Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 1 valandų, mantas12 pranešimas:

Sveiki, esu girdejas ne is vieno ukininko, kad kvieciuku seklos galima ir nebaicuoti, kiek yra tos tiesos? Ar nebus veliau bedu? 

bus bėdų, gali gauti kūles. Avižų, grikių gali nebeicuoti ar iš bedos miežių bet ne kviečių.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, vyttas pranešimas:

bus bėdų, gali gauti kūles. Avižų, grikių gali nebeicuoti ar iš bedos miežių bet ne kviečių.

Nebus tu bedu, jei sekla normali, neuzkresta, del laiko stokos sejau irgi nebeicaves, mano veisles platintojas  raso ,kad galima set nebeicuotus.

Paskelbta
Prieš 15 valandų, dariius 30 pranešimas:

Nebus tu bedu, jei sekla normali, neuzkresta, del laiko stokos sejau irgi nebeicaves, mano veisles platintojas  raso ,kad galima set nebeicuotus.

Gal 3 metus sėjau nebeicuotus ir ketvirtuose gavau kūles...

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

Kaip kolegos pas jus po praeitos nakties šalnos vasarojus? Aišku pas ką sudygęs, nes šalna labai stipri buvo...

Vas.kviečiai ir žirniai laikoisi kol kas puikiai.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Juodas pranešimas:

Kaip atpažinti, kad miežius vasarinius šalnos pakando? Islindo paseti miežiai, o šiandien nemaža salna. 

Lapelis pasviesejas arba ant šono jau guli per parą laiko pamatysi tikrai ar pakando

Paskelbta
Prieš 2 valandas, voras pranešimas:

Neskubėkite atsėti, miežiai turi išleisti naujus lapelius. Jei dideli tada jau atsėt,  o jei tik pirmas lapelis, išleis naują

Leksim ryt jau gaivinti miežius, 3 lapeliai jau, šalna pakandžiojo viršų, bet nauji lapeliai auga.

• po 10 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta
prieš 11 minutes , Dainius48 pranešimas:

Sian link Panevežio teko pavažiuot. Tai vasarojaus laukai rudi, dar tik paseti, dygt pradeje. Žiauru. Atrodo dregmes yra, šilumos yra, bet augimas iskreiptas kazkoks. 

Ir kokia prognoze rodo...

• po 8 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...