Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 18 valandų, UK. POVILAS pranešimas:

Jai grūdas dar žalias kas ten pradžiuti gali, nusivėlins šiemet pjūtis

Tai aš jau kviečius kūliau sekmadienį 14,5%. 
Šiandien jau 14,4, o va tiką iš laukų, tai jau 13%. 
Pasirodo nejuokas javapjūtė, jau dabar sudygusių randa, laukas stačias. 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Gal šiaudai dar ne visai pribrendę dar ir sunku? Nes pas mane yra nepribrendusiu šiaudu , varpa pusiau stačia ,bet sunokę. Taip keistai kol kal . Gal ryt į pavakare vieną priekabukę pasibandysiu pasikult. LG Keramik veislė.

Keramik veisle man pasirode arciausiai kulimo. Siemet bus logistinis kosmaras, nes viskas bus vienu metu. Rapsa galvoju palikti po kvieciu kas turi ankstaru apsauga

Paskelbta
Prieš 5 valandas, manttys pranešimas:

Keramik veisle man pasirode arciausiai kulimo. Siemet bus logistinis kosmaras, nes viskas bus vienu metu. Rapsa galvoju palikti po kvieciu kas turi ankstaru apsauga

Rapsas tai pas mane ir panašiai, kitos savaitės gale tikriausiai tik , tai pirma kviečių kažkiek po to į rapsą sugrįžt.

Paskelbta

Rapsai baigti, sugraibyti sausi 6,6-9,4%, 4,1tha, sėjomainoje visi po 4metų. Pioneer pt303;pt315;pt322. Išskirčiau, kad pt303 idealiausiai tinka ten, kur turime rapsus po 2-3metų, prastoje sėjomainoje verticiliozei turi didžiausią atsparumą, 49% aliejus. Pt315 ir pt322 išsiskyrė tik labai dideliu aliejumi, 50-51. 
Pabandėme kviečius bright,  16-17% , 13 balt, 24glit, 78 saik, 130vm N. 8,5-9tha. Trūksta dar poros dienų karštų likusiems su 170-200vmN. 

Paskelbta
prieš 40 minutes , jaunasis21 pranešimas:

Rapsai baigti, sugraibyti sausi 6,6-9,4%, 4,1tha, sėjomainoje visi po 4metų. Pioneer pt303;pt315;pt322. Išskirčiau, kad pt303 idealiausiai tinka ten, kur turime rapsus po 2-3metų, prastoje sėjomainoje verticiliozei turi didžiausią atsparumą, 49% aliejus. Pt315 ir pt322 išsiskyrė tik labai dideliu aliejumi, 50-51. 
Pabandėme kviečius bright,  16-17% , 13 balt, 24glit, 78 saik, 130vm N. 8,5-9tha. Trūksta dar poros dienų karštų likusiems su 170-200vmN. 

kas baigė, o kas net nepradėjo ☺️

Paskelbta
prieš 50 minutes , AGROMAN pranešimas:

Išskirčiau, kad pt303 idealiausiai tinka ten, kur turime rapsus po 2-3metų

Tai ji ir pristato kaip "sveikiausia" is visu pioneeriu, siemet pirma karta sesiu rapsa, tai PT315 paemiau

Paskelbta
prieš 31 minutes , ukdavidas pranešimas:

Antra diena kapoju kviečius 

Rodikliai kosmosas fenomenes 16% baltimų 32% glitimas hetolitras 80

Braitas 15baltimu 30glitimas 86 hektolitras 

Šiemet bent kol kas manau rodikliai kokybiniai bus geresni šiaurės regione. 

Šnd bandžiau kviečius, tai kaip ir sunokę dauguma, bet 0.9 nedabrendę ir stiebai žaloki , po smulkintuvo paimi tai jaučias ,kad drėgni.

Paskelbta
Prieš 11 valandų, ukdavidas pranešimas:

Tai kiek azoto sudėta?

Paskelbta
Prieš 18 valandų, ukdavidas pranešimas:

Koks fenomeno kritimas?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...