Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 6 valandų, darstiga pranešimas:

Kokį tręšimą taikot prieš sėją? Kažkur skaičiau jiems azotas iš pradžių nelabai. 

As tik sudygus nutaikius pries lietu 100kg salietros. Niekaip nedrystu jiems npk paduot, gal del to.ir nepasiekiu pilnai 2 t is ha :)

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Laikysim, kol kaina pakils :) Nepergyvenk visam mūsų regione  sausra, nieks labai tų grikių neprikuls supirkėjai neturės kur detis. Nebent bus geras kitų regionų derlius, tada gal prisiveš iš kokios Ukrainos ar pan.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Blemba, čia jau typo kulami grikiai? Pritariat?

cituouju:

"nu šitie pagal vaizdą jau kuliami. Man sakė seniai grikius auginantys, kad jei nori gauti toną ir daugiau, kulk dabar. Jei užtenka 0,5 tonos - kulk po šalnų, bus lengviau.
Tai čia mano atveju. Deja nuotraukų prieš kūlimą aš parodyti negaliu, nesneturiu
"

40608107_2744480448911179_51890667570205

40684468_2744484898910734_29238473652636

Paskelbta

kas tau cia sake taip :) grikiams dar laukt po sejos kazkada nusikuls, dar zali visur, neteko matyt priejusiu dar niekur siai dienai. nuvaryk kombaina ant tokiu ir pamatysi kas gaunasi,  kad dar laukti reikia

Paskelbta
On 2018-09-07 at 22:33, urbonas10 pranešimas:

Vietinis elevatorius sake 170. bet tikroji kaina paaiškės grikiapjutei prasidejus.

Su tokia kaina, kai siusklingumas ir zalianku buna daug ir dregnis didelis, tai geriau lekstes nei kult. Mano asmenine nuomone. Mano nuomone grikiu kaina per maza.. Bet kol yra kam gera tokia kaina plius nuoskaitos tai valio. Ziauru

Paskelbta
Prieš 21 valandų, urbonas10 pranešimas:

Kas čia per p yra kam gera tokia kaina tai valio. tailatviam jei neturi sandėlio, tai kur tu žmogus dėsiesi. kokią pasiūlys, tokia ir parduosi.

Kazin ka kaimynai moka, kas bandet Lenkam parduot ar latviam

Paskelbta
prieš 11 minutes , urbonas10 pranešimas:

Aš gi sakau, kad tam reikalui reikia sandėlio. Nuo kombaino su priekaba nelėksi gi Latvijon ar Lenkijon, o važiuosi į artimiausią elevatorių.

Ir džiovyklos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...