Jump to content

ekopasarai

Nariai
  • Pranešimai

    865
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie ekopasarai

  • Gimtadienis 04/22/1986

Vartotojo informacija

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.granuliatoriai.lt

Miestas

  • Miestas
    Panevezio raj.

ekopasarai pasiekimai

Patyręs dalyvis

Patyręs dalyvis (4/5)

1

Reputacija

  1. Na sori kad po keliu menesiu prisedau i foruma, uzsiemes esu. Na moletai nera toli iki Panevezio galetum atlekt kavos atsigertume ir pabandytum ta plazma kaip eina jei dar per 2menesius nenusipirkai
  2. ekopasarai

    Filmukai

    Pasiziurim kaip furistai pramogauja http://www.musupramogos.lt/video/furist ... 40212_2124
  3. ekopasarai

    Filmukai

    Hidro cilindriukas ne mazas
  4. Ka liecia kontaktini uzdegima tai negaliu nei peikti nei girti, nupirke esam PLASMA CUT 70 (baltarusu gamybos) tai tikrai daug pjaustom su ja ir vargo neturim, na gal kiek del pjovimo kokybes galima peikt, nes deklaruoja max 30mm stori o svaru 14mm, bet naturoje tai sakykim pjaut tai pjauna ir 35mm stori tik beda ta kad nuo mazdaug 18mm storio pjaunant eina i sona (kugiu pjauna skyle, o ne staciai) viska isbandem ir ora mazint ir didint ir galia mazint ir didint tas pats sudas. rema esam padare kad su ranka nepjaustyt tai vistiek eina kugiu pjovimas, kartais uzknisa, bet jei rimtai dirbant ir jei pjaunam skrituli tai pjaunam didesni ir ant tekinimo stakliu aptekinam, kiek blogiau yra jei kazka reikia rimtesnio ispjaustyt ir neimanoma aptekint tai tenka su bulgarke pasipi...... bet kiek dirbam tai uztenka ir taip, ateityje galvosim kazka rimtesnio isigyt.
  5. Kartais vyrisku agregatu bukle priklauso ir nuo moters agregatu bukles :)
  6. ekopasarai

    išmokos 2013m

    Todel ir laukiu kad galeciau isleisti, nes kai kurios islaidos yra skubios ziauriai.
  7. ekopasarai

    išmokos 2013m

    pavydziu baltai jums , na lauksiu as kokia savaitele dar, jei ka skambinsiu i NMA
  8. ekopasarai

    išmokos 2013m

    Na gal jau visi gavot ismokas? draugas mano gavo pirmadieni, nors visi laukai salimais mano tevuko, tevukas negavo Pasvalio raj. as Panevezyje ir negavau. idomu kada skaiciuos ir ismokes.
  9. Disciplinos reikia vaikams, bet negalima versti ju dirbt to kam neturi potraukio. As savo vaiku neesu nei su dirzu nei su ranka net uzdrozes nors kartais reikia dar ir kaip. As moraliskai pasisodinu ir pasikalbu, gyvenam kaip draugai tik neuzsileidziu ant galvos. negailiu ir patarimu ir pasijuokiam is mergiciu su bernioku, o su dukra ir is bernioku pasijuokiam. neverciu dirbt to kam neturi potraukio, bet kad padeti ukyje ir versle tai reikia.
  10. Tai ieskok marcios su minimum 250ha zemes, jei jau zentui kartele auksta marciai pazemink kartele :)
  11. Turiu dukryte, bet itariu, kad tu nelauksi tiek metu kol ji uzauks :) :) o ir kaip ji uzauks tu jai nerupesi nes bus gerokai jaunesniu uz tave
  12. ekopasarai

    išmokos 2013m

    penki metai tie patys laukai pirmus 3 metus buvo pagal ta pati scenariju gal dienos ar dvieju dienu skirtumu pinigai ejo, pirmus ukininkavimo metus buvo patikra kita diena pinigai atejo, o va pernai kazkoks durdomas visi gavo as paskutinis, siais metais bus matyt. vieni sako kad abeceles tvarka eina, kiti kalba kad pienininkai pirmi gauna antri ekoukiai ir paskolinnkai kurie parama eme, kiti kalba kad skirtumo nera tik pagal regionus gauna. taip ir nesuprasi, kodel praitais metais visi gavo avansus, o mano druagas siais metais iskarto visus gavo uz praitus metus (turbut per Lietuva ne jis vienas taip)
×
×
  • Create New...