Jump to content

Ką pasėsi...2012


dova07

Recommended Posts

Žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2012“ vyks 2012 m. kovo 29 – 31 d. Aleksandro Stulginskio universitete (buvęs Lietuvos žemės ūkio universitetas). Žemės ūkio technikos paroda "Ką pasėsi 2012" šiais metais bus dar didesnė nei pernai.

Taigi kas šiemet žadat vykt į paroda ir kuria diena ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man tai su automobilio parkavimu nepasisekė teko kokius turbut 2km o gal ir daugiau pėstute kulniot, iš naujoviu tai AUDROKESTA atvežus tuos purkštuvus apie kuriuos čia voras minėjo, specagroi užmačiau naujo modelio sėjama su trašom ir privolavimu palyginti už salyginai nedidelia kaina, kam aktualu tai firma ŽALVARIS siulo sudaryt sutarti pavojingom ir nepavojingom atliekom išgabent ir t,t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

dėl parodos aktualumo pasakysiu taip:

Ar žinote, kad kaip tik dabar vyksta analogiška paroda Rtgoje? Gal kas ruošiatės važiuot? Bent aš negirdėjau, kad kas iš Lietuvos ten važiuotų. O vat latviai į Kauną ištisais autobusais važiuoja ;)

Eilinė proga pasididžiuoti savo Lietuvėle ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

eismas kaip ir visada kamstukas ryte i prieki vakare atgal.Net ir dabar matau bendrabuciu aikstutes sparciai pildo.Jei vaziuosi rytoj ryte bandyk i bendrabuciu aiksteles taikyt jei sendien veliau teks tenkintis pakele.Dar pastebejau yra aikstele uz dotpro mokama 10lt diena tik nezinau ar visiems galima statyt ar tik parodos dalyviams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas galit apie eismo salygas papasakoti ar yra kur statyti masina ? ir is kur geriau atvaziot ?

šiemet eismo sąlygos košmaras, kai atvažiavau neleido sukti po dešine (cia ta gatvele kur po dešine dot pro o po kaire dojus stovi, tai važiavau visa laika tiesiai pravažiavau užtvanka niekur ner kur sustoti, ten patekau i gera kamsti, kol isvaziavau, gryzau atgal tada jau leido sukti i kaire((cia ta gatvele kur po dešine dot pro o po kaire dojus stovi)) tos pievos kur budavo galima statyti dabar mokamos arba su leidimais, o nemokamos paciam gale tai radau vieta salia arimu ir kanalo, tam laikui sugaišau apie 1.5val (cia buvo tarp 11-13val laike) isvaziuoti nebeleido pro doju atgal reikėjo važiuoti aplinkui

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...