Jump to content

Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.


MTZokas

Recommended Posts

Tik dabar perskaičiau kad reikėjo išregistruoti sena paraišką kuri buvo pateikta balandį!Tai kaip dabar bus, prisijungus prie nma rodo abi viena raso kad atmesta del lesu trukumo o sita tipo admininstruojama.Tai jau nebesvarbu jeigu atitiksiu visus kriterijus surinksiu pakankamai balu ir tt. Paraiska bus nebevertinama ir atmetama????????????Sukrušti biurokratai-nesikeikiant

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mane tai pastoviai erzina, kai dauguma nuspranta kodėl reikia remti ir visaip skatinti gyvulinkystės, uoginikystės, daržinikystės ir kitas alternatyvias šakas! Kodėl būtinai viskas remiasi į pelną? Kodėl nežiūrima kiek pridėtinės vertės sukuriama, kiek žmonių pasamdoma, koks produktas sukuriamas. Kas liečia grudus tai galiu pasakyti, kad mes prikišame pilnus vagonus "pinigų" (grudų forma) ir juos išvežame iš LT nesukurdami nieko, kai tuo tarpu pienas ar vaisiai, uogos, daržovės - dauguma jų "nususėda" pačioje Lietuvoje nes juos suvartojame vienaip ar kitaip perdirbtus, sukurdami dar didesnę vertę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

>mes prikišame pilnus vagonus "pinigų" (grudų forma) ir juos išvežame iš LT nesukurdami nieko

 

Kreiviau parašyt jau nesugebėtum. Mes ne pinigus išvežam, o grūdus. Ir atvirkščiai nei tu rašai, mes pinigus gaunam už grūdus, t.y. ATSIVEŽAM pinigus į Lietuvą. Kuo šalis daugiau eksportuoja, tuo ji ekonomiškai tvirtesnė ir turtingesnė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...