Jump to content

algis123

Nariai
  • Pranešimai

    503
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

algis123 paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gegužės 20 2015

algis123 paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie algis123

  • Gimtadienis 12/01/1975

Miestas

  • Miestas
    Kretinga

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

algis123 pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

17

Reputacija

  1. Sveiki, gal galite kas patarti, gavau išmoką iš Nacionalinės, tiksliai skamba taip "ES parama žemės ūkio veiklos subjektams, patyrusiems nuostolių nukentėjusiems nuo šalnų". Į kurią sąskaitų klasę įtraukti? Mano supratimu tai nėra dotacijos susijusios su pajamomis. Ar aš klystu?
  2. Dabar kuro padavimas prasideda tiesiai ant t2 ispjovos, bet nepasiteisino, nes dabar žymiai padaugėjo mėlyno dūmo.
  3. Sveiki, traktoriukas t25. Sukant alkūninio veleno škyva, žymai t2 pasiekus matavimo skardelės išpjovą, pirmame plunžeryje turi pasirodyti kuras. Pas mane kuras pasirodo prasukus dar apie 1,7 cm, kas sudaro apie 9 laipsnius degimo vėlavimą. Kyla klausimas ar gali tiek daug vėluoti degimas, ar tiesiog škyvas yra blogai pridėtas. Traktorius šaltas kuriasi sunkiai, "putojasi " baltais dūmais, prasidirbęs ant lengvų apsukų šiek tiek meta mėlyną dūmą
  4. Kadangi teko atidarinėti greičių dėžę, tai nusprendžiau ir ją persirinkti, nes nebuvo 1,3 pavaros, aplamai labai sunkiai junginėjosi pavaros ir buvo didelis dėžės kaukimas. Išardžius dėžę paaiškėjo, kad reverso laisvumas 9mm, pirmos penktos pavaros krumpliaratis "nuėstas". Pakeičiau krumpliaratį, plokštelių pagalba sumažinau reverso laisvumą. Dabar pavaros yra visos, važiuojant persijungia lengvai viena ranka (anksčiau dviem vos įsijungdavo), bet kaukimas nedingo. Vienintelė vieta kuri liko nesutvarkyta dėžėje tai pagrindinio veleno laisvumas. Dėžę tvarkiau neperskiedęs traktoriaus ir nenuėmęs kabinos, todėl nebuvo kaip prie jo prieiti. Ar gali dėl velenėlio laisvumo atsirastis toks kaukimas.
  5. Bet kad dabartines iškrapštyti reikia visa greičiu dezę ardyti, nes kaip suprantu dabar ten sudėti papraščiausi varztai iš vidinės pusės.
  6. Sveiki. Keičiant stabdžių juostas pastebėjau, kad juostos tepalinos. Todėl teko nuimti rato pavarą su rankove. Pasirodo tepalą praleidžia salnikas esantis dangtelyje ant greičio dėžės. Bet iškilo tokia problema, varžtai kuriais yra priveržiama rankovė prie greičių dėžės. Su viršutiniais viskas gerai laikosi tvirtai korpuse, o apatiniai yra visiškai laisvi ir smenga į greičių dėžę. Kas čia per pokštas?
  7. Sveiki, kolegos, papumpuojant kurą, su rankine kuro pompa labai taškosi kuras, čia dar būtų pusę bėdos, bet dabar pradėjo ir ora patraukti į sistemą, kai traktorius nedirba. Galvojau išardysiu tą pompą ir pažiūrėsiu kas ne taip, bet ją atsukus neradau jokios guminės tarpinės, tai taip ir likau nesupratęs kas ne taip, nes tikėjaus kad bus kokia tarpinė sudilus, bet kad jos išvis ten nėra. Gal kas pasakysit kaip ten ištikrųjų turėtu būti ir ką daryti.
  8. Ta ir turėjau mintį tik netaip išsireiškiau
  9. Dėkoju, mintį supratau, reikalingas reguliatorius, kuris sugebėtu tiksliai palaikyti užduotą spaudimą. Reiks paieškoti arčiau namų (Žemaitijoje).
  10. Ne hidraulinio nedarysiu, bandysiu pakeisti kolonėle.
  11. Manau kad jis man tikrai turėtu padėti, tik kur jį galima įsigyti?
  12. Yra mechaninis slėgio reguliatorius, tokia sukama rankenėlė, kuo labiau prisuki tuo didesnį slėgį paduoda, kai atsuki slėgis krenta. Kažkaip galvojau, kad jis turėtu palaikyti pastovų slėgi nepriklausomai nuo sekciu kiekio ir apsuku greičio. Pas mane labai specifinis purškimas, nes laukeliai nedideli ir jei pirmyn ir atgal nuvažiuoji 12m purkšdamas tai trečias važiavimas gali buti 6m arba net 4m pločio ir uždarius sekcijas tuoj sukyla spaudimas, taip išpurškiu jau visai kita kieki chemijos. Reikia pritaikyti kažkokį tai tikslu reguliatoriu kuris sugebėti perteklių gražinti į bačką. P.s. buvo noras sudėti kraniukus kas 2 ar 3 purkštukai.
  13. Aš kažkaip taip ir maniau kad čia kolonėlė bus sudilus. Greičiausiai kad reiks pirkti naują. Nes man labai aktualus tikslus važiavimas, o dabar tik pažiūriu per galinį langą ir priekis jau "pabėga".
  14. Sveiki turiu paprasta lenkiška 400l 12m purkštuvą, pirkau ne naują. Purškia tolygiai nepulsuoja, išpurškia atitinkamus kiekius pagal purkštukus ir spaudimą. Tačiau iškilo toks klausimas ir nežinau ar čia pigaus purkštuvo specifika ar gedimas. Sąkykim nustačius tam tikras siurblio apsukas ir sureguliavus 3a spaudimą, purškia taip kaip ir priklauso, bet jei pakeliu siublio apsukas, ar sakykim uždarau vieną iš sekcijų, tai iškart sukyla spaudimas. Kaip čia yra, ar reguliatorius nesusitvarko, ar tiesiog kaip minėjau čia tokia pigaus purkštuvo specifika.
  15. Sveiki, T25 vairo traukėse , tiek skersinėje, tiek išilginėje pakeičiau visus antgalius, bet vairas visvien liko ganėtinai laisvas. Ir laisvumas yra iš pačios vairo kolonėlės, gal įmanoma kažkaip ją pareguliuoti, o gal kokios įvorės keičiasi?
×
×
  • Create New...