AGROMAN Paskelbta Liepos 14, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 51 minutes , vrimvydas pranešimas: Z mieziei krito nelygioj kovoje . Derlius 7.5 (azotas 130vm herbicidas pavasari , du aminai . Isvaidos auginimui 270) , degme 14.2 parduota uz 145europos banknotu. kada azotas, kada aminai, kokie? kokios nuotaikos?
vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 7 minutes , AGROMAN pranešimas: kada azotas, kada aminai, kokie? kokios nuotaikos? Azotas KAS pavasari PK -0 aminai doctor green anksti pavasari ir pries islenant varpai . Beje teko glizosot . (Pamirsau itraukt i islaidas ) iskart pries audra sejam poseli
vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 Prieš 3 valandas, AGROMAN pranešimas: kada azotas, kada aminai, kokie? kokios nuotaikos? Pavasari azoto 90
panjabis Paskelbta Liepos 14, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 Prieš 4 valandas, vrimvydas pranešimas: Z mieziei krito nelygioj kovoje . Derlius 7.5 (azotas 130vm herbicidas pavasari , du aminai . Isvaidos auginimui 270) , degme 14.2 parduota uz 145europos banknotu. Pas mane vien darbo samda 100 eur/ ha. agronoms 1
vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš valandą, panjabis pranešimas: Pas mane vien darbo samda 100 eur/ ha. Taip tu teisus . As kaip minejau tai neitraukiau i savikaima . Ir nesuprantu tu mozahistu kurie i savikaina neitraukia savo darbo valandu . Mano atligis 50€/val. Tiek kainoja mano ukiui.
Virgis. Paskelbta Liepos 14, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 59 minutes , vrimvydas pranešimas: Taip tu teisus . As kaip minejau tai neitraukiau i savikaima . Ir nesuprantu tu mozahistu kurie i savikaina neitraukia savo darbo valandu . Mano atligis 50€/val. Tiek kainoja mano ukiui. Gali skaičiuoti kad ir 100€, bet jei nuo jų mokesčių nesumoki tai tik beletristika. Man užtenka tiek kiek lieka ir jie visi yra ne už valandas, o už rezultatą. tomazas, Gunia, agronoms and 1 other 4
vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 46 minutes , Virgis. pranešimas: Gali skaičiuoti kad ir 100€, bet jei nuo jų mokesčių nesumoki tai tik beletristika. Man užtenka tiek kiek lieka ir jie visi yra ne už valandas, o už rezultatą. Taip ir as skaičiavau. Kai atskiria asmenines ir ukio kisenes supratau is kur pinigai auga . Tada pasikeite mastymas ir nuoviru dar daugiau atsirado.
Ukius_bulvinskis Paskelbta Liepos 14, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 Prieš 2 valandas, vrimvydas pranešimas: Taip tu teisus . As kaip minejau tai neitraukiau i savikaima . Ir nesuprantu tu mozahistu kurie i savikaina neitraukia savo darbo valandu . Mano atligis 50€/val. Tiek kainoja mano ukiui. Nuoma, kūlimas jau įskaičiuota? Kažkaip labai abejoju.
vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 26 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: Nuoma, kūlimas jau įskaičiuota? Kažkaip labai abejoju. Taip +300 nuoma +100 kulimas +100 ukio islaidos . Minejau tik tesiogines islaidas . Minus ismokos .
manttys Paskelbta Liepos 14, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 31 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: Nuoma, kūlimas jau įskaičiuota? Kažkaip labai abejoju. Jis mane moke savikaina skaiciuot, pats gryba pjauna Deutz fahr, Ukius_bulvinskis, udugas and 2 others 2 3
vrimvydas Paskelbta Liepos 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš 12 minutes , manttys pranešimas: Jis mane moke savikaina skaiciuot, pats gryba pjauna Kur klistu? Ir nieko as nemokinau . Tik siuliau stskirti savo ir ukio kisene . Tada ir supratau kad zemes ukio verslas pasigavo saulelidi it verta judeti link krasto apsaugos pinigu . agronoms 1
Virgis. Paskelbta Liepos 14, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 14, 2025 prieš valandą, vrimvydas pranešimas: Taip ir as skaičiavau. Kai atskiria asmenines ir ukio kisenes supratau is kur pinigai auga . Tada pasikeite mastymas ir nuoviru dar daugiau atsirado. Jei ūkis žmonos vardu suprantu reikia jai pasakyti kiek verta tavo valanda, jei ne tai rezultatą dalini iš valandų ir gauni savo darbo vertę ir žinoma kuo didesnis darbo efektyvumas, tuo mažiau valandų ir vertė didesnė
deivas Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 500 chemija 300 darbai 300 nuoma 1100 isviso. paulius radvila 1
Daruxs Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Prie tokiu kainu ir su ż.kviečiais bus kaikam saulelydis...
deivas Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Yra kap yra. Jei nera paklausos tai is kur bus kainos.
vrimvydas Paskelbta Liepos 15, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Prieš 10 valandų, Virgis. pranešimas: Jei ūkis žmonos vardu suprantu reikia jai pasakyti kiek verta tavo valanda, jei ne tai rezultatą dalini iš valandų ir gauni savo darbo vertę ir žinoma kuo didesnis darbo efektyvumas, tuo mažiau valandų ir vertė didesnė Na man labiau patiko austro skaiciavimas . Pvz zemes pirkima daro is savo lesu ir ja itraukia kaip nuoma savo fermai . Perkti zeme uz 10 000 ir nuomoji sau po 300 . Paskauciok atsiperkamumo laika ir toks zemes pirkimas nelogiskas kaip ukiui bet logiskas savininkui kaip investavimas . Sunku man isaiskinti dveju kiseniu koncepcija bet tik taip skaicioja dauguma vakarietisku ukininku. Ten vidine buchalterija kaip UAB . Tada ir paaiskeja ar tu uzdirbi is savo darbo ar zemes ukio verslo.
manttys Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Ką tik, vrimvydas pranešimas: Na man labiau patiko austro skaiciavimas . Pvz zemes pirkima daro is savo lesu ir ja itraukia kaip nuoma savo fermai . Perkti zeme uz 10 000 ir nuomoji sau po 300 . Paskauciok atsiperkamumo laika ir toks zemes pirkimas nelogiskas kaip ukiui bet logiskas savininkui kaip investavimas . Sunku man isaiskinti dveju kiseniu koncepcija bet tik taip skaicioja dauguma vakarietisku ukininku. Ten vidine buchalterija kaip UAB . Tada ir paaiskeja ar tu uzdirbi is savo darbo ar zemes ukio verslo. nuo kada 3 proc. grąža yra logiškas investavimas Remse and yogop 1 1
vrimvydas Paskelbta Liepos 15, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 prieš 2 minutes , deivas pranešimas: Yra kap yra. Jei nera paklausos tai is kur bus kainos. Todel ir butinas perdirbimas arba auginamu produktu pasirinkimas . Mes pirmaujame pasalije parduodami tik zemes ukio produkta kaip zaliava . Is ha turim maziausias pajamas . Su tokia logika priejome liepto gala . piktas 1
vrimvydas Paskelbta Liepos 15, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 prieš 12 minutes , manttys pranešimas: nuo kada 3 proc. grąža yra logiškas investavimas Ne graza o atsiperkamumas . Zeme yra pensija . Tu idedi savo pinigus atsisakidamas gerbuvio su mintim kad kazkada kai pasensi galesi is to pragyventi o kritiniu sveikatos sutrikimu galesi pardaves finansoti gydima o esant gerai sveikatai isleisti prabangai.Kitas zemes pirkimo varjantas didinti ukio kaina su tikslu ji kazkada parduoti . Pirkti zeme darbo atlygio saskaita ir netureti is jos grazos finansiskai nelogiska nebent tai mazohizmas . Man 55 ir as geriau mokesiu nuoma 500 nei pirksiu uz 10 000 ziurint is verslo puse ir pirkciau ta zeme kaip investavima is asmenines puse . Va cia is atsiskiria asmeninis ir verslo iteresas . piktas 1
panjabis Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Gal biški sunkiai aiškini, bet jo yra daug žmonių kurie savo darbą ir nuosavą žemę atiduoda ūkiui dykai, o po to skaičiuoja pelningumą.
pukotukas Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Prieš 14 valandų, Virgis. pranešimas: Gali skaičiuoti kad ir 100€, bet jei nuo jų mokesčių nesumoki tai tik beletristika. Man užtenka tiek kiek lieka ir jie visi yra ne už valandas, o už rezultatą. Kur cia uz valanda 50;e moka ateinu dirbti
Mindzius Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 prieš valandą, pukotukas pranešimas: Kur cia uz valanda 50;e moka ateinu dirbti Visur tiek moka kirpykloje vyro kirpimas 15 eur trunka iki 15 min. Kiti moterų salonai, nekalbu jau apie vyrų... Atvažiavo Dojus jų valanda tikriausia 110, atvažiavo kombainas ha nu pjovimas 100 o kiek per valandą nupjauna? Visų paslaugos dabar orientuotos į nemažiau 50 eur. Statybininkai, gal pigesni nemanau...
vrimvydas Paskelbta Liepos 15, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 prieš 10 minutes , Mindzius pranešimas: Visur tiek moka kirpykloje vyro kirpimas 15 eur trunka iki 15 min. Kiti moterų salonai, nekalbu jau apie vyrų... Atvažiavo Dojus jų valanda tikriausia 110, atvažiavo kombainas ha nu pjovimas 100 o kiek per valandą nupjauna? Visų paslaugos dabar orientuotos į nemažiau 50 eur. Statybininkai, gal pigesni nemanau... Tu labai teisus . As savo darba verinu tiek . Rekordas buvo neoriklausomas agronomas 200 iskaicius keliones laika plius kuras . Bet buvo verta ...
Virgis. Paskelbta Liepos 15, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 prieš 56 minutes , Mindzius pranešimas: Visur tiek moka kirpykloje vyro kirpimas 15 eur trunka iki 15 min. Kiti moterų salonai, nekalbu jau apie vyrų... Atvažiavo Dojus jų valanda tikriausia 110, atvažiavo kombainas ha nu pjovimas 100 o kiek per valandą nupjauna? Visų paslaugos dabar orientuotos į nemažiau 50 eur. Statybininkai, gal pigesni nemanau... Kažkaip ne taip lygini.. Kiek samdomų darbuotojų įkainiai? Bus 10-15eur val.
vrimvydas Paskelbta Liepos 15, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Liepos 15, 2025 Prieš 1 valandų, Virgis. pranešimas: Kažkaip ne taip lygini.. Kiek samdomų darbuotojų įkainiai? Bus 10-15eur val. Samdomas jau senokai ne pagal valandas o metinis atligis padalintas meneseis pagal susitarima. Aisku jei nori tureti pastovu , pakankamos motivacijos ir kvalifikacijos . Orentacine suma VDU . Savo skaiciojama pagal atlekamu darbu kvalifikacija ir sugaista laika . Minimalus mazdauk 7 € plius mokescei uz nekvalifikota darba .
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti