Jump to content

2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki kolegos. Gal kas teikėte prašymus savivaldybėms nukentėjusiems nuo Covid 19. Prašėte po 1800 eurų. Pas mane tyla 2 savaites nuo prašymo pridavimo. Kaip pas kitus, ar duoda?

Paskelbta
On 2021-05-20 at 09:18, airiss pranešimas:

Sveiki, jeigu pas mane VED nesiekia 4000 eurų ir neturiu kokių pieninių galvijų ar galima teikti paraišką?

šiemet prieš deklaravima pasididyk vedą,o rudeni galesi teikti paraiška

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, norėčiau paklausti kokio dydzio turi but paraminiai lipdukai? Ir kaip tiksliai ant stendo turi buti nurodyta jeigu parama buvo paimta gyvulininkystes sektoriui. Pvz. Petero petraicio smulkaus pienu ukio modernizavimas?

Paskelbta
Prieš 4 valandas, MantvydasB pranešimas:

Sveiki, norėčiau paklausti kokio dydzio turi but paraminiai lipdukai? Ir kaip tiksliai ant stendo turi buti nurodyta jeigu parama buvo paimta gyvulininkystes sektoriui. Pvz. Petero petraicio smulkaus pienu ukio modernizavimas?

paraminiai lipdukai tai standartiski , nma duoda dykai , bent jau man dave mergaite kuri administravo mano paraiska. o ant stendo ziurek kad butu tikslus projekto pavadinimas, kaip ant dokumentu, man ir taip buvo, paskui netiko, teko greit nauja gamintis.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, MantvydasB pranešimas:

Tinka A3 formatas(stendas)turi būti projekto nr. ir plano pavadinimas

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 8 minutes , Dariukasss pranešimas:

Sveiki, ėjau į paramą pagal pieninės galvininkystės sektorių, surinkau 55 balus, yra šansų gauti paramą?

pieninei galvininkystei paprastai nesusirenka tiek norinciu, kiek buna apeiku

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Dar vienas miestietis... pranešimas:

Šiai dienai paprašyta virš 18 mln

Nebeatrandu NMA svetainėje kur ten rodo kiek paraiškų priimta, numeskit nuorodą jei nesunku :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...