Jump to content

forumieciu amzius

Recommended Posts

• po 3 savaičių...
  • Atsakymai 438
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Sveiki,perskaičiau visų forumiečių amžių ir laikas man prisistatyti.Esu močiutė, man 54 metukai, esu pedagogė, filologė, bet nuo vaikystės myliu kaimą ir gyvulius, be jų negaliu.Esu dirbanti, auginu per žiemą vieną ar du bulius, o vasarą nusiperku veršingą karvę, taip darau sūrius, auginu viščiukus ir t.t. Ateityje svajoju įsigyti vienkiemį, kad galėčiau plėstis.Parako netrūksta.Beje moku vokiečių kalbą, jei kam prireks, pagelbėsiu.Šis forumas man labai patinka, labai daug jaunų, spalvotų žmogučių ir, žinoma, bendraminčių! :auto-swerve::icon-rolleyes:

Paskelbta
nesakyk,kad cia nera paanikiu,yra.ne zanitis prasau o seip pakalbet apie uki ar bites :D:D:D sveikinimai prisijungus i si tinklapy :icon-wink::D
apie ūki ir bites gali kalbėti ir su močiute daugiau naudos bus negu iš jaunu panu :D
  • po 7 mėnesių...
Paskelbta

eina link 38, kaime tik 5 metai, ne ukininkas, sodyba 28 arai, uz tvoros dar hektaras, dabar kaimynas apare tai pavasari ka nors darysiu, sekmingai dirbam su zmona mieste tai zemes darbai tik bus kaip pramoga, gyvunu tai....po kiema lakstantis rotveileris ir katinas

Paskelbta

Sveiki, jei kam idomu tai man 24 metukai (neuzilgo 25bus) auginu triusius, gaminu Kombinuotus pasarus, prekiauju kitomis prekemis, auginu javus apie 156ha, ir t.t.

na jei domina svetaine matote apacioje, randuosi Panevezio raj.

:D

Paskelbta
gintareta, kodel taip nedrasiai :icon-question:

papildau kaime nuo gimimo dirbu apie 10ha beveik viska ka uzauginam sunaudojam savo uky kas per daug ta parduodam turiu beveik visa ukininkavimui reikalinga technika.Ukininkas.Vistu,sunu,kaciu apskaitos nevedu :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...