Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 17 minutes , juctas pranešimas:

Kur čia taip parašyta?  Irgi pirkau.. 

Paziurek  KET punkta priekabu junginei . Dar kliuna tie kas vietoje traktorininko teisiu istraukia B kategorijos vairuotoje pazymejima . Pasirodo su ta kategorija galma vazineti su traktoriumi bet va priekaba galma vilkti 750 kg . Zodziu padare reida ir papilde biudzeta .  PS  nubaude mano broli kures padejo per darbimeti . Uz neteisinga jungini ir vairavima be teisiu ( turejo B kategorija) ir vairavo 90 ag su priekaba . Prizinis fondas pirmam kartui 500€ . 

Paskelbta
prieš 13 minutes , vrimvydas pranešimas:

Paziurek  KET punkta priekabu junginei . Dar kliuna tie kas vietoje traktorininko teisiu istraukia B kategorijos vairuotoje pazymejima . Pasirodo su ta kategorija galma vazineti su traktoriumi bet va priekaba galma vilkti 750 kg . Zodziu padare reida ir papilde biudzeta .  PS  nubaude mano broli kures padejo per darbimeti . Uz neteisinga jungini ir vairavima be teisiu ( turejo B kategorija) ir vairavo 90 ag su priekaba . Prizinis fondas pirmam kartui 500€ . 

Geras . Pameginau pasigincyti tai pasake gerai kad gyminaitis nes dar darbo sutarties butu paprase . Zodziu teisybes nerasi.

Paskelbta
prieš 8 minutes , vrimvydas pranešimas:

Geras . Pameginau pasigincyti tai pasake gerai kad gyminaitis nes dar darbo sutarties butu paprase . Zodziu teisybes nerasi.

Gavau atsakyma is e-policijos . Pasirodo virsijau sastato ilgi . Pasirodo galma sarnirine jungtis . Netaip man perdave zines . Atsiprasau uz suklaidinima .

Paskelbta
Prieš 1 valandų, vrimvydas pranešimas:

Gavau atsakyma is e-policijos . Pasirodo virsijau sastato ilgi . Pasirodo galma sarnirine jungtis . Netaip man perdave zines . Atsiprasau uz suklaidinima .

koks maksimalus ilgis?

Paskelbta
prieš 7 minutes , dzipas pranešimas:

Svarbiausei matoja nuo frontalinio keltuvo . Gavosi 19.2  . Pasigiciojau nes buvau sale ir israse premija . Bet cia ne asmeniska nes gaude kas be tento ir su dviem priekabom . Seip maviau vienas prie devyntones prikabines trylikatone link ju  tempe . Uzuojauta jam .

Paskelbta
Prieš 3 valandas, vrimvydas pranešimas:

Kazka bludijat su tuo 750

Paskelbta
prieš 55 minutes , Dainius48 pranešimas:

Kazka bludijat su tuo 750

Kokio svorio ir keliu asiu priekaba gai tempti vairuotojas su B kategorija ? Dar turiu klausima , kokia nuobauda gali gauti jei policija tave pagaus vzuojant dvyraciu su 1,51 promilės.  Atspejai... atims viruotojo teisės plius bauda . 

Paskelbta
Prieš 7 valandas, vrimvydas pranešimas:

Kokio svorio ir keliu asiu priekaba gai tempti vairuotojas su B kategorija ? Dar turiu klausima , kokia nuobauda gali gauti jei policija tave pagaus vzuojant dvyraciu su 1,51 promilės.  Atspejai... atims viruotojo teisės plius bauda . 

Cia mitas, kad su vieliku girtam atima vairuotojo pazymejima. Kaimynas sita fakta patikrino :D 

Paskelbta
Prieš 14 valandų, AGROMAN pranešimas:

Pasisekė...

Apie jį galėčiau visą istoriją kada papasakot, reikalų su juo buvo bele kiek  ir viskas ne pagal planą, kombainas ir tas vaitoja prie 3km greičio

Paskelbta
Prieš 11 valandų, ceck pranešimas:

Apie jį galėčiau visą istoriją kada papasakot, reikalų su juo buvo bele kiek  ir viskas ne pagal planą, kombainas ir tas vaitoja prie 3km greičio

10,5t tekę pačiam savo laukuose matyti vieną kartą (užpernai), na bet 12t... triūba turbūt visad atlenkta ir įjungta :D 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...