Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki,keiciau tepalus dezej senam djoniui ir gerokai virs normos pripyliau neuzsiziurejas, kokia pora cm. virs virsutines normos.

Klausimas ar butina nuleisti ar gali buti ir daugiau, traktorius su frontalu.

Paskelbta

Sveiki,keiciau tepalus dezej senam djoniui ir gerokai virs normos pripyliau neuzsiziurejas, kokia pora cm. virs virsutines normos.

Klausimas ar butina nuleisti ar gali buti ir daugiau, traktorius su frontalu.

Man ir kyla toks pat klausimas, manajam case variklije daugokai tepalo ir hidraulyje siek tiek virs normos ar nebus blogai? 

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Turiu 6150m. Populiariausias jd traktorius tai bus daug turetoju. O kas domina? Pas mane dar tik 600mh problemu jokiu nebuvo. Komplektacija kokia pasirenki tokia ir turi. Kuro ariant nuo 11 iki 24 per valanda :)

Paskelbta

Turiu 6150m. Populiariausias jd traktorius tai bus daug turetoju. O kas domina? Pas mane dar tik 600mh problemu jokiu nebuvo. Komplektacija kokia pasirenki tokia ir turi. Kuro ariant nuo 11 iki 24 per valanda :)

Su kokiais padargais dirbi?

Paskelbta

Teko padirbėti prieš savaite Edvio čipuotu 7530. Tai kažkas idomaus. 6m horsch terano noraginiu 10cm gyliu C4 depazonu eina be streso ten iki 17 ar 18 greitis ;)

Pasakas prieš miegą seki? Dėk filmuotą video.
Paskelbta

Grudass shudo nemalu. Bet trauka ispudinga ten iki 240ag gaunas plius traktorius lengvas. 17 berods ten sukas greitis c4. Pas mane 6150m nesijaucia ta trauka nors ir pakelta 30 % tai dabar is c2 traukia c4 bet astrumo akseleracijoj nera . Buki su Dpf

Paskelbta

Edvi, reikia iš 7530 padaryti dar vieną bent tokį, geriau kad būtų 6210r. Gali padėti? :))) nes užkniso su vienu viską daryti..

tai nesupratau 7530 darysim ar 6210r? :D

abu lygiaverciai, i PM ;)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...