Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Belieka tik pavydėt kolegoms pasiekus tokius rezultatus. Pas mus žemaitijoje situacija prastesnė nei įprastai. Nuo balandžio iki jonų gavę tik 5 mm vandens, vietomis kviečiai išdegė. Sausra

Paskelbta
Prieš 2 valandas, tadasjo pranešimas:

Belieka tik pavydėt kolegoms pasiekus tokius rezultatus. Pas mus žemaitijoje situacija prastesnė nei įprastai. Nuo balandžio iki jonų gavę tik 5 mm vandens, vietomis kviečiai išdegė. Sausra

Tai cia tas pats. Va mano geriausias laukas, matosi kaip paveikta sausros plemais, dar sejau slapioj, kai kur prastai dygo ir isretejo. Bet kazkuriuo metu gerai pataike palyt, pries grudo fromavima. Realiai as negalejau tresti iki veliavos pilno issiskleidimo, nes zeme buvo kaip sacharoj. Agronomas sako tu gal geriau man ta salietra atiduok. Liko 8t po 830 🤣

Kita vertus negalima viska sudeti gamtai, zemei realiai viskas atiduota ko truko pagal tyrimus, manau tai padeda augalui formuoti stiprias saknis ir ta sausa kiek lengviau pakelti. 

20230812_151039.jpg

Paskelbta
On 2023-08-15 at 21:17, Rimarimas pranešimas:

Manau oro salygos  nors nukulus neatrodo taip baisu rit pridavinėsiu tai žiūrėsim ka laboratorija;)pasakys 

Tai ką pasakė, ne kūlės?

• po 10 mėnesių...
Paskelbta
prieš 40 minutes , Shimshius pranešimas:

Kiek liko iki starto? Gal jau kas pradeda galasti pjuklus?

Pas mane dar toli grazu iki starto (na bent 2-3 savaites ramybe, zieminiu mieziu neturiu).

Prasidėjo vasarinis viduriavimas,dar tik birželio galas,jau jis kult nori😅,o jei rimčiau tai prie tokių karščiu žieminiai miežiai greit bus kulemi....

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...