Jump to content

Kaip tręšti žieminius kviečius

Recommended Posts

Paskelbta

saltis pats tas ir tik naktimis, kaip tik tresimui, nes ant savaitgalio rodo krituliu, o ziemos jau nebuvo siemet, laikas prabust ;). 

Pas mane laukai slapi tai dar miegosiu. Aplink irgi nelabai matyt kad kas judetu laukuose.  Be kitos savaites I laukus nevaziuosiu tikrai manau. O ir prognozes nelabai kokios. Pernai kovo 13 tresiau.

Paskelbta

Sveiki,

Idomu pasidarė, kas geriau amonio salietra, ar kalcio amonio salietra? 

Siandien pabandem ziemkencius trasti abiem, maisydami po maisiuka :) Kol kas zinom tiek, kad kalcio amonio salietra leciau tirpsta :)

Paskelbta

Na ir as pabandziau siandien pora lauku su NPK, bet lauksim dar kol pradzius, nes provezas pjauna :)

Reikia paryciais varyti dabar, sutrauktas pavirsius buvo siandien nuo 5 iki 8 ryto drasiai gali varyt. Aisku jei balos tai nesutrauks ten ju ant tiek, nebent minus 7 paduos :)

Paskelbta

Žiūrėkit kad ta salietra kviečiuose nebutu tai kas padare dar blogiau, nes žada iki -10 šalti dar . Laukia atšalimas

O tai jeigu netresti ,tai saltis tuos laukus aplenks,ar kaip cia suprasti? Kvieciai pilnai gyvi, jeigu jau padarys ta bloguma tai klius visiems.

Paskelbta

Pas mane laukai slapi tai dar miegosiu. Aplink irgi nelabai matyt kad kas judetu laukuose.  Be kitos savaites I laukus nevaziuosiu tikrai manau. O ir prognozes nelabai kokios. Pernai kovo 13 tresiau.

Ir kiek prikulei?

Paskelbta

žadu ryt pilt po 150 kg salietros, žiūrint į tolimesnes orų prognozes, tai nuplovimas nenusimato, o pliuso irgi nelabai, paliksiu didesnę dalį vėliau, gal tada aiškiau su ta gamta bus

Paskelbta

Tai del tos ziemos ir durniausia apsispresti, ar pilti po koki simta dabar ir dar pora po poros sav, ar dabar nepilti ir duoti iskart daug menesio gale- kito pradzioj. Kas pades apsispresti? :icon-rolleyes:

Mano manymu kazkiek reikia dabar,o didesne dali kai pilnai suzaliuos ir prades krumytis.Vien KASo nenaudoju,pamaisau su salietra ar 33-3, kad azoto ivairesnio gautu.Dabar kai sakneles jau ilgos nieko neduot kazkaip neramu.

Paskelbta

Arba jis arba Voras galėtų savo nuomonę pasakyti šiuo klausimu ... Mes su KASu laukiam,baisu,kad po minusiniu naktų blogiau nebūtų. Klaipėdoje snd kažką purske,o prie Švėkšnos sėja.

Paskelbta

amonio salietra dabar verta trest ar dar palaukt saltis blogo nepadarys? kaip manot?

Paskelbta

O tai jeigu netresti ,tai saltis tuos laukus aplenks,ar kaip cia suprasti? Kvieciai pilnai gyvi, jeigu jau padarys ta bloguma tai klius visiems.

bet kiek žinau salietra žemes pavirsių dar atšaldo 2 laipsniais. Na daryk palei save, niekam nelirpiu netrešti. Aš asmeniškai luktelsiu, nes jei pas taves pilna tš šaknų, pas manes nera jų tiek daug :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...