Jump to content

aruunasv

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

Visas nario aruunasv paskelbtas turinys

  1. lenkiškoj instrukcijoj rašo transol 320 arba transol 460 .z-178 2;5-3 dm3 z178/1-2-2,5 dm3.mano pradėjo per salnykus leist tai nigrolo pripyliau ir jau nemažai metų pjaunu.išleidimas išsėmimo būdu.
  2. dantracio pietu lietuvoje gaut nepavyko.alytaus lytagroj pardavejas sake kad tokius dantracius dejo trumpa laika nes nepasiteisino.teko skirt ir det intarpe kita dantrati.
  3. man su t-40 tokia beda buvo.teko skirt traktoriu.kai kuriuose vientilciuose dantratis tankesniu zingsniu idetas buna.razdatkei toki dantrati nusipirkti kazin ar pavyks.
  4. aruunasv

    T-40

    skyrelyje naudingi failai yra knyga .parsisiusk ir pasiskaityk ten yra svoris ir gabaritai.
  5. ir pas mane taip buna.atsuku ant skirstytuvo dangteli [du varztai ant 14]issitraukiu kazka panasaus i stumokli ,pravalau,sudedu atgal ir vel kelia.jei naujesnis skirstytuvas tai dangtelis atsisuka sesiakanciu raktu.
  6. aruunasv

    Interneto ryšys

    Kol turėjau ribotą internetą pora sykių taip "лоханулся".susimažink kredito limitą.tą galima padaryti omnitel savitaroje internete arba salone.arba pasikeisk planą į neribotą.
  7. manau kad mažažiamiams tik toks pasirinkimas:ruskis arba arklys svarbiausia kad darbus su juo nudirbi.jei ko remonte nesupranti galima kolchozinių traktoristų paklaust.dėl konforto -taigi negyveni jame.
  8. Koks ten dar adresas.augustave suki ant varšuvos ir pavažiaves kokius 8 km kairėj kelio pusėj matyt pristatyta visokios technikos.
  9. aruunasv

    T-40

    tai kad tokio dantračio praktiškai neįmanoma gaut,bent jau pietų lietuvoje neradau.alytaus litagroj pasakė kad su tokiais dantračiais gamino trumpą laiką nes nelaikė.galima ieškot kad kas pagamintų,bet jei nelaikė originalas tai kaži ar darytas lairys.
  10. aruunasv

    T-40

    galima bet gali reikėt išskirt traktorių nes gali būt įdėtas ne toks dantratis intarpe[kur su razdatke jungiasi].pas mane tokia bėda ant kiemo .nepatingėk forumą paskaityt kažkada apie tai diskutuota.
  11. aruunasv

    T-40

    su trotilo šaške dar lengviau išsiskirtų .per laisvas bandysiu darbinio veleną ardyt.šiaip tai mano ne katinas o puskatinis,ardau dėl to kad bandau vedantį tiltą įdėt ohas mane ne toks dantratis intarpe .smulkesni dantys nei razdatkės.
  12. aruunasv

    T-40

    Gal kas galit patart kaip išimt t-40 intarpą (tarp variklio ir dėžės) ,o tai atitraukiau pora centimetrų nuo dėžės ir stop,apatinis velenas neišsitraukia.
  13. aruunasv

    oro kompresorius

    kompresorius фв6 yra skirtas naudoti freoniniuose šaldymo agregatuose,o juose freonas cirkuliuoja kartu su tepalu.taigi greičiausia teks su tepalo išmetimu susitaikyti
  14. aš su t-40 bulves sodinu trivagiu vagotuvu o bulves sumetu rankomis,o paskui apverstomis akėčiomis išilgai lauko užverčiu.aišku viena kita bulvė lieka neužversta,bet po to gali akėt kaip nori.
  15. aruunasv

    forumieciu amzius

    gal bijosi kad ir jam užuojautą pareikši.
  16. gal kas bandėt omniconectui modemą su lauko antena kokį siūlo gsmplius.com? skambinau tai pasirodė ytartina firma,o ir google apie tokią įrangą nieko doro neradau
  17. aruunasv

    Jūsų svoris ir ūgis

    181 cm.85 kg.46 išmiera.1969 m gamybos.senbernis.
  18. tempia 2x25 plūgą.lenkišką 1,65 šienapjovę,vartytuvus,kai kuriuos presus,2-ų vagų bulviakasę ir t.t...
  19. už augustavo varšuvos link važiuojant kažkur 8-10 km yra firma kuri žū techniką pardavinėja,tai ten mačiau ir kabinų.seniai buvau tai kainų neatsimenu,bet ten kainos žemesnės nei lietuvoj.
  20. jei trijų korpusų netems galinį gali nuimti.o šiaip jei pirksi nusivežk kokį suprantantį žmogų,nes dauguma būna tik gražiai nudažyti.mažiau nudrožti būna vientilčiai,bet jie mažai ką už t-25 geriau traukia,o ant sniego kaip karvė ant ledo.pats tokį penkti metai turiu tai visai patenkintas.
  21. rinkis tokį kad įpirktum bent pagrindinius padargus,nes traktorius be jų tai tik kiemo puošmena.pasieškok kokio nenudrošto t-40.manau kad jie nepelnytai nuvertinti.nors ta kuris suprojektavo jo kabiną reikėtų sušaudyti.
  22. pirk su reduktoriumi maniškis magneton ketvirti metai laiko,ir nepatingėk forumą panaršyt,kažkur yra tema apie juos
  23. aruunasv

    sim tractor

    nieko gero tas sim traktor parsisiūsk geriau farming simulator 2009,ten valdymas normaliai padarytas
×
×
  • Create New...