Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Sauklys pranešimas:

Ar zalinimui setus zirnius galejo iskart sudirbt ir apseti, nereikejo laikyti razienos?

Ražiena lieka jei nesėji.

Paskelbta
prieš 36 minutes , Regix pranešimas:

O kaip su išmokų dydžiu pas jumi, pas mane kotais žymiai mažiau nei pernai? Bet realiai net nėra paskelbti officialiai išmokų dydžiai.

Iš kur žinai, juk tik avansas paskaiciuotas

Paskelbta

gal yra kam panasiai buve, nma puslapyje yra suma bet nera parasyta uz ka , zalinimas, pagrindine, jaunojo visi surasyti, o ties viena suma nieko. ir mano paraiskoj taip ir mamos paraiskoj vienodos sumos be pavadinimo

Paskelbta
Prieš 23 valandas, Regix pranešimas:

O kaip su išmokų dydžiu pas jumi, pas mane kotais žymiai mažiau nei pernai? Bet realiai net nėra paskelbti officialiai išmokų dydžiai.

tai kad yra 2019 skaiciuokle ir ismoku dydziai panasiai panasus kaip ir perniai

Paskelbta
Prieš 3 valandas, woldass pranešimas:

gal yra kam panasiai buve, nma puslapyje yra suma bet nera parasyta uz ka , zalinimas, pagrindine, jaunojo visi surasyti, o ties viena suma nieko. ir mano paraiskoj taip ir mamos paraiskoj vienodos sumos be pavadinimo

Išmoka už nenašias

Paskelbta
On 2019-10-02 at 12:30, buster540 pranešimas:

Iš kur žinai, juk tik avansas paskaiciuotas

As pagal pernai lyginu..paskaiciuota tik 40 proc..dabar..sakykim pernai gauta 10tukst. plotas nesikeite..o dabar apskaiciuota 4,6tukst. ir uzsakyti pinigai..?

Paskelbta
Prieš 3 valandas, woldass pranešimas:

jei cia paskaiciuota 70 procentu visu ismoku, tai vidurkis ha turetu gautis kokie 240 pas mus

Nu tikrai tada neblogai jums ten gaunasi,tai ir nuomą jau gali mokėti 200

Paskelbta

Šiaip, tai tiesa, kad tokios išmokos yra mokamos kai kur, jei rajonas nederlingas, jei su jaunu sutampa, dar gal natura, gal kita programa deklaruojama - ekstensyviu kodu, taip ir susirenka pinigai. Mačiau Utenoje, kad 200 siūlo už ha nuomos. Visai protinga, nes čia tiek ir daugiau mokama išmokų. Bet kol gali konkuruoti su tuo, kuris moka tiek, o tu moki tik 30, tai irgi yra protinga ir išmanu.

Paskelbta
Prieš 4 valandas, woldass pranešimas:

jei cia paskaiciuota 70 procentu visu ismoku, tai vidurkis ha turetu gautis kokie 240 pas mus

ir kokiu tikslu čia tuos 240 parašei dalybų nori ar ką kitą siūlai kam čia įdomu ką turi tą ir turėk, jei žadi dalintis tai kita kalba

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...