Jump to content

G.Vytautas

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Moletai

G.Vytautas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki traktoriuku savininkai. Gal jums teko kur rasti kokiu skelbimu ar internetiniu puslapiu traktoriuku lauzynu.(ardo dalimis) teko girdeti kad lenkijoje yra kazkur prie Vroclavo.
  2. keikit tarpine ir visos problemos issispres
  3. Sveiki gal jau per velai rasau. turejau tokia problema su mitsubishi traktoriuku frontalinio pajungimu. krautuvas veike gerai tik tada kai kilnodavosi slaunys. pas jus sektiek kitokia problema yra. pajungiat manau N vamzdis nereikalingas. sistema turi jungtis nuosekliai jokiu trisakiu ir nereikia. as savo problema ispredziau taip. kur prie bloko jungiasi slangos viena eina i skirstituvo P o kita i T. Kur jungiasi T viduje (bloke) buvo padarytas sriegis ir isukus varazta uzdaro kanala kad tepalas begtu per skirstytuva (jusu atveju kur kilnoja buldozeri). Siam kompe neturiu nuotrauku vakare pameginsiu ikelti foto kur reikejo isukti varzta (bet pas mane mitsuboshi, manau kad visu miniuku sistema panasi hidraulikos) Sio forumo 25 puslapyje yra ideta nuotrauku kaip pas mane pajungtas frontalinis krautuvas (kur slanga pazymeta 2 ten yra isuktas tas varztas apie kuri kalbejau anksciau.) pavartykit ta puslapi su mano aprasymais ir ten yra ir nuotraukos kaip varztas atrodo ir kur sukasi) jei kas neaisku rasykit
  4. Sveiki traktoriuku turetojai Pas viena maciau "buldozerio" kilnojimas buvo padarytas troso pagalba nuo galinio cilindro. paprastas ir geras valdymas, tik istekinti keli ratukai troso nuvedimui. Ir dar kas patiko kad buldozerio tvirtinimas buvo sujungtas su galiniu tiltu, kad traktoriaus remo daug jegos nelauztu.
  5. Sveiki buvau nuvykes pasiziureti LS traktoriaus 50AJ. vizualiai paliko tikrai gera ispudi. i traktoriu sudeta viskas ko reikia ukio darbams. Kabinoje grindys lygios, begiu rankenos tarp koju nesimaiso.pavaros su paletintojais, reversas, darbinis velenas sincruonizuotas su ratais dvi poros hidrauliniu jungciu gale, priekyje isvadai frontalinio krautuvo pajungimui sumontuotas dzoistikas frontalinio valdymui su plaukiojancia padetim. valytuvai langams kondicionierius, automagnetola, garso izolicija ir nebloga. nezinau gerai ar blogai vairui ideta du hidrauliniai cilindrai prie kiekvieno rato. variklis stovi paprastas be jokios elektronikos. padarytas gan rimtai nuo isgirtu markiu nelabai kuo nusileidzia. (svoris, manevringumas).
  6. Sveiki. Susidomejau LS traktoriumi 50Aj. Gal kas is dalyvavusiu diskusijoje turit jau isigija LS traktoriu. (AJ nesvarbu). Gal galite parasyti savo atsiliepimus apie isigyta traktoriu?
  7. Sveiki sitas cilindras skirtas "blauzdos" kilnojimui. Salia juodas cilindriukas skirtas aukscio palaikymui, ar lygio palaikimui kai dirba freza. priekyje ant paneles turi buti mygtukai ijungti isjungti sioms funkcijoms (bent pas mane MT30 taip yra). Pas pati neveikia cilindriukas kur blauzda kilnoja ar pagrindinis cilindras kuris kelia abi blauzdas iskarto? Ta juoda cilindriuka galima ir atjungti istraukiant jungti. darbui itakos neturi tik neveikia lygio palaikimo rezimas.
  8. Sveiki YM2310 neteko ardyti. Bet turejau progos isardyti Mitsubishi MT27 manau ju surinkimo principas yra vienodas. Gale pusasio yra uzdetas fiksatorius kuris neleidzia istraukti pusasio. idedu MT27 tilto schema gal pades. Nebent pas jus galiniai ratai jungiasi per reduktoriu ( kaip T40 rusiskas) MT_gallinis_tiltai.pdf
  9. Sveiki griztu prie prisalanciu cilindru temos. Kiekviena ryta bandau uzvesti jokiu problemu kokios buvo iki tepalu keitimo. Starteris prasuka be jokio vargo. rytais sendien, vakar, uzvakar uzsikure normaliai tik nemazai melyno dumo, bet ir vasara buvo taspats. tepalo lygis nekinta (iki keitimo taip buvo. per du metus nepastebejau kad butu pakites) Dabar uzpyliau 10W40 ar 45 nepasakysiu. Pirktas pilstomas pusiau sintetinis (sake perka ji sunkvezimiaims nuo kamazo iki merso). pameginsiu pavasari siektiek su juo daugiau padirbeti po apkrovimu (arimas, kultivavimas, bulviu sodinimas 2,5 ha) gal atsoks ziedai. jei nepavyks sek zima bandysiu keisti forsunkes, ziedus.
  10. Sveiki Buvo keista tik tarpine. stumokline grupe nekliudyta. Savaitgali pakeiciau tepalus. Kazko ipatingo ten nemaciau. Siandien ryte ziuriu termometras rodo -11. paziuriu i sena tepla patirstejas bet dar stipriai nesutirstejas. Einu bandyti traktoriaus uzvesti. Uzsivede. Tikiuos problema issiprende. Visiem aciu uz patarimus. tik manau lenda kita beda dabar. uzkurus meta nemazai melyno dumo. lyg butu nesudegusio kuro kvapas ir kai vedasi atrodo tarsi koks cilindras nedirbtu. Tepalo lygis nesikeite. Negali buti kad del to forsunkes kaltos?
  11. Sveiki. griztu prie buvusios temos kur rasiau kad stumokliai prisala prie cilindru. Pasiremdamas jusu patarimais ir savo mastymu padariau sekancius veiksmus. uzpyliau ausinimo sistema antifrizu. pastovejo per salcius rezultatas taspats (prisalo). prisejo sektiek pavargti kol atsildziau. Pakeiciau praeita savaitgali tepalus su filtru. tepalas juodas ir nepaskakyciau kad tirstas labai. pries uzpilant praploviau su variklio plovikliu. ziuresiu si savaitgali jei bus kiek saltuko prisala ar ne?. tai tiek pastabu . Parasysiu koks rezultatas.
  12. Sveiki Daugiau kose susidariusi nuo kondensato. Masinu varikliuose ir buna panasiai. Buvo keista tarpine po galvute ir slifuota galvute. Buvo pradejas kaisti variklis. Po remonto nebuvo pakeistas tepalas. Gal dar del to kokios dregmes papuole? Nors variklis buvo tvarkytas veltui. Po remoto isliko ta pati beda. Buvo nuimta variklio apsaugos (dangciai) ir viskas susitvarke. Per savaitgali pripylias antifrizo pamrginsiu nakciai isstumti i lauka. tikiuosi antifrizas neuzsals.
  13. Dekuj uz patarimus. Siuo metu traktorius stovi garaze, kur temperatura yra -2-5 laipsniai. Be vandens. Starteris prasuka be problemu alkunini velena, variklis uzsiveda. Tepalo iylimo dangtelis buvo aplites tokia gesva mase (kaip buna prie alsiuoklio panasiai). Buvau palikes nuimta dangteli (tepalo ipilymo), gal tai padejo ar kad stovi garaze.Bet laukia prie tokio minuso -2 -5 laipsniai nepavykdavo prasukti. Nesinori varyti i lauka ir bandyti palikti kokiam pusdieniui, bet jauciu reiks daryti toki ekpermenta reik kazkaip nustatyti priezasti. Pabandysiu uzpylti antifrizu. (zalias manau tiks). Po savaitgalio parasysiu pastebejimus.
  14. |Sveiki perpilus vandeniu ir sektiek pasildzius (prie -12 laipsniu) apie 15 min uzsikure be jokiu problemu. Kiek supratau tai stumokliai prisala prie cilindru, greiciausiai. reikes meginti pakeisti tepala gal ten yra kokios dregmes susikaupe ir ji garuodama prisala? daugiau priezasciu neizvelgiu. teks laukti pavasario (tepelu keitimui).
  15. Sveiki turime nusipirke dvivage sodinama (lenkiska) japoniukai traukia gan gerai. As kabinu prie 30AJ dviems tiltais vedamo traktoriaus jokiu problemu, priekinis tiltas reikalingas jei vaziuoji i kalna. Kaimynas sodina su 21AJ vienu vedamu tiltu traktoriuku sektiek keblumu yra. I kalna sodindamas negali uzvaziuoti ir zmogus turi eiti salia sodinamosios, bet nedideli plota apsisodina be didelio vargo.
×
×
  • Create New...