Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, manttys pranešimas:

kazkaip laukiu kvieciu pjuties. ar nebus, kad tiek verke vel prikulsim visai neblogai?  :D vesus orai, gal bus stambus grudai..

Grūdai kaip grūdai (kur išgyveno), tik baisoka, kad drėgni šiemet gali būti, nes orų nelabai praneša gerų. 

Paskelbta
prieš 12 minutes , Gintaras64 pranešimas:

Kada į rapsus planuojat važiuoti kulti?

Tie laukai kurie buvo ptresti pries velykas buvo jau sausi ir jau nukulti Dominator .  Bus aiskus tikslus derlingumas kai baigs vezti i Ryga bet manau is 3.5 neskrisim .

Paskelbta
Prieš 2 valandas, IrmantasV pranešimas:

Vakar Vilkaviškio raj. kūlėm ž. kviečius Fenomen. Drėgmė ryte 15.8, vakare 14.9. 2kl 

Manau kad tu man beveik kaimynas,o aš pabandžiau fenomen 20drėgmė,tobakas 17...

Paskelbta
On 2023-07-23 at 00:48, vrimvydas pranešimas:

Gabai ne dzin . Jie privalomi .  O ekochemos pasipinigavimas . 

Matai ūkininkai skaitos ne tik tie,kurie šimtuose ha kviečius augina...

Paskelbta
prieš valandą, agronoms pranešimas:

Matai ūkininkai skaitos ne tik tie,kurie šimtuose ha kviečius augina...

Kai as taip pasisakiau buvau apsaukas zemdirbiu priesu . Pilkieji kardinolai nuvyjo nuo zemiu mulcuotojus ir susiare ju zemes. Uztai dabar visi turim atideti 5% ir atstatyti pievas . Gopsumas ir truparegiskumas .  Del saujales gamybininku kencia visi . Gaila man busimo ministro nes nepopuliarus sprendimai tik prasideda .

Paskelbta
prieš 16 minutes , vrimvydas pranešimas:

Kai as taip pasisakiau buvau apsaukas zemdirbiu priesu . Pilkieji kardinolai nuvyjo nuo zemiu mulcuotojus ir susiare ju zemes. Uztai dabar visi turim atideti 5% ir atstatyti pievas . Gopsumas ir truparegiskumas .  Del saujales gamybininku kencia visi . Gaila man busimo ministro nes nepopuliarus sprendimai tik prasideda .

Ir atstatysim,nes su tuo sutinkam.Kas įsipareigojo išlaikyti tam tikrą procentą pievų?Jei neklystu tai valstybė.Valstybinės žemės yra?Yra.Na tai tegul ir sėja tas pievas,kame problema?Dar gerb. vrimvydą pasikviečia talkon,ir pirmyn visa govėda paukščiukų, varlių ir dar nežinau ko mylėtojų su pelkiniu aferistu priekyje.Tik vėliavą nepamirškit iškelt.Manau kad geriausiai tiktų Rusijos.Nes jiems paslaugą darot.

Paskelbta
prieš 11 minutes , agronoms pranešimas:

Ir atstatysim,nes su tuo sutinkam.Kas įsipareigojo išlaikyti tam tikrą procentą pievų?Jei neklystu tai valstybė.Valstybinės žemės yra?Yra.Na tai tegul ir sėja tas pievas,kame problema?Dar gerb. vrimvydą pasikviečia talkon,ir pirmyn visa govėda paukščiukų, varlių ir dar nežinau ko mylėtojų su pelkiniu aferistu priekyje.Tik vėliavą nepamirškit iškelt.Manau kad geriausiai tiktų Rusijos.Nes jiems paslaugą darot.

tikrai gera idėja valstybės žemėj pievas atkurti!

Paskelbta
prieš 2 minutes , AGROMAN pranešimas:

tikrai gera idėja valstybės žemėj pievas atkurti!

Neisdegs nes didziausius valtybines zemes plotus uz juokinga kaina daugiausei issinuomave apsukrieji kurie tūkio kasnio tikrai neatiduos . 

Paskelbta
prieš 16 minutes , agronoms pranešimas:

Geras sarkazmas tik va visai nejuokinga kad del pelnu galim ir motina zeme uzmušti .

Paskelbta
prieš 13 minutes , vrimvydas pranešimas:

Geras sarkazmas tik va visai nejuokinga kad del pelnu galim ir motina zeme uzmušti .

O tamsta tikrai žinai kad ją puoselėji?Aš manau kad tik pačiam taip atrodo.

Paskelbta
prieš 31 minutes , agronoms pranešimas:

O tamsta tikrai žinai kad ją puoselėji?Aš manau kad tik pačiam taip atrodo.

Balansas , be savanaudiskumo. Seip teigiamu zenklu jau matau ir jauciu.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, vrimvydas pranešimas:

Neisdegs nes didziausius valtybines zemes plotus uz juokinga kaina daugiausei issinuomave apsukrieji kurie tūkio kasnio tikrai neatiduos . 

o tai kam jų klaust? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...