Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Jus ne vidurky  skaiciuokit, uz pieva neturint gyvuliu lyg 20 litru duoda. Pudymuj jej neklystu apie 50litru. Nrklaidinu tik zinau kad pievom or pudymui maziau duodavo

Paskelbta
Prieš 1 valandą, Amber pranešimas:

Jus ne vidurky  skaiciuokit, uz pieva neturint gyvuliu lyg 20 litru duoda. Pudymuj jej neklystu apie 50litru. Nrklaidinu tik zinau kad pievom or pudymui maziau duodavo

Kad uz pieva jau nuo praejusiu metuotu duoda berods tik 12ltr/ha. Uz gyvulius duoda atskirai kazkiek kuro.

Paskelbta
41 minutes ago, MBLORINSER pranešimas:

Jeigu ten dabar kieky rodo likusy įsigyti tada ir pas mane gerai, nes aš jau visą avansą pasemes buvau. Gal dėl to mažiau ir rodo.

Turėtų rodyti jau atėmus įsigytą avansą

Paskelbta
Prieš 5 valandų, dzipas pranešimas:

Senu nereikia grazinti.

Buvau pries savaite vmi tai sake reikia grazinti 2016metu korteles. Va dabar nauju jau nebereiks grazinti.

Paskelbta

I siu metu (2016-2017) korteles niekas net nerase nieko, viskas eidavo elekroniniu budu. Visus likucius gaudavo is pardaveju (didmena ar mazmena). Tai ka jiems tuscia lapa nunesti reiks :) juokdariai - sau darbo prisidaro.

Paskelbta

Is vmi pries savaite gavau elektronino laiska kad senu korteliu grazint nebereikia o naujas atsispaudint mano vmi taip kad nekvarsinkit jie galvu ir leiskit ramiai atostogaut

Paskelbta

O kiek kuro duoda už paseli kodu dob(dobilai) kaip už pieva ar kaip už dirbama? Ir kokie kiekiai už dirbama o kokie už pieva? Papildomai už gyvulius duoda? Ar yra galimybe pamatyti skaičiavimo metodika?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...