejo iš kart abi rimtas idet. Del 600 ar 800e nepergyvenu  žinau dojuj ji tiek kainuoja as kitaip susisukau ;)

del to kablio tai nusispjauk, man buvo perlauze kaisty, butent tam prikabinime apsisukinejant.

Paskelbta
prieš 41 minutes , Vilius pranešimas:

Kazka maisai arba nesusisnekejot su vadyba. As pats ir pirkau tai iskart sakiau kad ir desine idetu.  

Paskelbta
prieš valandą, Vilius pranešimas:

Lūžta, lūžta. Paprasta 4PTS užfiksuota galu stumiant (sukant posukį) palūžo(įskilo)... Nepritaikyta tam visiškai, po to karto nebekabinam daugiau į tą.

Paskelbta

Tai dar ir kaištį įgrūstį reik sugebėti į ta kilpą. Dėl šoninio stabilizatoriaus tai komplektuojant nauja traktoriu pabrangimas tik 300 eur, tai nelogiška  būt iškart abiejų  susidėt, na bet ne visi vadybininkai suinteresuoti viską iššaiškinti kas bus gaunama už tuos pinigus . 

Paskelbta
Prieš 7 valandų, MBLORINSER pranešimas:

Lūžę ir pusbroliui toks kablys.

Paklausiau aptarimo ir nupirkau mtz trauke. 22€

Čia MF, JD, ir MTZ, ir namie rasta centrinė.

IMG_20180405_123842.jpg

pas mane jd tai desineje tokia trauke kaip cia antra nuo kaires, ji su spiruokle amortizuoja, o kitoje puse yra su hidro cilindru, labai patogu prikabinant padarga, is kabinos slauni pastumdai  i kuria puse reikia, bet minusas plaka per kaiscius juodai

Paskelbta
Prieš 5 valandų, Witalikas pranešimas:

Mf normali, jono tai piestukas :)

Jd sita trauke skirta ne stabilizuoti. O tik prilaikyti slauni kai nera uzkabinto padargo ir jinai palengvina uzkabinant padarga.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...