Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

Labas.Cia lentelej per banka toj kur buna uz mesinius galvijus mesines avis mazo nepalankumo ir va sita likus dar tai cia dar kazkas bus? Nes uz zeme tai seip pareja lyg jau nebent cia kokia dar papildoma...?

Pagrindinė tiesioginių išmokų dalis Vertinama
  • po 2 savaičių...
Paskelbta

O šiaip kaip skaičiuoja tą plotą už griovius? Pačio griovio plotį padaugina iš jo ilgio?

Pas mane už nepalankias rodo kad išmokėta balandžio 4, bet suma NMA puslapyje nenurodyta, o banke nuliai :)

Paskelbta

Ar yra tokių, kurie dar nė cento išmokų nėra gavę? Aš bent jau šiai dienai nieko negavau, į NMA šiandien kelis kartus skambinau, taip ir nepavyko prisiskambint.

Ar yra tokių, kurie dar nė cento išmokų nėra gavę? Aš bent jau šiai dienai nieko negavau, į NMA šiandien kelis kartus skambinau, taip ir nepavyko prisiskambint.

Yra

Paskelbta

Kaip jums naujasis nederlingų žemių žemėlapis  ?  Bent jau mus tai skaudžiai nuskriaudė -20euru  už tai kad esam potvynio zona, nors turbūt per visą LTU istoriją mūsų potvynio ribą nėra pasiekusi, o ir esam nuo tos ribos per 30km atstumo ... Matyt kažkas ten jau išanksto numato klimato atšilimo padarinius :D

Paskelbta

Kolegos pakomentuokit nugirdau kad jei šiemet iš apleistu žemiu neiškirsim krumu kitais metais negalesim uždeklaruot kaip normalaus lauko jei busiu ir iškirtes. Kiek girdejau kad reikia dabar deklaruot su krumais tik atsisakyt ismoku uz ta plota ir galesi  iskirtes krumus per ziema kitais metais normaliai deklaruot ar taip?

Paskelbta

Sveiki gal kas patartu.Vienas jautis parduotas 2014.06.12 ir kitas nupirktas 2014.06.25 ir uztai nubrauke 50% ismoku,kadangi neturejau gyvuliu nuo 2014.16.01 iki 2014.08.01.Ar galima dar kanors padaryti.Ar teks atsisveikinti su ismokom.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...