Jump to content

Sėklos dražavimas


voras

Recommended Posts

Nebeterškim temos kaip ten bebuvę.

Kolega pradėjo temą tikrai įdomią ir bent jau aš tai žalias ant tų dražavimų ir apvėlimų. Jei tai rankiniu būdu purškiama ant valomosios sietų, tai kaip neapsivelia patys sietai ir šepečiai? Ir jei keli sluoksniai, kaip tada, reiks 4 valomųjų? :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 56
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Volomosios sietu, ne sejamosios.

Ne taip isivaizduoji, tingiu aiskint ir tingiu tas sieta toliau rankom krutinti, todel ir pradejau tema, kad pamatyt kaip tas padaroma taikant masine gamyba, juolab, kad ir dziovinimas mano ziaurus.

Galvojau apie valomąją, o parašiau sėjamąją, senatvė. :icon-wink:

Tai reiktų išsiaiškint kaip gamina dražė saldainius iš riešutų ir panašiai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei butu galima su cukrumi ir krakmolu tai padaryti butu ok, bet is kur zinoti kaip sekla reaguos i toki misinuka sudygusi, per kiek laiko suskils apvalkalas ar istirps kaip reiktu pavadinti ne nezinau.

 Turiu medziagos kur vandeni pavercia zele, menkiausias rasos lasas yra sugaunamas  ir uzrakinamas tame zele. augalo saknys iseikvoja vandenuka bet tos medziagos neisskaido, vel esant palankioms salygoms vyksta pakartotinis ciklas, netgi uzejus liutims medziaga neisplaunama,  taigi isesmes aisku del ko man prireike drazuoti seklas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau tai idealia tiktu vasariniams ir tarpinems kulturoms pasetoms pries pagrindines kulturos kulima.

Zodziu, preparatas yra, ideja yra, noro yra, bet info "0"

Panašu kad suradai nišą naujam verslui, gal net žemės nebeapsimokės dirbti jei suskubsi patentuoti. Iš tikro svarbiausiai kad terminis apdorojimas nepakenktų daigumui, kad apvalkalas būtų pakankamai tirpus. Velnias, gal iš tikro reiks pavasarį pasijungti mišalką, užsivirti sirupo ir bandyti pasigaminti rapsų dražė kokį kilogramą pabandymui.  :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ten esme kad tuos zirniukus nardina i karsta mase po to apdziovina

seklos i  karsta tirpala nepamirkysi ir isvis negali duoti jai isbrinkti, tik su purkstuku mazom dzem ir zaidi, pirmi du sluoksniai plonyciai o po to gali ir solidziau uzvaryti, nebe taip greitai isigeria

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tada lieka gauti info is KWS ar panasiu firmu kaip drazuoja cukriniu runkeliu sekla . Ji tenai buna vienoda su spalvotu apvalkalu po kuriuo yra maisto medziagos ir pats seklos gemalas , sekla visa vienodo dydzio del sejamuju isejimo diske padarytu skiluciu kur isseja tiksliai po viena ir vienodu atstumu. Na o gal jau mano zinios per senos nes runkeliai jau nebeuzsiimu gal 20 ir daugiau metu.  

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kad yra tokia technologija as zinau ir zinau, kad kws ta daro, beja rapsu seklas irgi kazkiek drazuodavo kol leisdavo insekticidus naudoti, tiek, kad jos nereikejo kalibruoti.

 beja tarkim jei garstycias taip apvelti ir padidinti grudelio mase bbent kokius 4 kartus manau galeciau ja paseti su trasu barstykle pries kulima

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu reiks pabandyti su  maisykle ir cukraus sirupu, idomu daiguma sumazins ar ne, dar kazink kaip mano miltai sureaguos su cukrum, nes juos vandeniu jei sudrekini jie isbrinksta tuoj po keleto sekundziu

 

speju per tuos vamzdzius puciamas karstas oras i maisykle, gal ideja ir gera, isnesa dregme ir dziovina vienu metu, 

o gal dulkes nutraukia  :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pasirodo tas know- how ne toks ir sudėtingas.Pastatei mešalka šone kad tiesiai i ja pustu raketa tik mešalkos greiti reikia padidinti kad suktusi sparčiau.O padavimą apvelkamu medžiagų pagal poreiki ir kiekius iš akies pasvėrus prieš tai ant svartykliu kad per riebiai nebūtu.Ir vuolia dražavimas vyksta nereikia jokiu patentu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...