Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

nu jo siemet pavasaris ypatingas, laukus reikia gabalais dirbt gabalais seti, turiu du laukus sumoj virs 40 ha bet tokiais akivarais ismargintas kad ojoj, velnias zino kaip apseti reikes

Paskelbta
nu jo siemet pavasaris ypatingas, laukus reikia gabalais dirbt gabalais seti, turiu du laukus sumoj virs 40 ha bet tokiais akivarais ismargintas kad ojoj, velnias zino kaip apseti reikes

galiu tik patvirtinti, realiai 20ha turejo but uzsejom 15 :D lauksim gal isgrauos vanduo is balu.

Paskelbta

Na ka gi 25 žieminiai patrešti nupurkšti nuo žolių, pasėta 25 ha kvietukų (iš durpyno teko gelbėti skęstančią sęjamąją), pasėti pirmieji 5 ha rapsų liko 65 ha pasėt

Paskelbta
O ką jūs galvojat apie tai kad v. rapsas išžiemojo ž. kviečiuose ir apskritai ar yra kam nušalęs v. rapsas pavasarį?

Pas mane paliko kampas nedirbtas po vasarinio rapso, tai ne tik sėkmingai pabiros peržiemojo bet ir kuo puikiausiai butonus krauna nelabai nusileisdamas energija žieminiui rapsui :D aišku skilčialapiuose salnos ne taip linksma būtų...

Paskelbta

nu va prisedau pagaliau prie kompo, po sejos maratono... paseta 120ha mieziu. per 100ha vasarinio rapso darbar liko patys slapiausi laukai, kuriems reikia laiko kad pradziutu. ;) purkstuvas taip pat nesustoja per dienas...

Paskelbta

o man dar dx darbo, purskimas dabar bus naktimis

sejos liko gal 50 ha, na dar grikiu 30, bet tie velai, tai galvos nesuku dar zodziu gyvenimas grazus

Paskelbta
Gerai žmonėm ,gali ir lietum ir žmonom pasidžiaugt. Man tai tik žmona lieka nes lietaus tai tik kaip kunigas su krapyla užtėškė.

nu pas mane visai neblogai nulijo apie 3 valandą. trumpokai bet tikrai gerai papylė, ir krušos buvo ir vėjo pakankamai :) svarbu bent kiek palaistė bedygstančius javus, nes jau po žieminiais žemė sutrūkinėjus buvo...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...