Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
reikia purkštuku , ir keturpusiu korpuseliu

purkstukai tinka visu purstuvu, jie visi vienodi, o korpuselui ir man reiktu. ket po keturis purkstukus ant vieno korpuso.

• po 9 metų...
Paskelbta

Taip čia tecnnomos, agrarinės paslaugos turi o jei neturi tai užsako, tik šitas kur nuotraukoje tai ant šlangu jungiasi kiek suprantu nes mano tai ant vamzdžio dedasi ir kiek pamenu tai ta detalė kur 5 purkštukai užsideda atskirai parsiduoda.

Paskelbta
31 minutes ago, viktorass said:

Taip čia tecnnomos, agrarinės paslaugos turi o jei neturi tai užsako, tik šitas kur nuotraukoje tai ant šlangu jungiasi kiek suprantu nes mano tai ant vamzdžio dedasi ir kiek pamenu tai ta detalė kur 5 purkštukai užsideda atskirai parsiduoda.

gal kaina atsmeni? man reikia dasidurti stangas po metra, nes kazkada nutrumpintos buvo, tai svarstau ar verta deti originalius laikiklius.

Paskelbta
20 valandas ago , Virgis. said:

gal kaina atsmeni? man reikia dasidurti stangas po metra, nes kazkada nutrumpintos buvo, tai svarstau ar verta deti originalius laikiklius.

Kainos nepamenu bet nepigus jie,  net jei ir nusipirksi tuos laikiklius tai dar atskirai turėsi pirkti purkštukus su fiksatoriais, ko gero galima kažka iš pigesniu pritaikyt.

Paskelbta
14 valandas ago , Virgis. said:

UK sio laikiklio kaina butu apie 11eur be pvm, pas musiskiu greiciausiai bus dvigubai.

Nu dvigubai neturėtu būti, kažkiek atsargai esu pirkes bet dabar nepamrenu kainu.

Paskelbta

Praplatinimui koks skirtumas kokius sudet, nuo vienos puses nuimi kokius 3 metrus ir turi atsargai, o vietoje ju pastatai nauja colini vamzdi ir uzdedi tokius kuriu gali gauti bile kur.

Vuolia!

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...