Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

As buvau registru centre, tai pasakiau darbuotojui unikualu numeri ir pasake kad 1920 gimino zmogui priklauso, o daugiau nieko apie paveldetojus nieko nesako.

Čia sudėtingas reikalas. Nes be savininkų tikrai neišsinuomosi. Ieškok mirusio žmogaus giminių.

Paskelbta

Na man irgi už visa plotą avansas išmokėtas, tai manau bus už visa plota, juk anksciau buvo tik pagrindinė išmoka.

Dabar pagindinė + žalinimas = seniau tik pagrindinė. Aš tai taip suprantu

Paskelbta

Dobilai, vikiai, pupos, sojos, žirniai, lęšiai, lubinai. Tarkim ūkis 100ha, pupų deklaruoji 10ha, tai už tuos 10ha ir gausi kaip už baltyminius.

Paskelbta

Dobilai, vikiai, pupos, sojos, žirniai, lęšiai, lubinai. Tarkim ūkis 100ha, pupų deklaruoji 10ha, tai už tuos 10ha ir gausi kaip už baltyminius.

Aš kaip suprantu tai už 100 ha gauni žalinimą ir plius 10 ha kaip baltyminius augalus

Paskelbta

Logikos mazai ir Agenturoi... po visu kompleksiniu patikru ir Pozytiviu oatikros rezultatu uzklausiau kaip su tiesioginem, na per 3 sav issiaiskinom kad ner kliuciu nuims dirbtinai uzdetus neatitikimus del dvigubo deklaravimo ir praves tiesiogines, tai is viso to gavos tik paskaiciavo uz baltyminius tiesioginiu ne neliecia ir sake des atgal neatitikimus kad likusius veliau ismoketu

Paskelbta

kad ta nma jau uzpi..... kiek paskambini jau paskaiciuota nors pats prisijunges nieko nematau, ryskinu tam veikejui kad perkam zeme reik apyvartiniu o tas aiskina kad po dvieju savaiciu bus eu saskaitoj ir taip jau visas men. nei avanso jobani nedave. nusiunciau visus paprasytus dokumentus klaidu nera bet va pi.....sas nezino prie ko. :icon-twisted: :twisted: :icon-twisted:

Paskelbta

Ar pas ką nors šviečiasi išmokos už ekologinį ? Nes pagal 2014-2020 eko programą mokama taip :  

kompensacinė išmoka pagal priemonės „Ekologinis ūkininkavimas“ veiklą „Parama ekologiniam ūkininkavimui“ mokama 100 proc., įvertinus paraišką (nenustačius neatitikčių, vėliausiai iki kitų metų vasario 1 d.), o jeigu buvo inicijuota patikra vietoje, išmoka mokama vėliausiai iki kitų metų birželio 30 d;

* kompensacinė išmoka pagal priemonės „Ekologinis ūkininkavimas“ veiklą „Parama perėjimui prie ekologinio ūkininkavimo“ mokama 100 proc., įvertinus paraišką (nenustačius neatitikčių, vėliausiai iki kitų metų vasario 1 d.), o jeigu buvo inicijuota patikra vietoje, išmoka mokama vėliausiai iki kitų metų birželio 30 d.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...