Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 53
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
o tai kokios kainos? autogide rašo 90 ir 100 AG po 40000 lt. Čia gal be PVM, ar šiaip bet kas parašyta?

Šitiem skambinau, 40 tukstančiu kainuoja 40aj traktorius, 100aj kainuoja apie 100 tukstančiu, tik tiksliai nepamenu ar su ar be pvm.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

gal koki grebli ir tikes patampyt,net puspriekabei uzkabint nera normalaus kablio,mano akiai zetorius rimciau padarytas,bet jei lyginant kainas tai jo sitas kur kas pigesnis,labai ydomi priekinio tilto tvirtinimo ausis,manau kad per gera duobe ir tiltas lekia lauk,na seip isvaizda pofik ;)

Paskelbta

na kagi kolegos, pasidalinsiu savo nuomone. sendiena buvau parodoj ir atidziai apziurejau situos pietu korejos LS traktoriukus,i pries tai buvau labai skeptiskos nuomones apie juos. Bet savo nuomone kardinaliai pakeiciau, traktoriukas isties gerai ir kokybiskai sudetas Ls yra mazdaug Nh brolis, dar parodoj buvo ir kitos korejieciu kompanijos pavadinimu TYM, kazkas panasaus i LS, bet ten montuojami Perkins varikliai. Mano galva jei tektu rinktis tarp Belarus ir LS vianareiksmiskai pasirinkciau LS arba TYM

Paskelbta
Joa paraminiai as jau gavu visus popierius sertifikata ir kebula nr. Net knyga jau visa perskaiciau kuria dave simtinukui. Priekinis tiltas mana galva gerai sudetas nes stovi ant guoliu. O ne ant yvoriu.

O tai čia tas MTRONS?Su frontaliniu? Ir kiek Lt?

Paskelbta
Joa paraminiai as jau gavu visus popierius sertifikata ir kebula nr. Net knyga jau visa perskaiciau kuria dave simtinukui. Priekinis tiltas mana galva gerai sudetas nes stovi ant guoliu. O ne ant yvoriu.

Ne apie guolius ir yvores kalbejau, bet man dideliu klausimu kyla pats perdavimas i varoma rata (bartavyka) kazkaip eina veleneliai ir dantraciai idomiai :eusa-think: , visai kitaip negu su planitariniu mechanizmu. Pvz, i paprasta balkini eina nuo centrinio diferincialo velenelis, krizme, ir planitarinis mechanizmas, (tipo taip ---I) o cia kazkas panazaus y Z raide gaunasi. Tai vat ar neluzines to tilto veleneliai ir dantraciai kai darbui bus pakinkytas frontalinis :eusa-think:

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Pasiskaitinėjau, amerikonai kaip ir nepeikia šitų MTROS, nors ten labiau mažesni parduodami.Kai kur komentaruose lyginant su DJ,tai korėjietį geriau vertina.Tiesa,ten jie kitais pavadinimais:Landini,Montana...ėjo.

• po 2 mėnesių...
  • po 4 mėnesių...
Paskelbta
Sveiki. Susidomejau LS traktoriumi 50Aj. Gal kas is dalyvavusiu diskusijoje turit jau isigija LS traktoriu. (AJ nesvarbu). Gal galite parasyti savo atsiliepimus apie isigyta traktoriu?

aš tik derinu LS 100plus su frontaliniu.. :eusa-think: jei yra kas turi atsiliepkite.. :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...