Jump to content

evaldux14

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

evaldux14 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Su mechanine Tume Nova Kombised-4 esu" susizenijes" nuo 2010 m. pavasario penkeriems metams o pneumatine noraginio horsch'o kopija susimeistravau dar 2003 m.todel pasveres visus uz ir pries velgi dairausi pneumatines su lokaliu trasu iterpimu. O seklu issejimo diskai turetu eiti uz tankinimo volo,nes priesingu atveju sejant rapsa jei salygos dregnesnes ir ypatingai galulaukese gero sudygimo nelauk.
  2. Dekoju uk.algiui uz rimta argumenta HORSCH '"fanu" naudai ir noredamas pakurstyti diskusija velgi noreciau gryzti prie lokalaus trasu iterpimo.Horsch'e tam reikalui atlikti sukonstruota visa eile papildomu iterpimo disku kurie,kaip buvo rasyta ankstesnese temose,dar megsta kartais ir uzsikisti zememis metamomis nuo antros eiles dirvos idirbimo disku,be to tai ir papildomi guoliai, diskai ir t.t kurie devisi ir genda,taipogi sejamosios konstrukcija tampa ilgesne ir masyvesne,o visa tai kartu sudejus reikalauja papildomu "arkliu".Spirit'e ta pati darba atlieka dirvos idirbimo diskai ,nes trasos beriamos i pirmos disku eiles padrytas vageles o antroji jas uzzeria.Taip isvengiama visos kruvos papildomu gelzgaliu su visom is to isplaukianciom pasekmem.Atrodytu rimtas argumentas Spirit'o naudai...bet ar nebus ten su tu trasu iterpimu taip kaip uk.algiui su agrisemo seja ?
  3. Vyrai, nenukyrpkim nuo temos, čia kalbame apie beveik identiškas sėjamąsias, Rapid'as sakyčiau kitai kategorijai priklauso, kadangi sėklos įterpimas vyksta už tankinimo volo.. Kas man asmeniškai patiko pas Spirit'ą tai gana originaliai ir paprastai išpręstas lokalinis trašų įterpimas. Ką Jūs manote šiuo klausimu?
  4. Del sėjamosios užpylimo problema išsisprendė prieš kokius šešis metus ant 1-pts9 priekabos važiuoklės uždėjus vientisą kūzavą ir fiskarą,o vat kuom tas Spirit400f arba C (kaip kur rašo) ant tiek geresnis kad už jį prašoma beveik 250 t. litų ,ir tai dar be sėklavamzdžių užsikimšimo daviklių ? O gal jie nelabai ir reikalingi,nes kaip tvirtino vienos firmos atstovas kad ten nėra kam kimštis.I dar klausimas ,čia jau Horšo technikos naudotojams,kaip save pateisina tas sėklos prispaudimo liežuvėlis ar kaip jis ten vadinasi kur tvirtinasi tarp sėklos išsėjimo diskų ,nes Spirite tokio dalyko nėra.Toliau:Spirite sėklų dozatoriaus pavara-eletos variklis,kaip ir privalumas (galbūt) prieš hidraulinę bet kaip ilgai ji tarnaus dulkėtoje ir nuo trašų ir drėgmės poveikio agresyvioje aplinkoje?
  5. Sveiki kolegos, galvoju kurią iš jų pirkti: Abi su žemės įdirbimu, ir lokaliniu trašų įterpimu, būtų malonu sužinoti, ir palyginti šių dvieju sėjamųjų pliusus ir minusus, taip pat kainas. AČIŪ už patarimus.
×
×
  • Create New...