Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 10 valandų, JCB pranešimas:

10,5t tekę pačiam savo laukuose matyti vieną kartą (užpernai), na bet 12t... triūba turbūt visad atlenkta ir įjungta :D 

prie tokio greičio triūba taip greit neatsidaro, gal todėl kad apačios žalokos buvo ir palėkt be šansų, nes tik pyst apkrova motoro ir virš 100 🫤 man smagiau kai eina 7-8 tonikės

Paskelbta
prieš valandą, Mantas2342 pranešimas:

Pupos likę, visa kita nuimta.  Ž kviečių vidurkis gavos apie 8.2-8.3t/ha . Kol kas naujas ūkio žieminių kviečių derliaus vidurkio rekordas.

Pupos daug kur žalokos dar.

Kokias kviečių veisles auginai?

Paskelbta
Prieš 1 valandų, AGROMAN pranešimas:

Pupos daug kur žalokos dar.

Kokias kviečių veisles auginai?

Mano gal imsisi kitos savaitės gale jeigu orai duos. Auginau Skagen, prasčiausiai biro šiemet, Lg keramik, patempė į viršų vidurkį. Euforia, stabiliai, net ir atsėliuota. Ir Polarkap mažas kiekis pabandymui. Kitą met sėsiu taip pat dar tas pačias ir žiūrėsiu kaip toliau bus.

Paskelbta
On 2025-08-27 at 11:21, Mantas2342 pranešimas:

Mano gal imsisi kitos savaitės gale jeigu orai duos. Auginau Skagen, prasčiausiai biro šiemet, Lg keramik, patempė į viršų vidurkį. Euforia, stabiliai, net ir atsėliuota. Ir Polarkap mažas kiekis pabandymui. Kitą met sėsiu taip pat dar tas pačias ir žiūrėsiu kaip toliau bus.

Į kokią klasę eina Keramik?

Paskelbta
prieš 21 minutes , Zilvis55 pranešimas:

Kaip derlius?

Pabandžiau šiandien tai iš vidutinio lauko beveik 4t/ha. 

Man 4t yra nemažai.

Gan gražios, šviesios ir skylių ne kosmosas

Kaimynui kūliau, tai vienam lauke 3t/ha kitam 4-4.5t/ha byra. Sugriaužtų mažai. Į pašarą eina dėl smulkių ir neišsivysčiusiu. 

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Zilvis55 pranešimas:

Kaip derlius?

Pabandžiau šiandien tai iš vidutinio lauko beveik 4t/ha. 

Man 4t yra nemažai.

Gan gražios, šviesios ir skylių ne kosmosas

Tik 3.5 t. Kaip šįmet tai kukliai.

Kokia drėgmė pas kitus?

Paskelbta
Prieš 5 valandas, niino pranešimas:

Beveik ipuseta su kvieciais, o anie jau pupas i pavesi deda. Pipets :violence-stickwhack:

Viską baigėm ir rezultatai kaip ir aiškūs, pagal pernai metus pajamos krito 22 procentais, neturiu ką pridurt, zjbs 🫤

Paskelbta
prieš 15 minutes , ceck pranešimas:

Viską baigėm ir rezultatai kaip ir aiškūs, pagal pernai metus pajamos krito 22 procentais, neturiu ką pridurt, zjbs 🫤

Maziau reiks išleisti maziau galvoti kur deti pinigus😅

Paskelbta
prieš 1 minutę , pukotukas pranešimas:

Maziau reiks išleisti maziau galvoti kur deti pinigus😅

Kažkaip neturiu problemų kur leist pinigus, bet jei turėčiau lizingų, paskolų, reiktų rimtai susimąstyt dėl pinigų trūkumo, su žirniais šiemet bent man visiški batai, greičiausia grįšiu vėl prie žalio pūdymo 🤔

Paskelbta
prieš 40 minutes , ceck pranešimas:

Kažkaip neturiu problemų kur leist pinigus, bet jei turėčiau lizingų, paskolų, reiktų rimtai susimąstyt dėl pinigų trūkumo, su žirniais šiemet bent man visiški batai, greičiausia grįšiu vėl prie žalio pūdymo 🤔

O tai buvo sugulę, ar piktžolės užgožė ir derliaus nebuvo?

Paskelbta
On 2025-08-30 at 10:34, Mantas2342 pranešimas:

2, 1 proc glitimo pritrūko iki 1 , bet gaila nepalikau sandėlį būtų pakilęs  glitimas į pirmą nuėję

Pernai turėjau tai į trečią nuėjo, tai taip ir pasibaigė jo karjera mano ūkyje. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, ceck pranešimas:

panasu ir pas mane

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...