Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, P.uk.D pranešimas:

Klausiau draudimo dėl liūčių ir sudgimo tai liūtis tada fiksuotu jai išbarstytu grūdus o sudygimas ūkininko reikalas kada jis nusiėmė derlių. ( Nors šiuo atveju aš nesutinku čia yra gamtos šiais metais pasekmės).

Tai visuomet draudimas dulkins iki galo, kad nemoket

Paskelbta
prieš 9 minutes , Deutz fahr pranešimas:

Tai visuomet draudimas dulkins iki galo, kad nemoket

Aš draudziausi nuo išsalimo pavasariniu šalnų ir visų vasaros faktorių kruša ir taip toliau... Tai pusę pinigų sumoketu grąžino ..o kitą pusę kurią sumokėjau gavau už pavasarinės DIDELES zalas ir isgulima dabartinį... Tai kam draustis jaigu rezultate tik graziniesi pinigus ką sumokėjau...

Paskelbta
prieš 8 minutes , P.uk.D pranešimas:

Aš draudziausi nuo išsalimo pavasariniu šalnų ir visų vasaros faktorių kruša ir taip toliau... Tai pusę pinigų sumoketu grąžino ..o kitą pusę kurią sumokėjau gavau už pavasarinės DIDELES zalas ir isgulima dabartinį... Tai kam draustis jaigu rezultate tik graziniesi pinigus ką sumokėjau...

kiek gauni uz masinos kasko atgal, kiek uz namu draudima, kiek uz civilini? Man idomus mastymas tamstos. 

Paskelbta
prieš 1 minutę , manttys pranešimas:

kiek gauni uz masinos kasko atgal, kiek uz namu draudima, kiek uz civilini? Man idomus mastymas tamstos. 

Lygini du skirtingus dalykus, jai mašinos draudimas nenurašo po auto įvykio, tai atstato į pirminė būklę, bet nesumoka tau draudimo įmokos ir pasako viso gero ir t.t , paselius ir draudžiam tam jai atsitikus įvykiui ir negavus pajamų kad butu draudimo kompensuota 

Paskelbta

Dėl šalnų draudimo skaičiavimo tai šiemet nėra logikos. Stiprios šalnos tęsėsi daugiau nei mėnesį su pertraukom, draudimo vertintojai net tam pačiam atspariajam triatlonui pripažino 60-75% žalą (jau čia po galutinio vertinimo, gerokai pasibaigus žydėjimui), bet išmoka 3 kartus mažiau, nes pagal jų metodiką, rapsai turi atsigauti po šalnų. Po po vienos savaitės šalnų gal ir logiška būtų, kad nušaldžius tarkim 30% apie 20% dar naujų šakų išleistų. Na o bet tačiau kai tik pradeda atsigauti ir vėl nauja savaitė šalnų, paskui ir vėl, ir vėl, ir vėl, tai augalai taip nusilpo, kad kulsis iki tonos iš ha, o draudimas pagal dabartines kainas apie 700kg tik kompensuoja, nors šalnos mažiausiai 2 tonas pavogė...

Paskelbta

Šendien ir aš aiškinaus kad liūties faktorius man negalioja dabartinei situacijoj, nebent sugulė vaškinej brandoj, būčiau ilgalaikį lietu draudes ir exstremali padėtis rajone paskelbta būtų būčiau be patikru automatiškai po pranešimo gavęs 10% nuo visu ha įkainotos sumos, bet tas faktorius kainuoja panašiai kaip žiemos iššalimas.......

Paskelbta
prieš 4 minutes , vallesc pranešimas:

Paseliu draudimas skirtas tik krušos padarytai žalai atlyginti,daugiau iš jo naudos lb mažai,taip ir pasakiau draudimo imonei...

Ir aš taip pat galvoju… realiai nuo krušos na ir nuo išgulimo dar kažkiek, jei stipriai suguldytų

Paskelbta
Prieš 1 valandų, AGROMAN pranešimas:

Šiandien pilni laukai kombainų, košę pjaunančių 😅

Na ta košė maždaug 10,5 drėgnumo..... Koopas darbą iki 22 val pratęsė ir dirbs kol bent vienas atvažiuos, važiuoja rapsas kaip išprotėjęs, max kas buvo 13 drėgmės, pagrindas 10-9 .

Paskelbta
prieš 21 minutes , dzipas pranešimas:

Na ta košė maždaug 10,5 drėgnumo..... Koopas darbą iki 22 val pratęsė ir dirbs kol bent vienas atvažiuos, važiuoja rapsas kaip išprotėjęs, max kas buvo 13 drėgmės, pagrindas 10-9 .

Vakar gal be lietaus buvo?

Paskelbta
prieš valandą, dzipas pranešimas:

Pas mane per du kart šiandien šveitė DAUG lietaus....

Paskelbta
prieš 52 minutes , jaunasis21 pranešimas:

Vakar davė gera diena, nuo 1 iki 00:00, pasivogėm 90t sauso rapso. . 50% aliejus, byra apie 4tha. Pt303

IMG_0323.jpeg

Rimtai sausas?  Apyžalių ankštarų nėra?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...