Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
tai kad man tas balbieriskis 40 km tolka tak :icon-wink: reiks gal antra tresima padaryt ir tada dirbt zeme bei set, sodint :eusa-think:

nera daug tas 40 km :) tarp mano lauku panasus atstumas. savaitgai bandysiu germinatoriu i lauka issitemti :icon-rolleyes:

tai stambus buoze esi :icon-wink:
Paskelbta
na runkeliai kada i laukus pradesit vaziuoti?

na jau antra diena tresiu :) bet nevisur dar ivaziuoju. kadangi rapsu kaput :( tai tresimo biski maziau. o seip tevukas buvo su germiu islekes tai teko traukt is balos :D pas mus dar biski per anksti, vat i savaigali ar pirmadieni (jei neprilis) tai jau pilnai turbut vaziuosim.

Paskelbta
tai kad man tas balbieriskis 40 km tolka tak :icon-wink: reiks gal antra tresima padaryt ir tada dirbt zeme bei set, sodint :eusa-think:

nera daug tas 40 km :) tarp mano lauku panasus atstumas. savaitgai bandysiu germinatoriu i lauka issitemti :icon-rolleyes:

tai stambus buoze esi :icon-wink:

cia atstumas tarp keliu lauku, o ne nuo vieno lauko galo iki kito :lol:

50 ha nera daug- darziukas :D

Paskelbta

Biskuti jau pradejau knaisiot. Pirmadieni (12 d) viena laukeli 5 ha perariau nes zolyciu nemazai jau pridyge. O va jau antradieni ir treciadieni pakultivavau kokius 60 ha, sendien budejimas darbe, tai sunus po pamoku gal dar 20 ha pakultivuos. Na o savaitgali jau reikes paset koki gabaliuka kvietrugio, o lubinus po kokiu 10 dienu reiks pradet kist i zeme.

Paskelbta
Biskuti jau pradejau knaisiot. Pirmadieni (12 d) viena laukeli 5 ha perariau nes zolyciu nemazai jau pridyge. O va jau antradieni ir treciadieni pakultivavau kokius 60 ha, sendien budejimas darbe, tai sunus po pamoku gal dar 20 ha pakultivuos. Na o savaitgali jau reikes paset koki gabaliuka kvietrugio, o lubinus po kokiu 10 dienu reiks pradet kist i zeme.

jei kvietrugis eina, tai avizos irgi?

Paskelbta

as snd apleista zeme leksciavau, du syk teko atsikabint lekstes ir issivilkt su trosu, vienoj vietoj prie misko kaip ir tokia pelke, bet kitur neklimsta, dar uzsiart ir beatrix mieyius reik ten paset, tik neasku kas gausis su tokiom pagreitintom technologijom :D

• po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...