Jump to content

pacanas

Nariai
  • Pranešimai

    84
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    siaures LT

Paskutiniai lankytojai

1381 profilio peržiūros

pacanas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. Tikrai nepaeis nei nevark jie teisiskai pradeda gazdint. Ir priemi sprendima geriau sitaip nei nieko, nepamirsk kad poto jie tuos metus tave tikrins...... taip kad negaisk savo laiko.
  2. kad planuojama isigyti technika nepriskirema darzininkystei. pusprekabe volai plugas
  3. koks intensivumas buvo? jaunas ukinikas ar ne?
  4. O visu "praso" susimazinti finansavimo islaidas?
  5. sveiki gal kas esat kaikur pigiau pirke turio davikli bunkerio kur laidukas prisisuka? kaskaip uz davikli 100eur moket nekila dar ranka.
  6. Signala blokuoja ir Lietuvoja ir tam tikras funkcijas uzrakina taip kad nesidziaukit voktais daiktais palaipsnui uzblokuos juos. Ir bus tik vaikams pasizaist, kas voktus turit.
  7. Sveiki turiu tokia beda su pronto dc4 sejamaja pas mane yra uzsikisimo davikliai ir niekaip as ju nesuprantu ijungus juos kompas rodo kad tam tikri davikliai uzsikise nors jie nera uzsikise ir nesvarbu kokia kultura bebutu ir norma, pakeitus daviklius vistiek tas pats. Pajungus ant orginalaus jo pacio kompo rodo visai kitus davyklius. Jautrumas nesvarbu ar 1 ar 8 tas pats vistiek. Gal kaikas pagelbetu
  8. nemanau kad kaikas gautusi daug visko reiketu papildomai netik cilindriuku dar ir valdimas turi but ir suprogramuota. nes uzvedus traktoriu jis susikiloja
  9. Kieno serijos numeri naudoji, monytoriaus ar antenos? Manau kad monitoriaus numeri. Toks pastebejimas zaluose traktoruos monitorius jug yra gamikliskas ir i ji galima idiekti programa ir numeris bus.....
  10. pacanas

    žiemkenčių buklė

    Na as biski jau nerimauju del pasetu kvieciu merke jau visa savaite dirvoj kur kvieciai paseti maklioska seklos gali jau ir pradeti puti, nes dregmes perteklius o silumos nera digimas prastas gan gaunasi.cia grudai ant pavirsiaus pribirejo dirvoj pilant sejam.
  11. Pries savaite keiciau sita salnika reikalu yra ji pakeis kietai jis ten ydetas beto reikia tam tikru irankiu.taip kad siulau serviza pasikviest 2 val ir pakeicia pats manau kankinsies kol islupsi ta salnika o poto gali dedamas sugadinsi nes jis ten dvigubas toks vienas kitame sukiojasi.salnikas nepigus.
  12. pacanas

    don 1500

    Viskas liux su juo patenkitas tik per ziopluma luzo sraige. Jau buvo kentejus tai netiek pikta atlaike man si sezona dar kas hidro pavaros siurblys leidzia per sujungima ten alkune tokia tai reikes susitvarkyt.
  13. pacanas

    don 1500

    Na kombainas nesenas acros bet tinka ir dono sraige. Bijau kad su senu nebutu tokiu pat bedu kaip su manaja
×
×
  • Create New...